Dijetažena u Japanu uz pomoć koje uspevaju da skinu za dve nedelje i do 8 kilograma, izuzetno je rizorozna, a one su disciplinovane i nikada ne odstupaju od svog plana ishrane.
Unsplash
Plan ove dijete nije baziran na klasičnim japanskim kulinarskim specijalitetima, već na svežem voću i povrću (izuzev banana, smokvi i grožđa), siru, ribi i mesu, a glavno pravilo čuvenog japanskog režima ishrane podrazumeva da kada jednom krenete sa njom, idete do kraja.
Caka je u tome da se kalorije tokom vremena smanjuju što telo tera da ubrzano sagoreva masnoće, a veliki plus je što gotovo nema kuvanja, osim jaja, ribe i mesa koje morate preraditi.
Prvi dan
Doručak: Kafa bez šećera.
Ručak: Dva kuvana jaja, salata od kupusa i jedna čaša soka od paradajza.
Večera: Parče pečene ili kuvane ribe (150 grama).
Getty Images
Drugi dan
Doručak: Kafa bez šećera.
Ručak: Pečena ili kuvana riba sa salatom od svežeg povrća (kupus, paradajz, krastavac, ili zelena salata).
Večera: Parče kuvane junetine (100) i šolja kefira.