1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Nedeljni horoskop od 8....

Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula: Razmislite o kompromisima

06. јул 2024.

| Snežana Vranić
Šta očekuje vaš znak?

Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula doneće nam sitne razmirice koje je moguće rešiti pristajanjem na kompromise.

Optimistični Merkur u Lavu dobiće podršku od mudrog Jupitera. To će dati sreću u poslu i sklonost ozbiljnom naučnom radu i sistematizaciji znanja. Od 9. do 11. jula interakcijom Sunca i Saturna stvaraće se povoljni uslovi za napredovanje u karijeri i ispoljavanje lične inicijative u profesionalnoj oblasti. Druga polovina nedelje će biti obojena prelaskom Venere u kraljevski znak Lava. Visok kreativni potencijal se otkriva pod uticajem inspiracije ili ljubavi.

Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula

Ovan

Ovnovi su po prirodi lideri i nisu skloni da priznaju bilo čiji autoritet. Ako odlučite da idete protiv „naređenog“, budite spremni na neočekivane ili nepoželjne rezultate. Aktivnosti vezane za rekreaciju i razonodu, romantični sastanci, učešće na takmičenjima i sportskim takmičenjima možda neće ispuniti vaša očekivanja. Ostanite mirni i sačuvajte energiju za važnije i zanimljivije stvari.

Bik

Bikovima će biti teško da pronađe unutrašnji sklad i spokoj. Emocionalna hladnoća ne doprinosi zbližavanju i međusobnom razumevanju sa članovima porodice, roditeljima, nadređenima. Ključ za uspešno savladavanje svih uspona i padova je sposobnost da svoj posao obavljate bez straha, prekora i stresa. Preuzmite kontrolu nad svojim emocijama

Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula: Blizanci

Blizanci, postoji određeni haos i nedoslednost u umu. Zato, kada planirate putovanja, sudske rasprave, pažljivo proverite svoja dokumenta, sredstva komunikacije i prevoz. Osigurajte da prethodni sporazumi ostanu na snazi. Ne donosite ishitrene odluke, ne prepuštajte se emocijama i pokušajte da izbegnete konfliktne situacije.

Rak

Rakovi, da bi uštedeli i ne bi poremetili protok energije, bolje kontrolišu troškove, izbegavaju zaključivanje ugovora o kreditu i nepromišljena finansijska ulaganja. Ne bi trebalo da preuzimate složene i neprijatne stvari. Ekscentrično ponašanje može dovesti do skandala, uključujući iseksualne partnere. Emocionalni intenzitet se najbolje koristi u kreativnoj implementaciji ili na sceni.

Lav

Lavovi, lični odnosi će zahtevati diplomatiju, delikatnost i takt. Imaćete potrebu za društvenim samopotvrđivanjem i visoke zahteve prema drugima. Sistematski rad na postizanju kompromisa i poštovanju interesa partnera daće rezultate. Preterana agresija može da se izgubi u teretani, u sparingu ili dubl sportovima.

Devica

Za Device, preterani stres na poslu ili obavljanje kućnih obaveza može uticati na zdravlje. Nedovršeni zadaci i želja da se sve završi iscrpljivaće nervni sistem. Trebalo bi da prilagodite svoje planove za nedelju i da se zaustavite. Dozvolite sebi da se odmorite i uživate u tišini, prirodi, samoći. Odlazak dalje od racionalnog i analitičkog pristupa životu omogućiće vam da razvijete kreativne moći.

Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula: Vaga

Za Vage će se povećati rizik od situacija više sile tokom odmora, grupnih događaja i društvenih okupljanja. Zamršene ljubavne veze mogu naštetiti vašoj reputaciji. Potraga za „zlatnom sredinom” je neophodna. Želja za promenom pomoći će vam da se izrazite smelije. Ekscentričnost i šokantnost su vaš ključ za novu stvarnost.

Škorpija

Zvezde preporučuju Škorpijama da usmere svoje emocije i snagu ka sprovođenju svojih planova, zadržavajući uobičajenu uzdržanost i strpljenje. Ne zadržavajte se na negativnosti i problemima. Umesto toga, preuzmite posao koji zahteva pažnju na detalje i metodičnost. Za stvari vezane za nekretnine i promenu prebivališta, ovo nije najbolji period.

Strelac

Preterano uverenje u vašu tačku gledišta i ispravnost ometa objektivnu percepciju aktuelnih događaja. Prilikom putovanja  mogu nastati problemi u komunikaciji, transportu, dokumentima i sukobi sa zakonom. U kontroverznim situacijama sa porodicom i komšijama, držite se mirnih načina rešavanja problema. Pozovite se na citate mudraca i filozofske parabole.

Jarac

Jarčevi će biti testirani na snagu. U poslu je bolje napredovati u malim koracima i u fazama. Izbegavajte učešće u rizičnim i velikim finansijskim transakcijama i u korišćenju pozajmljenih sredstava. Postoji veliki rizik da ne proračunate svoje snage i energetske resurse. Korisno je koristiti analitičku analizu problema. Vežbanje orijentalnih i telesnih vežbi pomoći će vam da steknete unutrašnju snagu.

Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula: Vodolija

Interakcija sa društvom, sa poslovnim ili bračnim partnerima biće ponovo procenjena. Povećava se broj tužbi jednih protiv drugih, konkurencije i raspada ugovora. Ako stare pritužbe i „kosturi u ormaru” izađu na videlo, kompromis se ne može izbeći. Zajednička interesovanja, hobiji i izlasci će pomoći da se poboljšaju odnosi.

Ribe

Ribe treba da budu pažljive prema kolegama na poslu, kao i prema ljudima koji vam pružaju usluge. U suprotnom se očekuju intrige  sa njihove strane. Ne dajte se na provokacije i otpustite zamerke. Joga, plivanje i meditacija će blagotvorno uticati na fizičko i emocionalno zdravlje.

Izvor slike: Strelciuc Dumitru/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate