1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Znaci Zodijaka koji vole...

Znaci Zodijaka koji vole da ignorišu: Kao da razgovarate sa zidom

23. мај 2024.

| Snežana Vranić
Bilo kakva rasprava ne vredi....

Znaci Zodijaka koji vole da ignorišu će vas najverovatnije izludeti svojim stavom. Kod njih na jedno uđe, na drugo izađe i kao da nikada ništa niste ni rekli.

Ovi horoskopski znaci su majstori ignorisanja. Njih ćete teško potresti bilo kakvim vestima ili rečima. Vrlo verovatno će vaše poruke ostati bez odgovora ili će se praviti da vas nisu čuli ako smatraju da to nije relevantno za njih. Prosto su oni zauzeti sobom i to je jedino što je važno u tom trenutku.

Znaci Zodijaka koji vole da ignorišu

Blizanci

Oni su u svom svetu, uvek slobodni i izgubljeni u svojim mislima. Svejedno je da li razgovarate sa njima ili ne, oni mogu da gledaju u vas, a da istovremeno imaju hiljadu različitih misli u glavi. Blizanci će svakako reći „da, da“ kao potvrdu da vas sluša, ali zapravo nisu čuli ni reč onoga što ste im rekli. Veoma lako će ostaviti poruke na „seen“. Međutim, nemojte ni pokušavati da se raspravljate jer to zaista ne vredi.

Znaci Zodijaka koji vole da ignorišu: Strelac

Strelčevi se nimalo ne razlikuju od Blizanaca po ovom pitanja. Ako se i seti da ste im pisali, možda će vam odgovoriti, ali između svojih obaveza, putovanja i igranja. Oni nikoga ne stavljaju na prvo mesto osim sebe i svojih potreba u tom trenutku. Nije ih briga šta ćete mu reći. A ako ćete da se žalite na to, verujte da ćete baciti reči u vetar.

Vodolija

Vodolije generalno imaju reputaciju hladnih i bezosećajnih osoba i verujte da ta reputacija nije daleko od stvarnosti. Ona će vas ohladiti sa ogromnom lakoćom. Vi ne postojite satima za njega, iako on čuje da se nešto u daljini događa. Oni će vas lako ostaviti bez odgovora iako zna da će vas to iznervirati i da taj odgovor čekate. Ostaviće tišinu da vam odgovori.

 

Izvor slike: AntonioGuillem/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate