1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Sezona Blizanaca 2024. počinje...

Sezona Blizanaca 2024. počinje u ponedeljak: Šta to znači za vaš znak?

18. мај 2024.

| Snežana Vranić
Šta nas očekuje u narednih mesec dana?

Sezona Blizanaca 2024. će biti odlično vreme za putovanje. Dakle, ako niste isplanirali narednih mesec dana, pakujte kofere.

U ponedeljak sunce iz slatkog, sporog i mirnog Bika prelazi u živahne, društvene i brbljive Blizance. Kada je sezona Blizanaca u pitanju, to je prilika za prikupljanje i razmenu informacija i povezivanje sa drugima. Javiće se i podstrek za istraživanje izvan zone udobnosti, a ono što je svakako jasno jeste da će tempo biti mnogo brži.

 

Šta nam donosi sezona Blizanaca 2024?

Sezona Blizanaca će ove godine biti od 20. maja do 20. juna. Blizancima vlada Merkur koji je planeta komunikacije, transporta i tehnologije. Zbog toga je moguće da ćete se osećati sklonim da budete raštrkani i zainteresovani za razgovor koristeći se hrabrim potezima moći.

Blizanci su znak koji uživa da provodi vreme sa prijateljima, da razmenjuje informacije i putuje na kratke udaljenosti, ali i da radi sa tehnologijom. Upravo polja svih znakova će biti dodatno aktivirana.

Ovan

Nova sezona će učiniti Ovnove društvenijim nego inače. Želećete da se posvetite prijateljima, da upoznate nove ljude i da planirate susrete sa kolegama posle posla. U isto vreme, vaš um će biti posebno znatiželjan i aktivan, pa je najbolje da pokušate da istražte različite načine kako biste dostigli željeni cilj. Ovo je ujedno i trenutak u kom ćete imati priliku da čitate više.

Bik

Vi obožavate sezonu vašeg znaka jer vam je onda sve potaman, ali ne možete, a da ne uživate u sezoni Blizanaca. Iskoristite ovo vreme da lakše transformišete svoje velike ideje iz konceptualnih u konkretne i sposobne da donesu priliv novca. Takođe, ovo će biti period kada treba da negujete svoje samopoštovanje.

Blizanci

Proteklih mesec dana je sve izgledalo tako sanjivo dok ste bili u senci. Ali sada ćete doći u centar pažnje. Možda ćete otkriti da imate više samopouzdanja nego inače. Ovo je naročito važno kada budete predstavljali strastveni projekat koji je blizak vašem srcu ili rad na ponovnom osmišljavanju vašeg ličnog brenda.

Sezona Blizanaca 2024: Rak

Bićete radoznali u vezi načina kako da brinete o psihološkom blagostanju, pa će vam se meditacija i vođenje dnevnika činiti kao dobro rešenje. Međutim, moguće je da će se sve svesti na to da vam je potrebno dodatno vreme za dremku ili jednostavna pauza od tipične gužve.

Lav

Proveli ste vreme u vojnoj akciji prateći profesionalne aspiracije i uživajući u priznanjima od nadređenih za vaš trud i rad. Međutim, sada želite da budete deo tima u ostvarivanju novih projekata. Saradnja je ključ da biste uspeli u svojim zamislima. Dobićete jasnu viziju šta želite kao i to ko može u tome da vam pomogne.

Devica

Sezona Blizanaca će za vas učiniti da se osećate udobnije. To je zato što ćete napredovati u povezivanju sa drugima i preletanju sa jednog zanimljivog poduhvata na drugi. Svoju pojačanu radoznalost ćete moći da primenite i na profesionalnu aktivnost kako biste zaradili zaslužene nagrade od ljudi kojima se divite,

Sezona Blizanaca 2024: Vaga

Promena vaše uobičajene rutine zvuči kao dobar plan kada su u pitanju vaše aktivnosti sa društvom. Početak sezone će pojačati vašu želju da proširite svoje vidike. Verovatno ćete biti filozofski raspoloženi i zainteresovani za upijanje znanja tako što ćete pohađati zanimljive časove i seminare.

Škorpija

Škorpije će osetiti pojačanu želju da se povežu sa drugima na emocionalno i duhovno ispunjen način. Razgovori na površinskom nivou vam neće prijati, pa se trudite da izbegnete sitna ćaskanja. Možda ćete rešiti ovu nevolju tako što ćete jednostavno staviti srce na dlan i reći šta je to što želite.

Strelac

Ako težite zajedničkom cilju sa svojom srodnom dušom, dragim prijateljem ili bliskim kolegom, otkrićete da je sada pravo vreme da ideje sprovedete u plan. Ovo će takođe biti idealno vreme za produktivne razgovore sa partnerima, bez obzira da li to znači da ćete prekoračiti kućni budžet. Ako postoji nejednakost u partnerstvu sada je vreme da se pozabavite tim problemom.

Jarac

Jarčevi će biti raspoloženi da se okanu sitnih distrakcija i da se drže svog kalendara. Vi ste i inače veoma marljivi i savesni, ali ćete sada zaista osetiti vetar u leđa. Ova energija je takođe savršena za brigu o vašem zdravlju i blagostanju. Možda ćete sagledati kako trenutno brinete o sebi i popraviti ono što je neophodno.

Sezona Blizanaca 2024: Vodolija

Szona Blizanaca će vas učiniti dodatno bezbrižnim, kreativnim, razigranim i zabavnim. Ova sezona je stvorena za uranjanje u umetničke poduhvate, provođenje više vremena sa voljenima i prijateljima i deljenje onoga što vam je u srcu. Možda ćete otkriti da je da je spontanost nekad najbolje rešenje.

Ribe

Tokom sezone Blizanaca, bićete fokusirani na kuću. Vodićete računa o svom unutrašnjem stanju i porodičnim poslovima. Razmislite o tome da odvojite dodatno vreme da zalečite emocionalne rane ili da vodite iskrene razgovore sa voljenima kako biste sve raščistili.

Izvor slike: Tanja Ristic/GettyImagesPlus