1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. U četvrtak počinje sezona...

U četvrtak počinje sezona Raka 2024: Šta nas čeka u narednih mesec dana?

18. јун 2024.

| Snežana Vranić
Pripremite se na izazove...

Sezona Raka 2024. počeće u četvrtak 20. juna i trajaće do do 21. jula. Kako će Sunce u ovom znaku uticati na nas, pročitajte u nastavku.

Jasno je da su Rakovi najempatičniji znaci Zodijaka. Rakovi ne brinu nužno o ljudims zbo nesebične moralne posvećenosti altruizmu. Oni jednostavno ne mogu, a da ne budu svesni čitavog okruženja u kom se nalaze.

Kako će sezona Raka 2024. uticati na nas?

Rakove prati glas da su najemotivniji i to naravno nije netačno. Međutim, njihova ličnost nosi mnogo više od emocija. Oni su veoma šarmantni i zabavni, a takođe su odani prijatelji zbog čega se mnogi u njihovoj blizini osećaju saslušanim i cenjenim. Ova sezona Raka donosi intenzivne talase svim znakovima Zodijaka. Dok će neki imati prilike da uživaju u avanturama, drugi će morati da vode računa da ne udare glavom u dno okeana. Ove godine će se dogoditi razni zapleti na nepredvidive načine.

Ovan

Suočavaćete se sa izazovima, ali će oni samo pokazati koliko ste napredovali u poslednje vreme. Ipak, to neće umanjiti unutrašnju borbu koja će se odvijati u vama. Preporučljivo je da ipak malo predahnete i date sebi vremena. Kada jednom rešite probleme koji vas muče, moći ćete da nastavite napred punom parom.

Bik

Bićete inspirisani i motivisani, pa ćete se osećati kao da stvarno znate šta želite da radite. Vaša jedina pretnja opasnosti u ovom trenutku je sukob sa drugima. Neki predstavnivi Zodijaka će se ponašati neobično u narednom periodu što će biti problem naročito ako vas budu sprečavali da ostvarite svoje planove. Pokušajte da rešite ovo na miran način.

Sezona Raka 2024: Blizanci

Vaš lični razvoj će dosegnuti nove visine, Blizanci. Osećaćete veoma prijatnu energiju koja će činiti da rastete. Sve što zamislite će vam polaziti za rukom i lako ćete sve ostvariti. Dok će Rakovi prihvatati bezobzirnost kao mehanizam za suočavanje, vi ćete postizati stvari tako što ćete umiriti svoj mozak i odbiti da previše komplikujete stvari.

Rak

Sezona u vašem znaku će biti ispunjena raznim zapletima. Međutim, netipično za vas, dobro ćete podnositi ovu dramu. U jednom trenutku ćete osetiti da želite da preuzmete veliku odgovornost, a u sledećem trenutku nećete biti sigurni da vam to zaista treba. Međutim, važno je da ne izgubite dodir sa svojim intuicijom jer biste mogli da donosite bizarne odluke.

Lav

Nećete biti raspoloženi da se pozabavite promenama u životu koje su vam, ipak, potrebne. U suprotnom, potonućete u sve veće probleme. Međutim, i ta nepromišljenost bi mogla da dovede do iskrenog proboja u pronalaženju pogodnih rešenja za vas. U svakom slučaju, od vas će zavisiti da li ćete uploviti nazad na poznat teren ili ćete prihvatiti novitete.

Devica

Moguće je da ćete se namučiti, ali ćete konačno doći do dugo željenog i potrebnog odmora. Imaćete priliku da se u potpunosti odmorite i zablistate, ali bi ubrzo nakon toga mogli dase osećate ugroženo i da osetite da će se sve obrušiti na vas. Ipak, nemojte da paničite jer biste mogli da se branite iako niste napadnuti.

Sezona Raka 2024: Vaga

Posvetite se onom što osećate u srcu. Teret koji nosite u sebi postaje sve teži, pa vas čeka dug i težak period. Moguće je da ćete ovakvo raspoloženje preneti i na druge. Međutim, vaš znak je posvećen ravnoteži. Ko zna, možda i u ovaj period možete uneti malo zabave?

Škorpija

Biće vam potrebna doza izolacije da biste se odmorili i napunili baterije. Verovatno bi trebalo da se poštedite nevolje kada vaši vladari komunikacije i želje budu ignorisali Pluton. Ovo nije idealan trenutak da uronite u romantične razgovore. Pred kraj sezone, Mars će vas nagraditi naletom motivacione energije.

Strelac

Nekako ćete uspevati da izbegnete sve nevolje koje se stvaraju oko vas i da tokom cele sezone budete dobro raspoloženi. Zaštitni mehur sreće koji vam je dala vaša vladajuća planeta, Jupiter, učiniće da uspete da izdržite neke veoma komplikovane stvari. U ovom periodu ćete zasigurno imati prijatelje na vašoj strani.

Jarac

Čeka vas veoma moćna sezona. Ove sezone ćete biti domaćin punog Meseca što bi moglo da dovede do toga da emocije preplave vaš ego, što nije baš karakteristično za vas. Ovo će napokon biti prilika da se nosite sa problemima koje ste do sada odlučno ignorisali. Verovatno ćete savladati neke ozbiljne prepreke tako što ćete se samo malo razvedriti ove sezone.

Sezona Raka 2024: Vodolija

Ove sezone će vaša nestašna crta doći do izražaja i to čak u pomalo zlonamernom tonu. Imaćete mnogo energije koju ćete sprovesti u veoma neobične svrhe. Međutim, ako se odlučite na ove nestašluke, budite spremni da će ovo biti predznak strašne propasti. Ali, svakako će biti zabavno družiti se sa vama.

Ribe

U narednih mesec će vam najviše prijati izolacija, Ribe. Prvo, izrazite iskrenu želju da organizujete svoj unutrašnji svet. Jasno je da to ne možete da uradite ako ste konstantno okruženi gomilom ljudi. Poštujte svoje istinske želje u najboljoj meri u kojoj to možete. Ne dozvolite da popustite pod pritiskom i da delujete protiv sopstvene intuicije.

Izvor slike: Ridofranz/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate