1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Najpopularnije NETFLIX serije u...

Najpopularnije NETFLIX serije u maju 2024: Dramatične epizode sa uzbudljivom atmosferom

01. мај 2024.

| Snežana Vranić
Pripremite se na neočekivano....

Najpopularnije NETFLIX serije u maju 2024. su veoma uzbudljive, a poneke i istinite. Ove životne priče će vas ostaviti bez teksta.

Ljudska radoznalost nema kraja, a ovo je posebno slučaj kada su tuđi životi u pitanju. Upravo zbog toga ove serije imaju ogromnu gledanost na Netflixu. Pored dramatičnih istinitih događaja, možete pronaći i uzbudljive romantične zaplete, kao i igre snalaženja u svetu kriminala. U svakom slučaju, dramatični zapleti su sigurni, a radnja će vas toliko zaintrigirati da nećete moći da prestanete da gledate.

Najpopularnije NETFLIX serije u maju 2024.

The Gentlemen (Gospoda)

Serija prati glavnog lika Edija koji je nasledio ogromni posed i otkriva da je u pitanju carstvo marihuane koje pripada legendarnom Bobiju Glasu u svetu kriminala. Da li će ovaj prefinjeni gospodin uspeti da se izbori sa kriminalnim svetom Britanije?

Najpopularnije NETFLIX serije u maju 2024: Baby Reindeer

Naslov ove serije se teško prevodi, ali je svakako serija koja je zaludela fanove Netfliksa. Seriju je stvorio Richard Gadd (Ričard Gad), a to je ujedno i autobiografska priča u kojoj on igra sam sebe. Naime, jedan čin saosećanja koštao ga je uhođenja starije žene. Ovo je svakako iskustvo koje je svima za nauk.

The Asunta case (Slučaj Asunta)

Serija je inspirisana istinitim događajem. U septembru 2013. godine, Rosario Porto i Aflonso Basterra prijavljuju nestanak svoje 12-godišnje ćerke Asunte. Međutim, kako istraga teče, sve više stvari ukazuju na to da su roditelji upleteni u nestanak. Ovaj događaj koji je potresao celu zemlju je predstavljen u 6 epizoda.

Najpopularnije NETFLIX serije u maju 2024: Players (Igrači)

Ukoliko ste ljubitelji ljubavnih igara, onda će vas ova serija svakako zainteresovati. U pitanju je provodažijska agencija koja je sada odlučila da postavi nova pravila igre. Međutim, sve se iskomplikuje kada se odnosi među tvorcima igre zakomplikuju. Sve je počelo sa stavom da iz zabave ne može nastati dugotrajna i čvrsta ljubavna veza.

 

Izvor slike: evgenyatamanenko/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate