1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Nedeljni horoskop od 29....

Nedeljni horoskop od 29. aprila do 5. maja: Vodite računa o teškim rečima

28. април 2024.

| Snežana Vranić
Šta nam se sprema za kraj aprila?

Nedeljni horoskop od 29. aprila do 5. maja nam donosi povoljne prilike na poslovnom planu, ali i opasnosti u ličnim odnosima.

Nedelja nosi nervozu i neujednačenost u odnosima. Za većinu znakova će početak nedelje biti problematičan, ali sa početkom maja će se izbalansirati brige i poteškoće, a takođe će vam se pružiti snažan podsticaj za uspeh u svim stvarima.

Nedeljni horoskop od 29. aprila do 5. maja

Ovan

Nedelja će početi sasvim mirno, ali u drugom delu možete očekivati prilično ozbiljne testove snage. S jedne strane, možete uživati u rezultatima svog rada. S druge strane, imaćete mnogo novih obaveza, ali to je upravo ono čemu već dugo težite. Na ličnom planu pokažite upornost i odlučnost. Krajem nedelje možete dobiti značajan iznos iz neočekivanog izvora.

Bik

Zvezde savetuju Bikove da poslu pristupe sa željom i marljivošću, a da se prema ljudima ophode sa strpljenjem i pažnjom. Tek tada će sve početi da se odvija veoma uspešno. Sredinom nedelje, poverljivi razgovori od srca do srca sa rođakom ili kolegom pomoći će da se izglade nesporazumi. Sada, više nego ikad, morate da oslobodite nagomilanu napetost u vašim odnosima sa ljudima.

Nedeljni horoskop od 29. aprila do 5. maja: Blizanci

Blizancima će se smešiti zarada iz nekoliko izvora odjednom. U četvrtak će biti pogodni dani za velike kupovine, a u petak će vam se otvoriti šanse za nove poslovne prilike – nemojte ih propustiti. Kraj nedelje je povoljan za romantično poznanstvo. U subotu i nedelju pokušajte da ne pokvarite postignuto i obratite pažnju kako se odnosite prema svom zdravlju.

Rak

Početkom maja Rakovi bi na sve trebalo da gledaju sa pozicije lične koristi. Prvo ojačajte svoju poziciju, a zatim pokažite svoj karakterističan altruizam. Pokušajte da sve važne ideje zabeležite na papiru, ali za sada držite ove beleške dalje od znatiželjnih očiju. U ličnim odnosima ćete ove nedelje imati sreće bez mnogo truda: samo imajte na umu da svoje želje morate da izrazite partneru što je moguće tačnije, kako se sve ovo ne bi razvilo u dugotrajan skandal.

Lav

Predstavnike ovog znaka očekuje ne baš srećna nedelja. Čak i tokom praznika, moraćete da posvetite veliku pažnju dosadnoj rutini, a zanimljivi kreativni projekti će morati da se odlože. U prvoj polovini nedelje bićete suočeni sa dugotrajnim pitanjima i prethodno nerešenim problemima. Finansijski prihodi ove nedelje više zavise od vaših partnera nego od vas samih, pa pokušajte da ih podržite i pomognete ako je potrebno.

Devica

Device će imati dobru nedelju da završe nedovršene projekte. Takođe ćete moći da promenite na bolje svoj odnos sa nekim sa kim ste u dugogodišnjem sukobu. Ali zvezde vam savetuju da se uzdržite od kritike, budite taktičniji. U četvrtak i petak bolje ne ulazite u rasprave jer neće doneti ništa konstruktivno. Utorak je povoljan za putovanja van grada. U subotu očekujte zanimljive informacije koje će vam omogućiti da koristeći svoje veze i mogućnosti, napredujete u karijeri.

Nedeljni horoskop od 29. aprila do 5. maja: Vaga

Rasuđivanje i kreativnost će ove nedelje koštati Vage. Stoga će biti bolje ako ne eksperimentišete tamo gde nemate iskustva. U suprotnom, neuspesi vas mogu dugo obeshrabriti da preuzmete inicijativu. Takođe ne biste trebali sada razgovarati o nečijim postupcima i nedostacima – ili ćete se posvađati, ili će se mišljenje o vama pogoršati. Početak nedelje je dobro vreme za rešavanje problema sa nekretninama.

Škorpija

Škorpije će ove nedelje imati priliku da završe dugogodišnji projekat i čak da dobiju, ne samo moralnu, već i materijalnu satisfakciju od toga. Ponedeljak obećava da će biti prilično naporan i haotičan, ali ćete moći da se odlično odmorite u naredna dva dana. U četvrtak ćete morati sami da branite svoje interese, koristeći sve svoje bogato životno iskustvo. Za vikend Škorpije mogu uživati u zanimljivim sastancima i novim poznanstvima.

Strelac

Ova nedelja će biti pravi emotivni zamah za Strelce. Bićete izuzetno romantični i sentimentalni, kao i velikodušni i rasipni. U ponedeljak pokušajte da ograničite sve kontakte sa ljudima, provedite dan u miru i tišini. U utorak ćete dobiti nešto prijatno kao nagradu za trud i strpljenje. Krajem nedelje pokušajte da se posvetite interesovanjima. Za vikend pažljivije pogledajte svoj lični život – možda se sprema sukob kojeg još niste svesni. Slušajte svoju intuiciju, ona vas neće izneveriti.

Jarac

Jarčevi će biti testirani na njihovu izdržljivost i ravnotežu. Ovo posebno važi za vaš lični život – čak i ako ste u periodu slatkog dela veze, svađe, scene ljubomore i druge oluje nisu isključene. Ali ova nedelja je odlična za sklapanje novih ugovora i sporazuma, za saradnju sa novim kompanijama. Nedelja je dobro vreme za vežbanje i druženje sa svojim telom. Vodene aktivnosti će veoma dobro uticati na vaše psiho-emocionalno stanje.

Nedeljni horoskop od 29. aprila do 5. maja: Vodolija

Predstavnici znaka Vodolije moći će da se potrude ako sebi postave jasan cilj i ne budu ometani sitnicama. Imaćete dovoljno snage da uradite bilo šta, a nagrada za vaš trud neće dugo čekati. Ako u aprilu niste sedeli besposleni, onda ćete ove nedelje imati dobar prihod. U drugoj polovini nedelje korisno je sklapati nova poznanstva, koja će u budućnosti biti neophodna ne samo u poslu, već i u ličnim potrebama.

Ribe

Ribe će umeti da budu prilično oštre u rečima i kratkovidi u postupcima. U utorak i sredu posebno vodite računa da manje svađe i prepirke ne prerastu u veliku svađu, inače će ostaviti dubok trag na duže vreme. Sredina nedelje je izuzetno povoljna za samopromociju u bilo kojoj oblasti. Pokušajte sada da uspostavite profitabilne poslovne kontakte. Moguće je i da će se desiti neočekivane i veoma povoljne okolnosti za vas, zahvaljujući kojima će se mnogi vaši snovi ostvariti.

Izvor slike: william87/GettyImagesPlus