1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Kako žene biraju partnera...

Kako žene biraju partnera prema Zodijaku?

22. мај 2024.

| Snežana Vranić
Evo kakav muškarac vam je potreban prema vašem horoskopskom znaku....

Odabir partnera je jako važan u životu. Evo kako izgleda biranje partnera prema horoskopskom znaku kada su žene u pitanju.

Karakteristike našeg horoskopskog znaka u kombinaciji sa ostalim astrološkim elementima, igraju veoma važnu ulogu u načinu na koji donosimo svoje izbore u životima. Među njima je, naravno, i izbor partnera.

Biranje partnera prema horoskopskom znaku: Evo šta je potrebno da vas muškarac osvoji

Ovan

Liderski karakter Ovna se ne može lako pokoriti, tako da žena u ovom znaku obično bira partnera koji ima čvrste stavove, ali nije nametljiv po pitanju istih. Uglavnom je to jer muškarac zna da je to unapred izgubljena bitka.

Bik

Kada su žene Bikovi u pitanju, osnovni zahtevi kod partnera se odnose na telesne užitke kao što su hrana, luksuzni predmeti i seks. Žena u ovom znaki pronalazi partnera koji je romantično privučen, a takođe je pronalazi način da deli sve materijalne brige sa njom.

Biranje partnera prema horoskopskom znaku: Blizanci

Ukoliko Blizancima uskratite komunikaciju, onda imate pred sobom nesrećnu ženu. Ona u partneru traži dobrog sagovornika i saputnika koji je neće ograničavati, već će je ostaviti duhovno slobodnom da leti kuda želi.

Rak

Osećaj i vrednost koji joj daje partner je ključni kriterijum kada je žena Rak u pitanju. Ona nije nužno zainteresovana za dugoročnu posvećenost, već za smislenu i duboku vezu koju će razviti s njim.

Lav

Snažan karakter je ono što žena Lav traži kod svog partnera, čak i ako ona ima jaku ličnost. Ukoliko nema takvog izazova pred njom, njoj će brzo postati dosadno i neće uspeti da nastavi svoj lični rast kroz svoju vezu.

Devica

Ženama u ovom znaku je potreban partner koji voli stabilnost u životu, ne dosađuje se lako i ljubazan je prema njoj. Samo takav partner može da otključa Devicu koja je često sama i bez posebnog razloga depresivna.

Biranje partnera prema horoskopskom znaku: Vaga

Žene Vage traže radost u svom partneru. One ne mogu da budu sa pesimističnim osobama, a ako se i odluči na taj korak, to sigurno neće dobro proći. Druga polovina Vaga bi trebalo da bude u mogućnosti da je prati na društvenim događajima koje ne želi da propusti i da ne žali na njihovu učestalost.

Škorpija

Dobar seks je jedan od glavnih zahteva u slučaju Škorpija bez obzira koji je pol u pitanju. Za žene u ovom znaku je veoma važna i iskrenost kako bi se mogla osloniti na njega. Takođe, to znači da muškarac treba da bude sposoban da reši svaki problem koji se pojavi u svakodnevnom životu.

Strelac

Sloboda je najveća vrlina za ženu u ovom znaku. Ona se ne uklapa u kalupe i ne postavlja ograničenja u svojim mislima. Idealan partner je onaj koji će je držati za ruku da zajedno koračaju ovim putem do slobode. Takođe, važno je da ima tu slobodu za samoizražavanje.

Jarac

Ambicija je glavni kriterijum po kom će žena Jarac izabrati partnera. Nije dovoljno što je i sama ambiciozna, ona želi da se slaže sa drugim, da se podržavaju i dive jedni drugima kako zbog ciljeva koje ostvaruju na poslu, tako i zbog društvenog statusa.

Biranje partnera prema horoskopskom znaku: Vodolija

Vodolije snažno veruju u frazu da umovi, poput padobrana, najbolje rade kada su otvoreni. Žene u ovom znaku Zodijaka ne bi mogli da budu u vezi sa nekim ko ima zastarele poglede i ne želi da izaziva svoj duh i da započinje nove avanture.

Ribe

Ribama je potreban partner koji realno vidi stvari. Idealizovanje mnogih situacija može štetiti svakodnevnom životu, pa je ženama u ovom znaku potrebna protivteža sopstvenoj emocionalnosti koju može pružiti partner koji ume da pravilno proceni situaciju.

Izvor slike: DeanDrobot/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate