1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Mesečni horoskop
  6. /
  7. Ljubavni horoskop za proleće...

Ljubavni horoskop za proleće 2024: Kome će ljubav procvetati?

04. март 2024.

| Snežana Vranić
Šta nas čeka ovog proleća?

Ljubavni horoskop za proleće 2024. većini znakova donosi nove romantične prilike, a ponekim predstavnicima Zodijaka donosi napetost u odnosima.

Ljubavni horoskop za proleće 2024

Ovan

Prema horoskopu, ove nedelje ćete primetiti da što više pridajete pažnju svojim strastima, to će više ljudi obratiti pažnju na vas. Ljude će interesovati ono što imate da kažete, pa iskoristite priliku da uspostavite duboke veze s nekim ko radi u istom polju. Razgovarajte sa onima koji dele vašu viziju i koji će rasplamsati vatru u vašem srcu i inspirisati vas da postanete najbolja verzija sebe.

Bik

Vaš ljubavni život će dobiti novi impuls ovog proleća, jer će Venera osvetliti vaš sedmi dom – dom odnosa i obaveza. Otkrićete da što ozbiljnije pristupate uređenju svog ljubavnog života, to će se više prilika otvarati pred vama. Možda nećete ući u dugoročne veze ili preći na novi nivo u trenutnom odnosu, ali uzbudljiva iskustva, romantika i zabava su vam zagarantovani. Budite otvoreni i avanturistički raspoloženi kako biste uživali u ovoj avanturi.

Ljubavni horoskop za proleće 2024: Blizanci

U ovom periodu bćete neverovatno privlačiti pažnju. Konačno ćete prestati da se predstavljate kao nešto što niste, shvativši da je iskrenost i neposrednost vaše najbolje oružje zavođenja. Zahvaljujući tome, uživaćete u pažnji suprotnog pola i možda  ćete upoznati nekoga s kim ćete provesti zabavno leto, ako verujete u pozitivan ishod.

Rak

Studentima se savetuje da se ne zadržavaju u romantičnom mislima jer to može ometati učenje. Oni koji su u braku mogu doživeti zanimljiv preokret u porodičnom životu, osećajući novu energiju u odnosima, što može izazvati nostalgiju. Priredite romantično iznenađenje partneru kako biste obnovili najlepše trenutke. Neravnoteže u odnosima polako nestaju, sve se vraća u normalu.

Lav

Za samce Lavove postoji velika verovatnoća da će sresti partnera iz snova, ali samo ako traže na pravim mestima. Srešćete osobu koja će vas intrigirati i biti potpuno kompatibilna s vama. Iako to može početi kao prijateljstvo, do kraja aprila prerastaće u nešto dublje. Ako ste upravo izašli iz dugotrajne veze, nemojte žuriti s događajima.

Devica

Proleće vas podstiče da se fokusirate na suzbijanje svojih pravih želja kada su u pitanju romantični i seksualni odnosi. Život već dugo pruža priliku da izađete iz svoje zone komfora, a proleće je idealna šansa za rizik, koji će vas na kraju dovesti do iznenađujućih otkrića.

Ljubavni horoskop za proleće 2024: Vaga

Ovog proleća, doživećete da vam se u životu dešavaju stvari neverovatnom brzinom. Osećaćete potrebu da se posvetite dugoročnim ciljevima u partnerskim odnosima. Možete razmišljati o proširenju porodice, postavljanju sudbonosnog pitanja voljenoj osobi ili jednostavno posvećivanju sebe jednoj osobi iz mora obožavalaca. Bez obzira na sledeći korak, znajte da bi trebalo da bude zasnovan na strasti i vernosti, pre svega.

Škorpija

Osetićete bliskost kakvu niste do sada poznavali. Moguće je da ćete podići svoj odnos na novi nivo ili konačno definisati svoje simpatije i napraviti prvi korak. Shvatićete šta vam zapravo znače poverenje, ljubav i obaveze. Imaćete priliku da postavite pravi ton odnosima koje želite očuvati do kraja života.

Strelac

U poslednje vreme, vaš ljubavni život je dobio novi obrt, a nadolazeće proleće će vam pružiti priliku da osetite slobodu i raskalašnost. Opuštajte se i dozvolite sebi potpunu slobodu, budite malo sebični. Nije vam potrebno toliko truda da biste zadovoljili sve – oni koji vas interesuju, voleće vas jednostavno zato.

Jarac

Ovog proleća ćete se osećati samouvereno  i otvoreno. S obzirom na to da Merkur osvetljava vaš prvi dom, bićete spremni da osvajate srca. Osim toga, sredinom marta planetarni uticaj će vam pomoći da hrabro iznosite svoje mišljenje i branićete svoja uverenja i ideale u vezi s romantikom i ljubavlju. Upoznaćete ljude koji će vas razumeti, pa će potencijalni kandidati za vaše srce sigurno doći do izražaja do sredine aprila.

Ljubavni horoskop za proleće 2024: Vodolija

Već duže vreme želite da isprobate nešto novo, a planetarni uticaj govori da će to ovog proleća biti eksperimenti u krevetu. Konačno ćete moći istražiti ono što vas uzbuđuje s nekim ko deli vašu radoznalost. Ovo je idealno vreme da probate ono što ste oduvek želeli, nezavisno od toga šta je „ispravno“ ili „prihvatljivo“ prema tuđim standardima.

Ribe

Imaćete priliku da dublje zaronite u svoje intimne odnose, Ribe. Osetićete da možete izazvati svoje stavove i poveriti se onome ko vas zanima. Bez obzira na to koliko čudna mogu izgledati ponude vašeg partnera ili simpatije – kako u spavaćoj sobi, tako i izvan nje – zvezde savetuju da preduzmete rizik, jer će vas na kraju odvesti do vredne nagrade. Nećete znati da li ste jedno za drugo ako ne pređete granice zajedno.

Izvor slike: Goran13/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate