1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Mesečni horoskop
  6. /
  7. Ljubavni horoskop za april...

Ljubavni horoskop za april 2024: Proleće će probuditi zaspale emocije

01. април 2024.

| Snežana Vranić
Šta se sprema vama i vašem partneru?

Ljubavni horoskop za april 2024. donosi buđenje emocija koje su neko vreme bile u zatišju. Međutim, to znači i niz izazova za sve nas.

Zbog pomračenja Sunca 8. aprila mnogi horoskopski znaci će biti u krizi, a veze će stalno biti testirane. Međutim, određeni znaci zodijačkog kruga će doživeti sreću i romansu. Šta se sprema vašem znaku?

 

Ljubavni horoskop za april 2024

Ovan

Morate da budete veoma oprezni kada je ljubav u pitanju, ali i komunikacija sa ljudima. Može doći do prevare ili povećanog nivoa agresije kod partnera. Verujte svojoj intuiciji čak i kada vam logika govori drugačije. Oni Ovnovi koji su u paru će se susresti sa pogoršanjem negativnih situacija zbog sebičnosti i tvrdoglavosti.

Bik

Slobodni Bikovi se mogu osećati pomalo usamljeno u aprilu, a postojaće želje da promene svoj izgled kako bi aktivno privukle suprotni pol. Međutim, nemojte se previše zanositi svojim šarmom. Oni koji su u paru bi trebalo da budu istrajni u svojim odnosima sa partnerom. Da biste ostvarili planove, morate biti u stanju da odbranite i jasno objasnite svoj stav.

Ljubavni horoskop za april 2024: Blizanci

Vi ćete ovog meseca biti prava meta komplimenata. Vađe raspoloženje i cvetajući izgled neće biti neprimećeni. Naći ćete se u teškoj situaciji i moraćete da birate između nekoliko kandidata. April nagoveštava romantičan period za one koji su u paru. Partner će vas maziti i udovaljavati vašim hirovima. Međutim, nemojte ga uzimati zdravo za gotovo.

Rak

Rakove čeka težak mesec. Vaša povećana energija će izazvati pravi nalet tračeva oko vas. Međutim, oni koji dele vaše mišljenje će pomoći da se otkloni svaka kleveta protiv vas. Događaji na ljubavnom planu će biti veoma dinamični u pozitivnom smislu. Sredinom aprila je moguće zanimljivo poznanstvo.

Lav

Lavovi će želeti ljubav. Ne propustite priliku da izlazite češće iz kuće i upoznajete nove ljude. Ako budete aktivniji tokom romantičnih sastanaka i pažljivo pogledate potencijalne kandidate, onda će vam se šanse za izgradnju ozbiljne veze višestruko povećati. Oni koji su u paru rizikuju da pokvare odnose ako poslušaju savete stranaca.

Devica

Uprkos opštoj nestabilnosti, odnos sa partnerom će cvetati donositi pozitivne promene. Ukoliko ste sami, u prvim danima aprila vas očekuju prijateljska druženja. Prijatelji i poznanici će vam pomoći da prevaziđete osećaj usamljenosti. Nova i neobična osoba će uleteti u vaš život i pdostaknuće vas na samorazvoj.

Ljubavni horoskop za april 2024: Vaga

Prolećno raspoloženje će se useliti u vašu dušu. Sa ovom novom snagom ćete požuriti da osvojite vašu simpatiju. Međutim, budite pažljivi da ne napravite grešku koja vas može samo udaljiti od cilja. Oni koji su u paru bi mogli imati poteškoće u odnosu sa partnerom.

Škorpija

Tokom ovog meseca postoji veliki rizik od prekida veze. Raskid bi mogao biti bolan, ali ćete sa druge strane izaći iz toksične veze. Međutim, nemojte bežati od partnera, a da niste raščistili sami sa sobom. Ukoliko ste dugo bili u vezi, onda će se ljubav pojačati i veza između vas će postati jača.

Strelac

Sudbina će slobodnim Strelčevima dati mnogo razloga za radost. Bićete u centru pažnje, a komplimentima i udvaranjima neće biti kraja. Prerano je razmišljati o ozbiljnoj vezu, ali će vam čak i lagani flert prijati. Oni koji su u partneru će možda biti razočarani partnerom jer im nisu pružili podršku u pravom trenutku.

Jarac

Jarčevi će ove nedelje novčana pitnaja vezivati za lične odnose. To može biti planiranje odmora sa partnerom, kupovina poklona ili ulaganje u bilo koju drugu aktivnost. Pojedini predstavnici ovog znaka pokušaće da se pokažu i da ostave sjajan utisak, pokazujući drugima svoje najbolje strane.

Ljubavni horoskop za april 2024: Vodolija

Zvezdama će u aprilu biti lako u vezama. Međutim, one vam i dalje savetuju rad na sebi i kontrolu emocija kako biste održali i ojačali odnos. Svesni ste koliko je važno komunicirati i provoditi vreme zajedno, ostavljajući sve po strani. Ako ste slobodni, sada je pravo vreme da sredite svoje misli i da shvatite kakvog partnera želite da imate pored sebe.

Ribe

Moći ćete da promenite uobičajeni rutinski scenario. Život će vam se promeniti na bolje. Važno je da u ličnom životu pokažete što manje sebičnosti. Sredinom meseca odnosi sa voljenom osobom se mogu pogoršati. Trenutno je veoma važno pokazati strpljenje i diplomatiju u odnosima. April će biti dobar mesec za romantična putovanja.

Izvor slike: Ivanko_Brnjakovic/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate