1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Horoskopski znaci koji nemaju...

Horoskopski znaci koji nemaju komplekse: Oni su svesni svojih kvaliteta

02. јун 2024.

| Snežana Vranić
I mogu poslužiti kao pravi primer...

Horoskopski znaci koji nemaju komplekse su itekako svesni svojih mana i svojih vrlina. Međutim, umesto da se nerviraju oko toga, oni su ih jednostavno prihvatili.

Čak iako imaju po koji kilogram viška, to ove znakove neće odvesti u očajanje. One prosto privlače i mame svojom energijom i samopouzdanjem, ali i ljubavlju prema sebi. Postoje tri znaka koji se savršeno dobro bore sa sopstvenim nesavršenostima i čak uživaju u tome.

Horoskopski znaci koji nemaju komplekse

Lav

Lavice uvek žele da se istaknu i da zablistaju. Njima je važno da se dobro provedu i da se zabave umesto da vreme posvete brizi oko nekoliko kilograma viška. To je sigurno neće sprečiti da uđe u prostoriju sa ogromnom količinom samopouzdanja i da privuče poglede svih oko njih. Muškarci to često prepoznaju jer njen vatreni temperament i činjenica da zna šta želi su neodoljivi.

Horoskopski znaci koji nemaju komplekse: Strelac

Predstavnice ovog znaka sigurno nisu neko ko će patiti zbog nekoliko kilograma viška. Ona neće slušati ničije mišljenje kada je bilo šta u pitanju. Nosiće ono što ona hoće, kako ona želi i neće je brinuti ni tuđi komentari ni tuđi pogledi. Žene u ovom znaku je svesna svojih izbora, samouverena je, optimistična i svemu se smeje iskreno i od srca, pa će lako doneti bolju energiju i od onih koji su možda u nečemu bolji od nje.

Bik

Predstavnice ovog znaka vole hranu, slatkiše i sve vrste čulnog zadovoljstva, naročito kada je hrana u pitanju. Ona je jedan od najboljih kuvara i poslastičara, ali je poznata i njihova sklonost da dobijaju na težinu. Međutim, to nije nešto što njoj smeta. Ona će nositi odeću kakvu želi i pokazivati svoje obline, bez obzira da li je ta garderoba pravljena za mršavije žene. Ona prihvata sebe kakva jeste i ne boji se bilo kakvih kompleksa.

 

Izvor slike: jacoblund/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate