1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Horoskopski znaci koji sve...

Horoskopski znaci koji sve objavljuju na društvenim mrežama

06. јун 2024.

| Snežana Vranić
Moraju da pokažu svoj raskoš...

Horoskopski znaci koji sve objavljuju na društvenim mrežama prosto vole da svima pokažu kako uživaju u životu.

Ovi znaci Zodijaka su prosto opsednuti time da pokažu raskošni život na društvenim mrežama. Oni žele da vide da oni imaju uvek ono što je najbolje i najskuplje. To što oni imaju mora biti jedinstveno i originalno i to moraju svi da vide jer od toga, bar po njima, zavisi i njihov status u društvu. Naravno, njima neće zasmetati ako vide i da im drugi zavide zbog načina života koji vode.

Horoskopski znaci koji sve objavljuju na društvenim mrežama

Lav

Lavovi zaista žive život. Oni samo žele da nose brendiranu odeću i zbog toga uvek biraju velike modne kuće. Što je veći i skuplji brend, to je bolje u njihovim očima. Oni prosto vole da vide da im košulja košta 2000 evra. Upravo zbog toga se podrazumeva da gde god da idu, šta god da rade, oni postavljaju storije i objave na društvene mreže kako bi pokazali šta jedu, piju i šta nose i na kom luksuznom mestu se nalaze. Oni su znak koji vole da pričaju uzbudljive priče i da svi gledaju u njih, tako da broj komentara ispod objava takođe za njih ima veliku važnost.

Vaga

Na sličan način poput Lavova funkcionišu i Vage. Oni prosto žude za svim što je najbolje. Ješće u najskupljim restoranima, voziće najlepši auto i oblačiće se samo u dizajnersku odeću. Ovim načinom života, predstavnici znaka pokazuju moć i ugled na svojim društvenim mrežama. Oni samo žele da pokažu svima koliko se zabavljaju i koliko im je život skup. Oni se time hrane i njihova psiha je ojačana saznanjem da im drugi zavide na onome što imaju.  Dakle, broj lajkova i komentarisanje u stilu: „Wow“ je upravo ono čemu se oni nadaju i priželjkuju da će postići.

 

Izvor slike: Bobex-73/ GettyImagesPlus

Nastavite da čitate