1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. 5 znakova koji se...

5 znakova koji se često venčavaju sa najboljim prijateljima

12. јун 2024.

| Snežana Vranić
Iz prijateljstva se skoro uvek rodi ljubav...

Ponekad iz prijateljstva može da se rodi ljubav. Međutim, kod nekih znakova Zodijaka je ovo posebno zastupljeno. Ovo su horoskopski znaci koji se venčavaju sa prijateljima.

Najbolji prijatelji su često i naše srodne duše. Naravno, to ne mora uvek biti slučaj, ali je jasno da partner mora da nam bude i prijatelj. U svakom slučaju, neki horoskopski znaci jednostavno prirodno biraju najbolje prijatelje za partnere.

Horoskopski znaci koji se venčavaju sa prijateljima

Vodolija

Vodolije se često venčavaju sa svojim najboljim prijateljima. Oni cene prijateljstvo i intimnost u odnosima. One mogu biti veoma emotivne i osetljive, ali imaju i jaku volju i veoma su analitične. Njima je važno da im prijatelj nije samo prijatelj, već i ljubavnik. Oni traže nekoga sa kim mogu da podele svoja razmišljanja, osećanja i interesovanja.

Sa druge strane, predstavnici ovog znaka vole slobodu i nezavisnost, pa preferiraju partnera koji poštuje njihov lični prostor i ne pokušava da kontroliše njihov život. Oni cene intelektualnu kompatibilnost i spremne su da komuniciraju sa svojim partnerom o bilo kojoj temi.

Ipak i pored svih ovih kvaliteta, Vodolija se može suočiti sa nekim problemima u odnosima. Možda su previše idealisti i očekuju previše od svog partnera. Osim toga, oni mogu biti previše kritični prema sebi i svojim partnerima. Vodolije cene iskrenost i otvorenost u odnosima.

Horoskopski znaci koji se venčavaju sa prijateljima: Blizanci

Blizanci su povezani sa inteligencijom, komunikacijskim veštinama i sposobnošću pronalaženja zajedničkog jezika sa drugim ljudima. Oni mogu biti veoma društveni i imati mnogo prijatelja, ali traže nešto posebno u budućem partneru. Oni cene inteligentan razgovor, humor i sposobnost pronalaženja kompromisa.

Njima je potreban najbolji prijatelj koji ih razume i podržava u svim njihovim nastojanjima. Cene inteligenciju, duhovitost i smisao za humor, kao i sposobnost da slušaju i podrže u teškim trenucima. Važno im je da partner ima sličan pogled na svet i životne vrednosti.

Vaga

Vage su poznate po svojoj društvenosti i sposobnosti vezivanja sa drugim ljudima. Često za partnere biraju ljude koji su im bliski po duhu. Oni su skloni romantici i idealizuju svoje partnere, pa često biraju one koje već dobro poznaju. Predstavnici ovog znaka su takođe veoma emotivni i osetljivi, što ih čini sklonim da biraju partnere koji ispunjavaju njihove zahteve.

Idealan partner za ovaj znak bi bio njihov najbolji prijatelj koji ih podržava u svim oblastima života i deli interese. Osim toga, Vage često traže partnere koji imaju slične vrednosti i poglede na život.

Horoskopski znaci koji se venčavaju sa prijateljima: Ribe

Ribe često biraju najbolje prijatelje za partnere. To je zato što imaju visok stepen empatije i intuiciji što im pomaže da razumeju jedni druge na dubokom nivou. One su veoma osetljive i požrtvovane što ih čini idealnim partnerima.

Kada se zaljube u najboljeg prijatelja, često osećaju da je ta osoba deo njihove duše. Mogu da provode mnogo vremena zajedno, dele svoje misli i osećanja i sanjaju o zajedničkoj budućnosti. Međutim, da bi održale ovakav odnos, Ribe moraju biti spremne na kompromise i ustupke.

Devica

Device cene nezavisnost i slobodu. Ne vole da budu u centru pažnje i radije će ostajati u senci. Veoma su pametni i eruditni i uvek su spremni da pomognu svojim prijateljima i voljenima. Njihov partner mora biti pouzdan i veran. Traže osobu koja će poštovati njihovo mišljenje i koja će biti spremna da ih podrži u svakoj situaciji. Takođe, oni očekuju da čuju istinu, čak i ako je neprijatna.

Najbolji prijatelj Devica može biti idealan partner pod uslovom da provode mnogo vremena zajedno, razgovaraju o svojim problemima i pronalaze rešenja. Ako njihov najbolji prijatelj postane romantičan partner, biće veoma srećni.

Izvor slike: PeopleImages/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate