1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Mesečni horoskop
  6. /
  7. Horoskop za leto 2024:...

Horoskop za leto 2024: Po čemu ćete pamtiti ovu sezonu?

19. јун 2024.

| Snežana Vranić
Leto samo što nije, a evo šta nam horoskop poručuje...

Horoskop za leto 2024. je ispunjen raznim promenama raspoloženja. Ipak, za većinu predstavnika Zodijačkog kruga, ovo će biti uzbudljiv period.

Leto je zvanično stiglo, tako da možemo da sklonimo prašinu sa kupaćih kostima i krema za sunčanje i zaputimo se na plažu. Ovog leta nema pomračenja, pa ne morate da brinete o neočikavnoj drami ili remećenju planova. Ipak, retrogradni Merkur će se vratiti početkom avgusta, pa sve duplo proveravajte.

Horoskop za leto 2024.

Ovan

Započećete leto sa puno mogućnosti za putovanje i planova sa društvom. Uključite se u ono što vam se čini zanimljiv. A za slučaj da se osećate iscrpljeno i kao da ste pregoreli, budite bez brige. Sezona Raka će vas podsetiti na važnost porodice. Jul bi mogao da donese ideje i planove za selidbu ili preuređenje kuće. Ako ne osećate da je to ispravno za vas, niko vas ne primorava da to učinite. U sezoni Lava ćete se osećati mnogo društvenije, a ovo će biti posebno romantičan period za vas.

Bik

Moguće je da ćete biti u iskušenju da idete u kupovinu ili da budete deo otmenih večera. Bikovi nisu baš poznati po svojim veštinama u planiranju budžeta, pa ćete poželeti da pažljivo pratite svoje računice. Iako inače više volite da budete kući, možda ćete osećati potrebu da putujete u julu, ali pokušajte da rezervišete svoje planove pre 5. avgusta kada počinje retrogradni Merkur. Takođe, isplanirajte da provedete vreme sa porodicom.

Horoskop za leto 2024: Blizanci

Početak leta je odmah nakon vaše sezone u junu, pa će to učiniti da budete veoma traženi među prijateljima i privući ćete pažnju svih gde god da se pojavite. U svakom slučaju, nemojte da vas finansije zabrinjavaju jer će vam sezona Raka dati priliku da povratite svoje finansije pod kontrolu. Sezona Lava će vam doneti prilike da pojačate svoje komunikacijske veštine, ali pošto će Merkur biti retrogradan u avgustu, morate da budete jasni sa svojim namerama.

Rak

Leto je savršeno vreme da se usredsredite na sebe i svoje mentalno zdravlje, pa priuštite sebi spa dan ili se prosto prepustite manikirki. Nakon pomalo usamljeničke sezone Blizanaca, prijaće vam što ćete sada biti otvoreniji. Potražite prijatelje koje niste videli već neko vreme ili organizujte druženje kod vas. U sezoni Lava ćete se više baviti poslom i novcem. Ako ste razmišljali o pokretanju sopstvenog posla, sada je pravo vreme da poradite na tome.

Lav

Ako ste želeli da proširite svoj krug, pogledajte događaje povezane sa umrežavanjem ili pokušajte da se družite sa prijateljima prijatelja. Iako vi imate tendenciju da budete društveni, sezona Raka će istaći osećaj da želite da budete sami. U toku jula ćete napuniti baterije za svoju sezonu, a potom ćete biti zauzeti uzbudljivim planovima. Možda biste želeli da promenite svoj stil u ovom periodu, pa rezervišite termine.

Devica

Početkom leta ćete biti zauzeti poslom. Jul vas takođe neće štedeti jer će vam doneti nove kolaborativne projekte i mogućnosti za interakciju sa kolegama. Vi volite da imate kontrolu, ali pokušajte da ne budete previše zabrinuti zbog toga što ne ide sve kako ste zamislili kad radite sa drugima. Ali ne brinite, imaćete prilike i za druženje tokom sezone Raka, a u sezoni Lava će vam prijati usamljenička atmosfera.

Horoskop za leto 2024: Vaga

Ovo je, naravno, odličan period i za međunarodna puovanja ili da napravite planove da posetite prijatelja na daljinu. Ovo je sjajno vreme da posetite lokalnu knjižaru i kupite nešto novo ili da pogledate časove kako biste saznali više o temi za koju ste se nedavno interesovali. Preuzmite inicijativu da zatražite više odgovornosti na svom poslu ili razmislite o promeni posla. Kada počne sezona Lava, imaćete mnogo prilike da budete društveni leptir kakav ste po prirodi.

Škorpija

Moguće je da ćete dobiti povišicu ili neočekivane povrate od investicija koje ste napravili. Dobar je trenutak za planiranje budžeta jer bi sezona Raka mogla da vas natera poželite da potrošite ovo na odmor. Pokušajte da uštedite početkom leta kako biste uživali u skupljem putovanju krajem leta. U sezoni Lava se potrudite da budete primećeni zbog svojih dostignuća na poslu. Vaš posao bi mogao da bude težak tokom avgusta, ali ćete više prilika imati kada krene sezona Devica.

Strelac

Provešćete mnogo vremena sa partnerom, a ako ste slobodni, mogli biste da ozvaničite vezu sa nekim, Strelčevi. Preporučljivo je da isplanirate svoju potrošnju tokom sezone Raka kako biste izbegli impulsivne kupovine, čemu ste inače skloni. Ovo će vam pogotovo značiti kada krene sezona Lava jer ćete biti spremni da se vratite na put. U avgustu bi mogli da započnete zanimljiv kurs kako biste naučili nešto novo.

Jarac

Jarčevi obožavaju dobru rutinu, pa iskoristite leto da nadoknadite obaveze i organizujete ormar. Sezona Raka je odlično vreme da dozvolite sebi da budete malo romantičniji sa partnerom i da date prioritet izlascima sa njima. Ako ste se nedavno viđali sa nekim, ovo će biti dobra prilika da im kažete kako se vi osećate i da možda preduzmete sledeći korak u vašoj vezi. U sezoni Lava ćete se više fokusirati na finansije.

Horoskop za leto 2024: Vodolija

Leto će za vas početi u potpunosti zabavno i bezbrižno. Pokušajte da provedete vreme van posla radeći ono u čemu uživate. Jul će sa druge strane istaći vaš posao i svakodnevne obaveze. Mogli biste čak da dobijete više obaveza na radnom mestu. Ipak, sezonu Raka iskoristite da se pobrinete za svoje fizičko zdravlje, dok će sezona Lava biti veoma korisna za to da budete otvoreniji sa svojim osećanjima umesto da ih sakrivate.

Ribe

Početkom leta ćete se možda suočavati sa idejama za selidbu. Međutim, kada počne sezona Raka, dopustite svojoj kreativnoj strani da dođe do izražaja. Jul će u fokus staviti vašu romantičnu stranu, pa osvežite svoj profil na aplikacijama za upoznavanje ili pokušajte da prisustvujete na više događaja da biste upoznali ljude. Nakon zabave u sezoni Raka, sezona Lava će biti više fokusirana na vraćanje u svoju rutinu.

Izvor slike: Harbucks/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate