1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Mesečni horoskop
  6. /
  7. Mesečni horoskop za jun...

Mesečni horoskop za jun 2024: Šta nam se sprema u narednom periodu?

27. мај 2024.

| Snežana Vranić
Šta očekuje vaš znak?

Mesečni horoskop za jun 2024. započinje u znaku vazdušnog znaka Blizanca, a mesec će ispratiti i zanimljivi astrološki položaji.

Sezonu Blizanaca karakteriše vreme za zabavu, rezervisanje nasumičnih kurseva za koje ni ne znate da li ćete ih iskoristiti i unutrašnja dečija igra. Drugi deo meseca će svakako obeležiti sezona Raka kada će naše emocije doći u prvi plan.

Mesečni horoskop za jun 2024: Šta nas očekuje u narednom periodu?

U toku juna pojaviće se nekoliko značajnih astroloških događaja. Već početkom meseca 3. juna će Jupiter napraviti trigon sa Plutonom koji će za većinu imati pozitivan efekat. Tokom 6. juna nastupiće mlad Mesec u Blizancima, a 9. će Mars preći u znak Bika. Potom, Venera i Merkur će preći u znak Raka 17. juna, a samo tri dana kasnije počinje sezona Raka i letnji solsticij. Samo dva dana kasnije pojaviće se pun Mesec u Jarcu. Retrogradni Saturn u Ribama će započeti ovakvo kretanje 30. juna što bi moglo da testira naše misli i stavove na razne načine.

Ovan

Početkom juna dobićete niz novih ideja i vizija koje ćete želeti da ostvarite. Svakako ih iskoristite jer će vas nebo podržati u tome da stalno napredujete u onome za šta ste dali svoje srce. To ćevam dati opipljiv osećaj sigurnosti koji ne čini da se osećate kao da se stalno preispitujete. Od sredine juna, odnosi će postati prijatni i ozbiljniji, a takođe će učiniti da preispitate svoja prijateljstva.

Bik

Iako obično volite sigurne finansijske odluke, sada ćete biti inispirisani da na nove načine ostvarite prihode. Bićete posebno izdržljivi i uporni u tome da ostvarite svoj cilj. Što se tiče odnosa, bićete malo nemirni i zaintrigirani višestrukim simpatijama. Iskoristite kraj meseca da otkrijete šta vam je zaista važno na profesionalnom putu.

Mesečni horoskop za jun 2024: Blizanci

Savršeno je vreme da osmislite vizije koje čine putovanje vredno truda. Imaćete šansu da transformišete nešto ključno u vašem životu, Blizanci. Pojaviće se neočekivane mogućnosti, ali se potrudite da budete praktični kako se ne biste izgubili u preterano optimističnim snovima. Porodica i ljubav će biti u centru pažnje od sredine juna do kraja meseca.

Rak

Prva polovina meseca vam može ostaviti osećaj zbunjenosti. Kao da što više budete pokušavali da raščistite maglu, ona postaje sve gušća. Izbegavajte da donosite smele odluke dok Merkur ne uđe u vaš znak. Razmislite o tome kako da napredujete u životu unoseći strast, saosećanje, humor i stil. Ako žudite za dubljom intimnosti u vašim vezama, pun Mesec u Jarcu će vam pomoći da istopite sve zidove koje ste izgradili.

Lav

Prva polovina Meseca će biti ispunjena druženjima i okupljanjima. Nema lepšeg osećaja od toga kada vas okružuju ljudi koje volite i čini se osećate celovito. Pokažite svoju zahvalnost tako što ćete prirediti nezaboravnu večeru. Nemojte se usručavati da zatražite pomoć oko menija i dekoracije. Na emotivnom planu ćete morati da dublje istražite ono što osećate i da razumete zakopane emocije. Usmerite ovo u umetnost i kreativnost.

Devica

Bićete fokusirani na svoje ciljeve i ambicije tokom prve polovine juna, ali pazite da se ne iscrpite. Zamislite novi san za svoju karijeru podstičući promenu u perspektivi uspeha kako biste uključili više zabave i radoznalosti u svoje dugoročne planove. Na ljubavnom planu su moguće interakcije sa novim licima. Ne morate da ostavljate sve svoje odnose za sobom, ali prepoznajte kada se osećate dobrodošlo u novom okruženju.

Mesečni horoskop za jun 2024: Vaga

Pred vama je stimulativan i introspektivan mesec, Vage. Posetite razna događanja koja će vas inspirisati jer nikada ne znate kakve uvide možete dobiti gledajući različite perspektive. Kako mesec odmiče i skupljate inspiraciju, pojaviće se nove mogućnosti u svojoj kući karijere. Ovo je pravo vreme za kanalisanje vaših novostečenih znanja i iskustava u opipljive projekte ili ciljeve.

Škorpija

Šta biste uradili da ne postoji taj strah od neuspeha? Udahnite duboko i podignite glavu. Budite jasni po pitanju saradnje koju želite da postignete i koja odražava vaše vrednosti. Ako to ne uradite mogli biste da zažalite, a to bi moglo biti više javno nego što biste želeli. Budite asertivni u pogledu svojih potreba i granica u odnosima, kako biste bili sigurni da je vaša saradnja obostrano korisna.

Strelac

Očekuje vas veoma dinamična i potencijalno transformativna prva polovina meseca. Vaš raspored će biti pretrpan, ali je ključno dati prioritet pozivima i angažmanima zbog kojih se osećate ekspazivno, a ne iscrpljeno. Druga polovina meseca će biti prilika da resetujete pristup odnosima. Sezona Raka aktivira dublje slojeve vaše psihe i intimnih odnosa, iznoseći na površinu emocije i iskustva koja vas mogu usporiti.

Jarac

Sada je trenutak da ponovo procenite svoj pristup poslu, sve do rutina vežbanja i digitalnih radnih aplikacija. Kako radne navike vremenom gube prednost, možda ćete primetiti pad u efikasnosti tokom prve dve nedelje, ali imaćete mogućnost da to popravite. Iskoristite priliku da eksperimentišete sa dnevnim rasporedom. Kada vam se put čini zastrašujućim, kome ćete se obratiti za podršku?

Mesečni horoskop za jun 2024: Vodolija

Vaše inovativne ideje su spremne da se uzdignu do novih visina. Pronaći ćete način da ideje prevedete u delo bez preteranog razmišljanja. Ako budete oklevali, možda ćete se osećati kao da se vrtite u krug. U drugoj polovini meseca, ključno je da uzemljite svoj um i telo. Razmislite o tome da rezervišete sesiju pilatesa. Neka vam dnevnik snova bude na dohvat ruke jer bi podsvest mogla da vam kaže mnogo toga.

Ribe

Ovo leto vas poziva da pratite svoje srce i da istražujete nove teritorije. Budite spremni na nova putovanja i iskustva koja će proširiti vaše vidike na načine izvan vaše mašte. Iskoristite ovu priliku da razmislite o svojim željama u vezi sa zabavljanjem. Da li vam je potrebna samo šema za zabavu ili želite nešto dugoročno? Smanjite listu zadataka i provedite više vremena sa onim što vas kreativno inspiriše.

Izvor slike: nd3000/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate