1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Najgore kombinacije horoskopskih znakova...

Najgore kombinacije horoskopskih znakova koje kad-tad budu u vezi

21. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Suprotnosti su toliko jake - da se privlače.

Na prvi pogled deluju kao najgore kombinacije horoskopskih znakova ali istina je da među njima postoji magnetna privlačnost koja ih spaja.

U nastavku pogledajte koji horoskopski parovi su sposobni da prevaziđu različitosti među sobom, a na kraju se možda i venčaju.

Najgore kombinacije horoskopskih znakova

Ovan i Škorpija

Sva ova energija horoskopskih znakova može da bude dobra. Očigledno je da će biti raznih pitanja u odnosu između Ovna i Škorpije, ali ona se mogu prevazići ako oboje imaju potrebnu volju i naravno ljubav. Ne razlikuju se mnogo da bi pronašli razumevanja jedno za drugo. A jedan od prednosti ove najgore kombinacije horoskopskih znakova je dobar seks koji imaju.

Bik i Strelac

Istina je da horoskopski znaci mogu da se vole, uprkos tome što su toliko različiti. Njihova privlačnost je ponekad neodoljiva, a u najboljem slučaju možda ćete videti i da su se Bik i Strelac venčali. Razlog zašto ovo dvoje ljudi mogu da postanu tako bliski je taj što pronalaze jedni u drugim delovima sebe koji im nedostaju.

Blizanci i Jarac

Na prvi pogled Blizanci i Jarac nemaju ništa zajedničko. Sasvim su različiti. Međutim, postoji jedna tačka koja ih ujedinjuje i čini se da to nije tako redak slučaj. To je njihov „um“. Oboje su inteligentni horoskopski znaci i vrlo su harizmatični. Dakle, između njih, hemija može da se razvije jer osećaju da su pronašli osobu za komunikaciju. Da je to na njihovom mentalnom nivou i da je vredno nositi se sa tim.

Najgore kombinacije horoskopskih znakova: Devica i Vaga

Ova dva horoskopska znaka su susedna i to znači da Vaga možda ima lične planete u Devici, a da ona  možda ima planete u Vagi. Tako da je privlačnost ovde skoro pa neizbežna. U praksi, međutim, ako ovo dvoje dele zajedničke karakteristike, oni će se sasvim lepo slagati i zaista će se možda i venčati!

Izvor slike: stockphotodirectors/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate