1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Najzavidniji horoskopski znaci: Ljubomora...

Najzavidniji horoskopski znaci: Ljubomora je prosto jača od njih

27. фебруар 2024.

| Snežana Vranić
Budite pažljivi kada im saopštavate važne stvari povodom sopstvenog uspeha...

Najzavidniji horoskopski znaci ne mogu da sakriju svoju ljubomoru čak ni kada su u pitanju njima najbliže osobe.

Određeni horoskopski znaci teško podnose tuđe uspehe jer jednostavno vole da u svemu budu najbolji jer se prosto upoređuju sa svima. Čak i kada se iskreno raduju zbog vašeg uspeha, oni će u sebi izračunavati da li su uspešniji od vas. Sa druge strane, neki znaci jednostavno ne vole kada im neko krade centar pažnje.

Najzavidniji horoskopski znaci

Ovan

Predstavnici ovog znaka su na vrhu liste kao jedan od najljubomornijih horoskopskih znakova, a razlog tome je što su vrlo takmičarski nastrojeni čak i kada su u pitanju njihovi najbliži prijatelji. Duboko u sebi oni žele da budu srećni zbog vas, ali sve shvataju lično, pa tu nastaje problem.  Zbog toga je preporučljivo da im nežno saopštite vesti, a ako to nije neophodno onda prećutite. Kada shvate i prihvate ono što ste rekli i da shvate da to ne znači da su oni izgubili, istinski će se radovati zbog vas.

Najzavidniji horoskopski znaci: Blizanci

Blizanci ne mogu a da nemaju pomešana osećanja kada im neki prijatelj saopšti dobre vesti. Ako im pošaljete da ste dobili unapređenje na poslu ili da imate novog partnera, nemojte se iznenaditi ako odreaguju samo sa lajkom. Iako su često oni zaista srećno zbog vas, oni će se istovremeno upoređivati sa vama. Za ovaj horoskopski znak, život je džinovska trka, a ako nisu na prvom mestu, to ih uništava. Kako je njihov vladar Merkur, oni su takođe neko ko voli da govori prijatelju iza leđa.

Lav

Nije tajna da Lavovi vole kada se svet vrti oko njih. Kada se nalaze u društvu, oni će biti najglasniji, najduže će se smejati i deliće najluđe priče i uživaće u pažnji koju im ljudi poklanjaju. Ukoliko je još neko dominantan u grupi, onda će početi da daju oštre komentare kao način da pobede u razgovoru i izbiju na prvo mesto. Ako neko pokuša da ukrade Lavu centar pažnje, oni će ga odmah odbaciti ili ga ogovarati. Lavovi će ovo predstaviti kao njihov jak temperament, dok će ostali lako prozreti ovu šaradu.

Najzavidniji horoskopski znaci: Jarac

Ukoliko kažete Jarcu za novi napredak u karijeri, oni će definitivno osetiti tračak ljubomore, čak i ako ste im najbliži prijatelj na svetu. Ovaj horoskopski znak se ponosi time što je najbolji od najboljih tako da će odmah želeti da zna koja je vaša nova titula i koliko zarađujete. Oni takođe vole da nadilaze prijatelje i na druge načine. Ako pričate o nedavnom odmoru, oni će vam sigurno pružiti uzbudljivu priču o putovanju na Baliju. Ovo je se odnosi i na ne tako sjajne stvari. Ako kažete da ste tužni, oni će reći da su plakali ceo dan. Ako kažete da se ne osećate dobro, oni će vam reći da su upravo dobili Covid.

Izvor slike: AntonioGuillem/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate