1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Ljubavni horoskop od 29....

Ljubavni horoskop od 29. aprila do 5. maja: Mars u Ovnu će vas zbližiti

27. април 2024.

| Miljana Momirović
Ko će imati sreće u ljubavi?

Ljubavni horoskop od 29. aprila do 5. maja donosi talas uzbuđenja jer Venera ulazi u Bika. S druge strane, Mars u Ovnu uvek podrazumeva produbljivanje odnosa.

Tokom ove nedelje, ne umanjujte svoja osećanja, ma koliko vas to činilo ranjivima. Kažite (i pokažite) šta zaista osećate, bez kalkulisanja i tajni. U nastavku pogledajte šta sprema ljubavni horoskop za vaš znak.

Ljubavni horoskop od 29. aprila do 5. maja

Ovan

Ove nedelje ljubav je i dinamična i strastvena za vas. Kako Venera uđe u Bika 29. aprila, doći će do talasa uzbuđenja i intenziteta. Ako ste slobodni, možete očekivati uzbudljivi susret sa nekim ko će vam privući pažnju. Budite spontani i dozvolite sebi da kontakt sa osobama koje su drugačije od vaših očekivanja. Ako ste već u vezi, nedeljna energija vas podstiče da ponovo zapalite plamen strasti. Preuzmite inicijativu i isplanirajte poseban datum ili iznenađenje za svog partnera.

Dok Mars ulazi u vaš znak tridesetog, imajte na umu potencijalne sukobe koji proističu iz razlika u mišljenju ili očekivanjima. Važno je pristupiti svakom neslaganju sa strpljenjem i razumevanjem, tražeći kompromis, a ne raspravu. Negujte poverenje i međusobno poštovanje da biste ojačali vezu.

Bik

Ova nedelja je savršena za vas jer Venera ulazi u vaš znak 29. aprila. Ovo je vreme duboke emocionalne povezanosti i razumevanja u romantičnim vezama. Možda ćete se osećati usklađeno sa potrebama svog partnera, što će vam pomoći da se više povežete. Vreme je da se upustite u iskrene razgovore i otvoreno izrazite svoju naklonost.

Sa Marsom koji prelazi u Ovna 30. aprila, bićete motivisani da vodite ljubavne razgovore. Bikovi koji su slobodni će možda sresti nekoga ko deli njihove vrednosti i želje. Sve u svemu, verujte svom unutrašnjem osećaju. Nemojte se stideti da tražite nešto što je zaista pravo za vas. Takođe, ne zaboravite da se razmazite ove nedelje. Briga o sebi igra suštinsku ulogu u održavanju zdravih odnosa.

Blizanci

Ove nedelje vam se dešava kombinacija uzbuđenja i stabilnosti, dragi Blizanci.

Venera ulazi u Bika 29. aprila. Ovo će doneti osećaj posvećenosti i odgovornosti u vaše veze. Možda ćete otkriti da produbljujete svoje veze sa svojim partnerom i fokusirate se na izgradnju čvrste osnove za vašu zajedničku budućnost.

Sa ulaskom Marsa u Ovna 30. aprila, ovo je odlično vreme za preduzimanje akcija u komunikaciji. Nemojte se stideti da zajedno razgovarate o dugoročnim ciljevima. Pošto se senka retrogradnog Merkura još uvek nazire, čuvajte se neke zabune i nesporazuma. Budite jasni i direktni u svojoj komunikaciji kako biste izbegli konflikt. Koristite energiju Bika da ostanete realni u svojim očekivanjima, posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi. Ova nedelja je odlična za negovanje veze i ulaganje u razvoj ljubavnog života.

Rak

Ova nedelja je romantična za vas, Rakovi. Vaš ljubavni život će blistati kada Venera uđe u zavodljivi Bik 29. aprila, ulivajući vašem ljubavnom životu slatkoću i harmoniju. Ovo će vas inspirisati da produbite svoje emocionalne veze sa partnerom. Ako ste slobodni, to će vam otvoriti srce za nove mogućnosti. Privući će vas prisan razgovor i značajni gestovi koji će negovati vašu vezu. Verujte svojoj intuiciji da vas vodi na pravi put kada je u pitanju ljubav.

Ako je retrogradni Merkur stvorio bilo kakvu tenziju ili nesporazum, sada je vreme da se stvari rešavaju sa saosećanjem i razumevanjem. Retrogradnost je možda gotova, ali još uvek smo u periodu senke. Nesporazumi se mogu desiti ako ne budete oprezni. Ne zaboravite da ove nedelje date prioritet brizi o sebi i svom emocionalnom blagostanju. Ovo će vas učiniti uravnoteženim i poboljšati vaša romantična iskustva ove nedelje.

Ljubavni horoskop od 29. aprila do 5. maja: Lav

Ova nedelja će kombinovati strast i harmoniju kako bi stvorila divan spoj u vašem ljubavnom životu. Kada Venera 29. aprila uđe u zemljani Bik, vaši odnosi će biti prožeti toplinom i nežnošću, podstičući da otvoreno izrazite svoju naklonost. Za one u ozbiljnoj vezi, očekujte produbljivanje emocionalnih veza dok se vi i vaš partner povezujete na dubokom nivou. Komunikacija teče glatko, podstičući razumevanje i bliskost među vama. Ako ste slobodni, možda će vas privući neko intrigantan. Imate potencijal da pokrenete novu romansu koja je uzbudljiva i puna potencijala.

30. aprila Mars ulazi u vatrenog Ovna. Ovo je idealno za izlaske i uspostavljanje veza. Takođe biste mogli da se upustite u nešto novo. Budite otvorenog srca i uma. Prigrlite radost i ljubav dok vas okružuju ove nedelje.

Devica

Ova nedelja predlaže trenutak introspekcije i jasnoće. Svoje odnose možete procenjivati pronicljivim okom, tražeći dublje značenje i vezu. Kada Mars uđe u Ovna 30. aprila, možda ćete biti primorani da komunicirate sa svojim partnerom o tome kako biste ojačali svoju vezu.

Slobodne Device će iskoristiti ulazak Venere u Bika 29. aprila. Ovo je vreme da date prioritet ljubavi prema sebi i ličnom razvoju. To će omogućiti da privučete nekog autentičnog. Iskoristite nedeljnu energiju da negujete svoje emocionalno blagostanje i negujete značajne veze. Ostanite prizemni i praktični u svom pristupu ljubavi.

Ljubavni horoskop od 29. aprila do 5. maja: Vaga

Ova nedelja vas priprema za kosmički zagrljaj ljubavi i harmonije. Venera ulazi u Bika 29. aprila, ulivajući vašim odnosima strast i razumevanje. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, ova nedelja vam nudi mogućnosti za duboku vezu i emocionalno ispunjenje.

Takođe imamo Mars koji sledećeg dana ulazi u vatrenog Ovna. Ovo će vam pomoći da preduzmete nešto na čemu ste sedeli neko vreme. Slobodne Vage će biti privučene nekome ko rezonuje sa njihovim vrednostima i intelektom, izazivajući značajnu vezu.

Ako ste već u vezi, očekujte nalet romanse koji će vas i vašeg partnera zbližiti. Komunikacija će teći bez napora, omogućavajući vam da rešite sve postojeće probleme i ojačate svoju vezu.

Škorpija

Ove nedelje zadubite se u svoja najdublja osećanja, nastojeći da dublje razumete svoje želje i potrebe u odnosima. Na ovo će uticati ulazak Venere u vaš suprotni znak, Bik, 29. aprila. Takođe imamo i Mars koji ulazi u Ovna već sledećeg dana.

Ovonedeljno putovanje moglo bi da dovede do značajnih uvida koji će vas navesti da direktno pokažete svoja osežanja. Uverite se da verujete svom unutrašnjem osećaju u ovom trenutku da biste doneli odluke koje su u skladu sa istinskim željama vašeg srca. Vaša ranjiva strana biće širom otvorena ove nedelje dok budete iskreniji u svojim romantičnim interakcijama.

Strelac

Ove nedelje, vaš ljubavni horoskop sugeriše da je vreme za emocionalnu dubinu i povezanost. Imamo Veneru koja ulazi u senzualni Bik 29. aprila, navodeći vas da sami ili sa ljubavnikom tražite zemaljska zadovoljstva. Imamo i ulazak Marsa u vatrenog Ovna 30. aprila. Ovo će pojačati strast i želju. Možda ćete otkriti da ćete biti privučeni da istražite nove puteve intimnosti sa svojim partnerom ili da produbite vezu koju već delite.

Ovo bi se moglo manifestovati u razgovoru ili spontanom romantičnom gestu koji će zapaliti plamen ljubavi. Pazite na snažnu energiju Ovna koja stvara potencijalne sukobe zbog sukoba različitih gledišta ili ega. Ako imate neslaganja, pristupite tome sa strpljenjem i razumevanjem. Kompromis i empatija će biti važni u kreiranju rezolucije. Ostanite otvoreni i gledajte kako se ljubav neočekivano manifestuje.

Jarac

Ova nedelja predstavlja promenu u vašoj romantičnoj dinamici. Kako Venera dvadeset devetog ulazi u Bika, Mars sutradan ulazi u Ovna. Kombinacija ova dva svetla učiniće da se stvari osećaju bogato, ali i vruće, vruće, vruće! Otkrićete da doživljavate dublje emocionalne veze sa svojim voljenima. Budite ranjivi i pokažite svoja osećanja.

Za one u vezi, ovo je odlična nedelja da ojačate svoju vezu sa partnerom putem komunikacije ili zajedničkog iskustva. Samci Jarčevi mogu na kraju privući nekoga ko rezonuje sa vašim vrednostima i težnjama na dubokom nivou. Verujte svojim instinktima ove nedelje i budite otvoreni za istraživanje novih veza. Takođe je važno da u svom životu napravite mesta za sebe i svoje odnose. Mnogo je za to, ali ako neko to može, to ste vi, Jarčevi.

Vodolija

Ova nedelja postaje tako romantična za vas, pošto 29. aprila Venera ulazi u Bika, a sledećeg dana Mars u Ovna. Preduzećete nešto da vodite smislene i senzualne razgovore sa svojim partnerom. Udubićete se u teme koje jačaju vašu vezu i bolje ćete razumeti jedni druge.

Ova nedelja je povoljna za negovanje intimnosti i poverenja u vašoj vezi. Međutim, vodite računa o svom umu dok se povlačite u svoj svet. Biti nezavisan vam je važno, ali je takođe bitno da ostanete komunikativni sa svojim partnerom kako biste izbegli nesporazume. Pokažite svoja osećanja bez kalkulisanja i umanjivanja.

Ako ste slobodni, možda ćete doživeti nalet samosvesti. Ovo će vam omogućiti da vidite šta želite od potencijalnog partnera. Ostanite otvoreni za nove veze jer možete doživeti neočekivani susret.

Ljubavni horoskop od 29. aprila do 5. maja: Ribe

Venera ulazi u Bika 29. aproila, pojačavajući intimnost i razumevanje u romantičnim vezama. Ova otvorenost će podstaći snažnu vezu između vas oboje. Vaša emocionalna veza će se produbiti kako budete više delili među sobom.

Takođe ćete dobiti podsticaj da podelite svoja osećanja 30. aprila kada Mars uđe u Ovna. Ovo će staviti vatru ispod vas da se odmah izrazite. Ako ste slobodni, vaš osećaj intuicije će biti pojačan i moći ćete da pročitate ili sagledate svoja potencijalna ljubavna interesovanja. Ovo će vam omogućiti da se krećete kroz scenu upoznavanja sa jasnoćom i samopouzdanjem. Verujte svojim primerima i budite ranjivi, jer to može dovesti do značajnog susreta sa nekim drugim.

Izvor slike: stockbusters/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate