1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Nedeljni horoskop od 27....

Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna: Posvetite se samorefleksiji

24. мај 2024.

| Snežana Vranić
Ovo je nedelja za postizanje uspeha...

Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna će doneti nove mogućnosti za profesionalni rast, posebno za one koji ne vole da sede mirno.

Ovaj period je najbolje iskoristiti za intenzivan mentalni rad i koncentraciju na važne stvari, rad sa dokumentima i potpisivanje važnih papira. Razmislite o načinima za povećanje prihoda, jačanje poslovnih kontakata i pronalaženje pouzdanih ljudi oko sebe.

Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna

Ovan

Optimističan pogled na život vam pomaže da smanjite stepen unutrašnjih protivrečnosti. Aktivnosti sa prijateljima vam može pomoći u sprovođenju zajedničkih planova i ideala za budućnost. Vaša borbena priroda će vam omogućiti da prevaziđete prepreke, kao i da unesete promenu i obnovu u vaš način života.

Bik

Bikove savladava želja da ograniči kontakte sa spoljnim svetom i da u samoći oseti dugo očekivanu inspiraciju, sreću i mir. Pronalažanjem svog pravog ja, možete otkriti novi univerzum. Zbog toga je preporučljivo prepuštanje kreativnosti, jogi i meditaciji.

Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna: Blizanci

Zahvaljujući vašoj društvenosti, opuštenosti i radoznalosti, očekuju vas nove mogućnosti i poduhvati kako u ličnim odnosima tako i u poslovnom životu. Biće vam potrebna inicijativa, Blizanci. Svest o vrlinama doprinosi ispoljavanju u društvu. Počeci u poslovanju i svaki novi poduhvat će biti veoma uspešan.

Rak

Rakovi će imati sreće kada su finansije u pitanju. Moguće je da ćete napraviti profitabilne transakcije kupovine i prodaje. Takve osobine kao što su savesnost i marljivost prati i sticanje novih korisnih veština.  Oslanjanje na sopstvene sposobnosti i talente je ono što garantuje uspeh.

Lav

Lavovi će doživeti povećanu mentalnu aktivnost, mobilnost i obavljanje više zadataka. Spremite se za zanimljiva poznanstva, ostvarivanje korisnih kontakata i uspešnu poslovnu saradnju. Nemojte se ustručavati da tražite savet od rođaka i bliskih prijatelja.

Devica

Device su kao i uvek prave domaćice, praktične i umeju da organizuju udoban prostor u svom domu. Lako ćete se prilagoditi spoljašnjim uslovima. Takođe će se razviti dobri odnosi sa roditeljima i ukućanima, a preovladaće i osećaj unutrašnje sigurnosti i opšti pozitivan stav.

Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna: Vaga

Imaćete pojačanu želju da budete u centru pažnje i da pokažete plemenitost i velikodušnost prema drugima. Publicitet je osnova uspega i prilika da se upozna nova ljubav ili da se sklopi prijatno poznanstvo. Posetite društvene događaje, pozorište i edukativne seminare.

Škorpija

Škorpije su sposobne da trezveno razmišljaju i daju zdravu procenu aktuelnih događaja. Strast prema poslu i sposobnost da završite stvari koje započnete povećavaju vaš profesionalni rejting. Nemojte zavoraviti da obratite pažnju na zdravlje i održavanje unutrašnje ravnoteže prilikom obavljanja službenih dužnosti.

Strelac

Strelčevi će ove nedelje imati uspeha u svim vrstama partnerstva kao što su brak, poslovna saradnja, transakcije, konsultacije, kao i kulturni događaji. Ovo će biti vreme kada ćete zauzeti miroljubiv stav i pokušati da sve sukobe rešite kompromisom. Kao rođeni lider, sigurno ćete se naći u centru interesovanja.

 

Jarac

Jarčevi imaju tendenciju da preuzimaju povećan rizik i žude za uzbudljivim događajima. Ovakva energija će se najbolje odraziti na privrednike, preduzetnike i sportiste. Ovo će biti povoljan period za obavljanje finansijskih transakcija, dobijanje zajmova i kredita, kao i za sveobuhvatan pregled tela.

Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna: Vodolija

Vodolije će se posvetiti sveobuhvatnim interesovanjima, putovanjima na mesta moći i vere u sopstvene ideale koji dovode do pronalaženja smisla života. Od vas će se tražiti da preduzmete velike, ekspanzivne akcije za budućnost. Nemojte gubiti vreme na sitnice.

Ribe

Život će motivisati Ribe na postizanje i stvaranja uslova za potencijalno ostvarenje cilja. Linija sudbine u ovom periodu će pokazati uspeh u karijeri, povećan društveni status, odličan ugled i priznanje vaših zasluga. Pokažite drugima da se na vas može osloniti.

Izvor slike: djiledesign/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate