1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Pažnja, visok nivo uzbuđenja:...

Pažnja, visok nivo uzbuđenja: Najstrastveniji horoskopski znaci

04. мај 2024.

| Miljana Momirović
Sa njima je uvek vruće.

Najstrastveniji horoskopski znaci su ubedljivo najbolji ljubavnici jer vode računa o tome da maksimalno zadovolje partnera.

U zavisnosti od planeta, konkretno Venere i Marsa, horoskop kaže da su neki znaci vatreniji u krevetu od drugih. Pogledajte o kome je reč.

Najstrastveniji horoskopski znaci

Bik

Bikovi ne vole samo luksuz i uživanje, oni su prosto za njih. Od mrežastih čarapa i ulja za masažu do crvene svilene posteljine, Bik želi da zadovolji čula u svakom trenutku, a posebno kada je u pitanju krevet.

Ovaj znak kojim vlada Venera karakteriše senzualnost i strpljenje. Vole dugu predigru i cene lepotu međusobnog zadovoljstva sa svojim partnerom.

Pre samog čina, posvetiće dovoljno vremena i pažnje svakom detalju biste dugo pamtili ove trenutke, od poljubaca i milovanja do šaputanja slatkih reči. Kontakt očima, zagrljaji i nežnost će podići, povezanost i erotsku atmosferu na nove visine.

Najstrastveniji horoskopski znaci: Vaga

Kao drugi znak kojim vlada Venera, nije ni čudo zašto su sanjive Vage tako dobre u seksu. Kao i Bikovi, odlikuju se svojom mirnom i senzualnom prirodom i predstavnik su veze, ljubavi i romantike. Oni žude za ozbiljnom vezom i prilično su privrženi svojim partnerima.

Kada je u pitanju strast, oni ostavljaju po strani sebičnost jer im je cilj obostrano zadovoljstvo. Vole da flertuju, ali i da se dobro zabavljaju. Igranje uloga ili ostvarivanje partnerovih fetiša ih prilično uzbuđuje. Od kupovine seksi donjeg veša do pretvaranja svoje spavaće sobe u noćnu tamnicu, Vage će biti u potpunosti posvećene tome da svoj seksualni život učine što strastvenijim.

Škorpija

Nemojte da vas zavara njihova sklonost ka privatnosti jer Škorpija i te kako želi (i imaju) strastveni odnos sa partnerom. Pod vladavinom Marsa i Plutona, Škorpije ceo dan doživljavaju strast i prevazilaze tabue o seksualnosti.

Intuitivni i emotivni, znaju šta njihov partner želi, ponekad čak i pre partnera. Oni više vole da budu dominantni, obično prave prvi korak i pomažu da otkrijete sve svoje želje.

Dok isprobavanje nove poze ili iznenađenje seksi porukom može biti uzbudljivo, još veće zadovoljstvo može doneti iskrenost u vezi sa svojim željama u krevetu.

Izvor slike: LightFieldStudios/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate