1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Natalna karta otkriva: Da...

Natalna karta otkriva: Da li ste rođeni da ostanete sami?

03. јун 2024.

| Snežana Vranić
Položaj planeta mnogo toga određuje...

Položaj planeta u momentu vašeg rođenja mnogo toga određuje u vašem životu, pa tako i ljubav. Međutim, kako izgleda natalna karta koja otkriva samoću?

Ljubav se nalazi na najčudnijim mestima, ali postoje određene planetarne pozicije koje ukazuju na to da vaša duša može biti sama dugo ili čak zauvek. Natalna karta nam može mnogo toga otkriti ako ste voljni da joj poverujete.

Natalna karta koja otkriva samoću: Kako da znate da šta vam poručuje?

Natalna karta je u suštini pokazatelj gde su su nalazile planete u vreme vašeg rođenja. Da biste mogli da otkrijete svoju natalnu kartu, trebaće vam datum, vreme i lokacija vašeg rođenja. Ona može otkriti indikacije kako bi vaš život mogao da se odvija, ali naravno to ne znači da će sve biti stopostotno tako. Sve zavisi i od vaših izbora.

Ascendent u Raku ili Lavu

Ova dva znaka imaju planetu Saturn u svojoj sedmoj kući svojih partnerstava i ugovora. Sedma kuća je poznata i kao „kuća braka“ i otkriva teme koje će biti prisutne u našim dugoročnim vezama.

Ni Lav ni Rak nisu znakovi koji lako veruju ili su spremni da pristanu na manje od ideala savršene ljubavi koje imaju na umu. Zbog toga ovi ljudi često ostaju sami nego što ulažu u nekoga koga smatraju gubitnikom. Lavovi često biraju partnere koji dobro izgledaju, ali nisu dobri za njih. Rakovi sa druge strane imaju tendenciju da biraju partnere od kojih postaju zavisni.

Natalna karta koja otkriva samoću: Saturn u sedmoj kući

Prisustvo Saturna u vašoj sedmoj kući generalno ukazuje da ćete kasnije u životu biti u ozbiljnoj ili dugotrajnoj vezi. To ne znači da ćete zauvek biti sami, ali ukazuje na to da će vam ljubav biti vežba strpljenja i da je poverenje teško naći.

Takođe, ovo može značiti da birate partnere koji ne vole posvećenost. Za svoje dobro, pokušajte da se družite sa ljudima koji znaju šta žele, vole sebe i druge kako ne biste dobili mrvice jer zaslužujete više od toga.

Mesec u Škorpiji

Mesec predstavlja našu emocionalnu prirodu u znaku Škorpije koja ima poteškoća da se iskreno i jasno izrazi. Oni koji imaju Mesec u Škorpiji moraju da prevaziđu dubok strah od izdaje pre nego što se zaista posvete potencijalnom partneru. Oni koji imaju mesec u ovom znaku neće dozvoliti sebi da pokažu slabost ili da se potpuno otvore i budu ranjivi, zbog čega se ponekad osećaju usamljeno u vezi.

Natalna karta koja otkriva samoću: Mesec u Vodoliji

Mesec Vodolije čeka da bude pogrešno shvaćen i na kraju izostavljen da bi bio sam. Vodolija je znak revolucije i promene, a u odnosima se često buni protiv same ljubavi. Videvši posvećenost kao vrstu ograničenja, a kompromis kao smrt sebe. Njegova ograničavajuća uverenja ometaju sposobnost da ide dublje ili ode na distancu potrebnu za izgradnju veze.

Venera u Ovnu, Blizancima ili Devici

Venera je nazvana po boginji ljubavi, a govori o stilu privlačnosti i privrženosti. Oni koji su rođeni sa Venerom u Ovnu i Blizancima će verovatno imati mnogo veza u životu, ali teško da će završiti u jednoj i ozbiljnoj. I Ovan i Blizancu su skloni dosadi i crpe snagu iz obnavljanja. Zbog toga je veća verovatnoća da će biti sami nego da istraju kada im je teško i kada im bude dosadno.

Isto važi i kada je Venera suprotna ili u kvadratu sa Uranom, planetom iznenadnih promena i poremećaja. Uticaj Urana karakteriše osobu koja ceni slobodu iznad stabilnosti i promene iznad rutine.

Devica je znak poznat po visokim standardima. Venera u Devici može da osuđuje i lako se iznervira zbog neuspeha svog partnera – posebno ako on nije savršen. Često oni koji imaju ovaj aspekt završe sami tokom svog života.

Izvor slike: Dmitry Ageev/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate