1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Muškarci Zodijaka koji lako...

Muškarci Zodijaka koji lako zavode: Prema njima nijedna žena nije ravnodušna

24. јун 2024.

| Snežana Vranić
Njihov pogled obara s nogu...

Muškarci Zodijaka koji lako zavode veoma lagano osvajaju žene. Ovi muškarci veoma dobro igraju igru zavođenja.

Muškarci koji su u ovim horoskopskim znacima jednostavno veoma lako osvajaju žene kojima je teško da im odole. Jedan njihov pogled, dodir ili reč i osećaćete se „očarano“. Postoje dva znaka koji su posebni eksperti u ovome i jedan kojima to takođe polazi za ruku uz jedno „ali“.

Muškarci Zodijaka koji lako zavode

Škorpija

Škorpija ume da vas zavede samo jednim pogledom. Na kraju krajeva, oni su toliko intenzivni, izraziti i prodorni da prosto žena do toga prosto zadrhti. Nema šanse da vas pogleda i da ne osetite neki nemir ili trnce. Njihov glas, hod, aura i celo držanje vam ne ostavljaju baš mnogo izbora. Prosto veoma lako padnete i ako se zaljubite, ovog muškarca ćete teško preboleti. Škorpija od početka jasno daje do znanja koliko vas želi i onda ste jednostavno njihovi i nikakav odbrambeni mehanizam nije efikasan.

Muškarci Zodijaka koji lako zavode: Ribe

Ribe su nešto drugačije. Oni vole da igraju psihološke igre mačke i miša. Nikada ne možete znati šta oni tačno žele i misle. Oni će se igrati tvojim fantazijama i zadirkivaće te i golicati. Njihova aura je toliko tajanstvena i čudna da se u njihovoj blizini osećate kao da ste u svetu bajke. Muškarci Ribe imaju način da vas očaraju i preuzmu vaš um. Oni vas zavode i tako teraju da im se bezuslovno predate.

Bik

Kod Bika važi sledeći paradoks: pošto su nasuprot Škorpiji imaju izvesnu privlačnost. Međutim, oni to ne praktikuju previše često. Da bi to uradili, moraće da upoznaju ženu koja će flertovati sa njim na takav način da će poželeti da iskoriste ovu stranu sebe. Dakle, svoj tajni šarm ne vade iz rukava ako to nije relevantno. Oni jako lako umeju da zavedu ženu, ali samo ako to zaista žele.

Izvor slike: g-stockstudio/ GettyImagesPlus

Nastavite da čitate