1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Ljubavni horoskop od 1....

Ljubavni horoskop od 1. do 7. jula: Retrogradni Neptun dovodi sve u pitanje

29. јун 2024.

| Miljana Momirović
Traje sve do decembra.

Ljubavni horoskop od 1. do 7. jula donosi dinamičan period, posebno jer će retrogradni Neptun pomoći da shvatite u kojoj je fazi veza sa partnerom.

Iako ovo može biti opasan tranzit jer traje sve do decembra, bitno je imati na umu da donosi olakšanje i razrešenje. Ne samo ljubavni odnosi, sada ćete shvatiti gde ste i kada je u pitanju karijera, prijatelji ali i lični stil.

Pročitajte nedeljni horoskop za vaš znak.

Ljubavni horoskop od 1. do 7. jula

Ovan

Mesec prelazi u Blizance 2. jula, što da ćete reagovati brže nego inače u narednih nekoliko dana. Više ste radoznali nego inače, pa ćete biti zainteresovani da saznate mnoga lična pitanja u vezi sa potencijalnim partnerom. Ovo je takođe odličan trenutak da naučite nešto novo.

Tačno 6. jula, osetićete nagon za komunikacijom sa partnerom zbog toga što Mesec pravi sekstil u odnosu na Mars. Odlično je vreme da započnete zajednički projekat koji ste nameravali da pokrenete.

Istog dana, Mesec prelazi u vatreni znak Lava, što vam donosi osećaj dominacije. Iskoristite ovo u svoju korist dok samopouzdanje buja.

Ljubavni horoskop od 1. do 7. jula: Bik

Osećaćete snažan osećaj porodične bliskosti kada Mesec pređe u vaš znak 30. JUNA. Briga za one koje volite postaje najvažnija u narednih nekoliko dana. Iskoristite ovu energiju da učinite da se osećaju maksimalno prijatno.

1. jula, i Mesec i Mars su u vašem znaku, što izaziva razdražljivost i gubitak samokontrole. Strasti i intimnost su takođe pojačane sa sekstilom Meseca na vašu vladajuću planetu, Veneru, tako da ćete možda biti skloni da pronađete posebnu osobu samo za sebe kroz ovaj tranzit.

6. jula  možete ili ostati kod kuće ili otići na zabavu sa prijateljima. U svakom slučaju,dan će biti fantastičan jer je Mesec formira sekstil u odnosu na Uran u Biku.

Blizanci

Retrogradni Neptun 2. jula ima značajniji efekat na vas od većine horoskopskih znakova i traje do decembra. Sjajan je trenutak da se zapitate da li ste još uvek u skladu sa putem kojim se trenutno nalazite. Da li vam je dovoljno ljubavi uzvraćeno u odnosu na ono što pružate? Razmislite gde i u šta ulažete svoju energiju.

S obzirom da se Mesec kreće u vaš znak, ne bi trebalo da imate problema sa intuicijom pravog puta napred, jer nas ovaj tranzit čini otvorenim za nova iskustva i još radoznalijim nego inače.

Mesec i Jupiter su u konjunkciji 3. jula, donoseći zdrave instinkte i izbore za vas.

Rak

Ove nedelje, Sunce je u vašem znaku i približava se Mesecu, što je odlično za jasnoću i logično razmišljanje. Fokusiraniji ste nego inače i možete kreativno da rešavate probleme. Osećate povezanost više nego obično, pa se slobodno prepustite pažnji partnera.

Mesec se kreće u vaš znak 4. jula, osnažujući vašu uobičajenu brigu o drugima. Budite sigurni da imate dovoljno vremena da se odmorite dok mlad Mesec ne bude u vašem znaku 5. jula, tako da možete napuniti energiju od napornog rada.

6. jula, Mesec, vaša vladajuća planeta, prelazi u znak Lava, što znači da ćete biti samoizražajniji nego inače. Dozvolite sebi prostora za eksperimentisanje u ljubavnim odnosima.

Ljubavni horoskop od 1. do 7. jula: Lav

Kada Merkur pređe u vaš znak 2. jula, odlično je vreme da pronađete način da se pohvalite, a da ne ispadnete arogantni. Lako će vas pronaći način da to uradite bez ostavljanja pogrešnog utiska, jer su vaše komunikacijske veštine povećane.

Mesec se kreće u vaš znak 6. jula, čineći da ostavljate sve privlačniji utisak, pa iskoristite tu energiju kada su u pitanju potencijalni partneri.

Takođe je odlično vreme za improvizaciju i kreativno rešavanje problema, ako se u ovom trenutku nađete pred bilo kakvim preprekama. Ako ustanovite da ste privremeno zaglavljeni, samo uživajte u prihvatanju koje vam nudi narednih nekoliko dana.

Devica

2. jula Neptun kreće retrogradno, utičući na odnose svih Devica. Ovaj tranzit traje do decembra, tako da imate dovoljno vremena da procenite kako delite finansije sa vašim partnerom, postoji li opterećenje između vas i vaših kolega na poslu i samo granice koje ste postavili ili koje morate da postavite.

Mesec takođe prelazi u Blizance, tako da je sjajno vreme da razgovarate sa partnerom o važnim pitanjima ili ugovorite sastanak sa nadređenim. Sigurno ćete rešiti neke probleme u svom životu tokom ovog tranzita.

Kada Mesec 6. jula pređe u znak Lava, osetićete da ćete imati više samopouzdanja koje vam pomaže u da iskažete svoje emocije.

Ljubavni horoskop od 1. do 7. jula: Vaga

Fantastičan tranzit za odnose dešava se 1. jula, kada Mesec nakratko zagrli vašu vladajuću planetu, Veneru. Sjajan je trenutak za dejt sa partnerom, a nijedna tema nije zabranjena. Samo pazite da ne budete previše umotani u negativne emocije kako biste mogli da uživate u vremenu sa onima koje držite najbliže. Ovo ne bi trebalo da bude teško jer ne možete da prestanete da se smejete.

Mesec koji se kreće u Blizance 2. jula donosi sjajan osećaj zbog čega ćete se osećati utešeno i sposobno da zadovoljite bilo kakve potrebe drugih ili sebe. Ovo traje do 6. jula, kada se mesec pomera u Lava, donoseći energiju koja vas priprema da budete u centru pažnje.

Škorpija

Rano 30. juna, Mesec prelazi u vaš sestrinski znak, Bik, donoseći dobru finansijsku disciplinu i veštine upravljanja novcem. Međutim, Mesec će biti u kvadratu jedne od vaših vladajućih planeta, Plutona, pa pazite da ne prepustite frustracijama sa partnerom.

Emocionalni tranzit 2. jula mogao bi da prođe u oba smera za vas kada Mesec formira trigon sa Plutonom. Možda odjednom osetite želju da se rešite probleme sa partnerom e ili da jednostavno izađete iz kuće.

6. jula, mesec prelazi u znak Lava. Ovo je sjajno vreme da budete društveni i u centru pažnje.

Strelac

Promenljivi znaci poput vas moraju biti svesni retrogradnog Neptuna koji dolazi 2. jula jer ćete biti najviše pogođeni. Do decembra ćete donositi neke odluke u vezi sa porodicom, procenjivati neke okolnosti iz prošlosti i određivati kako ćete se s njima nositi u svom životu. Ovo može dovesti do nekih starih trauma, ali će vam pomoći da shvatite kako ovi problemi još uvek utiču na vas.

Ovaj težak proces pokazuje kako da se vratite na mesto gde ste nekada bili sa članom porodice sa kojim želite da se pomirite, ili naizmenično, kako da se pomirite sa gubitkom. Kako ove stvari utiču na sadašnjim partnerom biće takođe pod upitnikom,ali veoma prosvetljujuće.

Konjukcija Meseca sa Jupiterom u ranim popodnevnim satima 3. jula odlična je i za vaš novčanik i za društveni život. Odlično vreme za druženje, ostvarivanje svojih ciljeva i uživanje u životu.

Jarac

Mesec se 1. jula grli uz vašu vladajuću planetu, Saturn, što znači da ćete danas energično slediti svoje ciljeve. Primetićete izvrsnost u organizacionim veštinama tokom ovog tranzita. Dakle, vreme je da se jednom zauvek pozabavite tim problemima u vezi sa provedenim vremenom sa partnerom. Slobodno razgovarajte o važnim pitanjima danas, jer je to sada povoljno.

Trigon 2. jula između Meseca i Saturna čini vas lojalnim i preciznim sa osećajem jednostavnosti. Vi ste zaista najbolji, najdinamičniji kroz ovaj tranzit, posebno kada su u pitanju ljubavne veze.

5. jula, videćete da vas snalažljiva i uporna energija nakratko savlada kada je Mesec sekstilno na u odnosu na vašu vladajuću planetu. Napravite listu nekih stvari koje biste želeli da postignete u narednim nedeljama, a možda čak i skicirajte neke planove.

Vodolija

Mogli biste osetiti nalet romantike 2. jula, a to nije jedino iznenađenje koje bi se moglo dogoditi kada je Mesec u konjunkciji sa vašom vladajućom planetom, Uranom. Možete naići na bivšu ljubav ili bi vam se možda mogla javiti osoba sa kojom se niste čuli neko vreme. Pazite na svoje neobične navike danas, kao i na provedeno vreme. U suprotnom, dočekajte dan sa osećajem avanture!

Kada Mesec pređe u Lava 6. jula, dozvolićete da vaša šašava strana izađe napolje i možda povedete neke druge sa sobom u avanture po kojima ste prepoznatljivi.

Ljubavni horoskop od 1. do 7. jula: Ribe

Vaša vladajuća planeta, Neptun, ulazi u dugi retrogradni period od 2. jula do decembra. Verovatno ćete biti najviše pogođeni ovim tranzitom od svih znakova, ne samo zato što je to vaša vladajuća planeta, već zato što ste promenljiv znak. Uglavnom će se baviti time kako vi vidite sebe u odnosu na to kako vas vidi ostatak sveta. Nemojte se iznenaditi ako se narednih šest meseci osećate eksperimentalno sa svojim stilom, partnerom ili čak karijerom. Ovo je odlična prilika za samootkrivanje.

Prvi dan retrogradnosti je takođe pun intuitivnog uvida posebno zbog Meseca u trigonu sa Neptunom. Verujte svojim instinktima odmah i uzmite svoj dnevnik da biste pomogli da izgladite detalje.

Izvor slike: Kar-Tr/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate