1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Mesečni horoskop
  6. /
  7. Mesečni horoskop za maj...

Mesečni horoskop za maj 2024: Pripremite se na ostvarenje svojih ciljeva

26. април 2024.

| Snežana Vranić
Evo šta čeka vaš znak...

Mesečni horoskop za maj 2024. nam donosi laganu energiju i nove mogućnosti na svakom planu ako se dovoljno potrudimo.

Maj je mesec koji će nam doneti sezonu Blizanaca i sa njim povećanu energiju i visoku intelektualnu aktivnost. Pomračenje meseca nas očekuje 8. maja, a tada će nastupiti i mlad Mesec u znaku Bika. Pored toga, očekuje nas i prelazak Merkura u znak Bika sredinom maja, a ulazak Venere u znak Blizanaca u poslednjoj trećini meseca će izazvati neozbiljnost u romantičnoj sferi. Krajem maja će Jupiter preći u Blizance i utišati emocije.

Mesečni horoskop za maj 2024.

Ovan

Moguće je da ćete se u ovom mesecu susresti sa blagom stagnacijom koja će vam ujedno dati stabilnost u svim pravcima. Da li je ovo dobro ili loše, stvar je ličnog gledišta. Međutim, ipak bi trebalo da vam bude drago zbog privremenog predaha. Zvezde obećavaju da će vam ova pauza samo koristiti, a neophodno je da brinete o sebi i svom telu.

Bik

Horoskop će u ovom mesecu nastaviti aprilske trendove. Naći ćete se u centru pažnje i suštini stvari gde god da se pojavite. Lavina vesti, novih poznanstava i slučajnosti će vas pratiti u svemu. Međutim, uzmite u obzir da je svaki incident ili slučajnost rezultat odluka, izbora i napora koje ste uradili tokom proteklih godina.

Mesečni horoskop za maj 2024: Blizanci

Mesečni horoskop za Blizance obećava čitav niz važnih događaja, živih emocija, utisaka i sjajnih prilika. Ovo je vreme kada su vam sva vrata otvorena, a univerzum vam pomaže u ostvarenju vaših planova, želja i namera. Naravno, ako su te želje istinite i dolaze iznutra. Na početku meseca dajte sebi više tišine i samoće da biste razumeli šta želite, a onda krenite za tim.

Rak

Ovog maja će te  osećati neverovatnu harmoniju, kako iznutra, tako i spolja. Sve nedaće i stresovi u aprilu će biti zaboravljeni, a nivo zadovoljstva životom će naglo porasti. Konačno ćete naći vremena za svoje omiljene aktivnosti, komunikaciju sa voljenima i odlazak u posetu. Nebo vam preporučuje da obratite pažnju na telo. Sve aktivnosti koje će biti vezane za lečenje i jačanje organizma će imati wow efekat.

Lav

Bićete primorani da se borite za svoju sreću, blagostanje i duševni mir, Lavovi. Ova borba će se odvijati i sa ljudima oko vas, u nepredviđenim okolnostima i sami sa sobom. Pored toga, ni sami nećete biti svesni šta želite. Razdiraće vas oprečne želje: danas ćete želeti ljubav, sutra novac, a prekosutra mir. Upravo zbog toga postizanje harmonije i pomirenje sa stvarnošću neće biti lako.

Devica

Maj će biti period prizemljenja za Devica nakon aprila kada ste lebdeli u oblacima. Ovo će vam vratiti uobičajenu trezvenost. Međutim, dobra je stvar što će sletanje biti meko i prijatno. Dok ste bili u svom svetu, prosto niste imali razloga za brigu. Dakle, nekada je prepuštanje kontrole zaista korisno. Maj će vam otvoriti čitav kovčeg mogućnosti: lako ćete zaraditi novac i zabavljati se.

Mesečni horoskop za maj 2024: Vaga

Vagama će maj pružiti priliku da se udalje od aktivnog društvenog života i obratite pažnju na svoje najmilije. Ako ranije niste imali naviku da vodite računa o svom zdravlju i održavata rutinu, pravilno jedete i vežbate. Zvezde vam takođe savetuju da planirate odmor ako to još niste učinili. Dovedite stvari u red jer će vam biti neophodna snaga.

Škorpija

Nakon laganog i opuštenog aprila, maj će vas naterati da brzo mobilišete snagu i jurite napred maksimalnom brzinom: pojaviće se problemi i zadaci u različitim oblastima života koje ćete vrlo brzo morati da rešite. Ovo će naravno biti stresno, ali sa druge strane, razmislite kako je do ovoga došlo. Da li je u pitanju samo vaša želja za adrenalinom?

Strelac

Strelčevima će maj biti pravi period opuštanja. A gde ćete to činiti, to je na vama da odlučite. Glavna stvar je da ste spremni da stvarate i blistate. Planete vam pokazuju zadovoljstvo što ste večno dete. Međutim, okolnosti uopšte nisu sklone da vam pokvare ovaj užitak. Možete da se nosite sa nekoliko manjih nevolja ili nevolja bez ikakvog napora. Sami sebi stvaramo sreću. To je pre svega stanje uma, pa razmislite šta je najbolje za vas.

Jarac

U maju su velike šanse da ćete dobiti sve što zaslužujete, a moguće još i više. Na primer, možda ćete morati da se naviknete na novu sliku sebe ili ćete imati priliku da se izraziti umetnički i na kreativan način. U svom poslu možete računati na stabilnost i doslednost. Sve će ići kako ste planirali. Unutrašnje stanje će biti odgovarajuće mirno, uravnoteženo i imaćete samopouzdanja.

Mesečni horoskop za maj 2024: Vodolija

Vodolije pozdavljaju sve što se tiče sopstvenih resursa, dostizanja novih nivoa sopstvene realizacije i nadogradnje ciljeva i vrednosti. Maj će po mnogo čemu nastaviti aprilsku energiju, ali u mnogo oštrijoj formi. Ako ne možete sada mirno da napustite svoj dugo mučni posao, onda se strpite pa to malo kasnije uradite sa dozom drame.

Ribe

Ribe bi trebalo da imaju kreativan pristup svim stvarima, ali i strpljenje i ravnotežu u svim oblastima. Zvezde vam toplo preporučuju da prvo razmislite, a zatim da donosite odluke. Generalno, maj će biti veoma lak za predstavnike ovog znaka. Ovo će biti dobro vreme za opuštanje, odmor, odlazak u banju, gledanje filmova i uživanje u umetnosti.

Izvor slike: Yuricazac/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate