1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Nedeljni horoskop od 4....

Nedeljni horoskop od 4. do 10. marta: Vodeni znaci će imati priliku da napreduju

03. март 2024.

| Snežana Vranić
Šta nam donosi početak marta?

Nedeljni horoskop od 4. do 10. marta donosi miran početak nedelje, dok će druga polovina biti rezervisana za nove akcije i rešavanje starih problema.

Nedelja će biti ispunjena događajima i daće horoskopskim znacima mnoga nova iskustva. Mlad Mesec u Ribama za vikend će uticati na sve znakove čineći nas emotivnijim i sklonim sanjarenju. Evo šta nam donosi horoskop za sledeću nedelju.

Nedeljni horoskop od 4. do 10. marta

Ovan

Tokom prve polovine nedelje, predstavnici ovog znaka će biti puni snage i energije, pa je preporučljivo da u ovom periodu reše najvažnije stvari. Ovo se ne odnosi samo na posao, već i na lični život pa je veoma važno da ne odustajete od svojih stavova. Drugu polovinu nedelje iskoristite za zamene i popravke. Bolje je da se izolujete i povedete računa o sebi.

Bik

Ove nedelje ćete imati očajničku želju da nešto promenite: bilo da je to vaša garderoba, imidž ili pogled na život. Nemojte zaustavljari sebe. Početak proleća je dobro vreme za promene. Možda je vreme da sredite zapetljane odnose i razumete sa kim želite da ih izgradite. U drugoj polovini nedelje obratite pažnju na zdravlje, a masaža takođe nije loše ideja.

Nedeljni horoskop od 4. do 10. marta: Blizanci

Ove nedelje biste mogli privući pažnju u najnepovoljnijem trenutku za vas. Pokušajte da se fokusirate na jednu po jednu stvar. U utorak ćete možda dobiti neželjene saveti, ali ne dozvolite da vas to iznervira. U petak pokušajte da pustite sve što vas opterećuje. Verujte svojim novim idejama i budite malo ljubazniji prema sebi. Ove nedelje postoji veliki rizik od prehlade.

Rak

Vaš naporan rad će se napokon isplatiti. Mogla bi doći nova ponuda za posao koja će vam podići raspoloženje. Ukoliko to ne bude slučaj, ne bojte se da sami preuzmete inicijativu i pronađite ono što vas ispunjava.Početak nedelje će biti povoljan za romantične susrete i održavanje veza. Drugi deo nedelje će biti povoljan za kupovinu.

Lav

Zvezde vam savetuju da se ne plašite da oslobodite svoju moć. Međutim, iskoristite ovu snagu u mirnom pravcu i rešavajte ona pitanja koja vas se zaista tiču. Druga polovina nedelje će biti povoljna za stvaranje veće udobnosti, bilo da se radi o čišćenju kuće ili pronalaženju novog poslovnog prostora. Što se tiče zdravlja, potrudite se da sačuvate svoje živce i preispitate svoju ishranu.

Devica

Nedelja pred vama je nestabilna, pa budite spremni na različita dešavanja. Ukoliko se svemu posvetite hladne glave, uspećete u tome. Delegirajte zadatke i odgovornosti kad god je to moguće, kako ne biste pregoreli. U drugoj polovini nedelje više komunicirajte i preuzmite inicijativu, naročito u odnosima. Ali nemojte pokušavati da oživite odnose koji nisu vredni toga.

Nedeljni horoskop od 4. do 10. marta: Vaga

Za Vage ovo neće biti povoljna nedelja za pokretanje novih projekata. Prva tri dana provedite mirno i pustite neke stvari da idu svojim tokom. Međutim, budite oprezni sa potpisivanjem ugovora i ne potpisujte nišra. Četvrtak će biti odličan dan za rešavanje dugogodišnjeg sukoba. Kraj nedelje ćete biti u prilici da nekome pružite neprocenjivu pomoć.

Škorpija

Zvezde vas upozoravaju da obratite pažnju na svoje zdravlje i da preuzmete punu odgovornost na sebe. U stvarima u kojima nemate znanja ili kompetencije, budite slobodni da se oslonite na svoju intuiciju. Četvrtak će biti povoljan za sticanje novih znanja, pa odlazak u biblioteku ili početak novog kursa će biti samo od koristi. Ovo vam može otvoriti nove puteve.

Strelac

Strelčevi će početak nedleje posvetiti rešavanju pitanjima vezanih za finansije. Moraćete da rizikujete, ali će to verovatno ispasti dobro za vas. Sredinom nedelje dobro razmislite o svojim prioritetima i razmislite da li propuštate nešto važno. Tokom vikenda ćete možda biti preplavljeni emocijama, ali nemojte dozvoliti da to utiče na vaše zdravlje. Prođite kroz nedelju optimistično.

Jarac

Predstavnici ovog znaka će želeti da što dublje shvate šta se dešava. Sve odluke donosite striktno sami i ne razgovarajte o važnim pitanjima sa drugim ljudima. Ukoliko budete aktivni cele nedelje, to će vam se finansijski isplatiti. Međutim, pazite se toga da ne pregorite. Promenite ishranu i pokušajte da što više šetate ove nedelje.

Nedeljni horoskop od 4. do 10. marta: Vodolija

Faza razočaranja će vas napustiti, a ustupićete mesto optimizmu. Međutim, nemojte dozvoliti da sve ide svojim tokom. Planirajte stvari unapred kako biste izbegli probleme i konflikte situacije u budućnosti. Tokom druge polovine nedelje budite veoma pažljivi prema svojim osećanjima. Nemojte ići za onim što nikako ne može biti vaše. Za vikend se opustite i dobro odmorite.

Ribe

Ribe će imati mnogo uspešniju nedelju ako budu radile u timu. Razvijanje strategija, sastanci, hitne odluke i novi projekti će nekontrolisano upasti u vaš život. Nemojte biti lenji da prikupite dodatne informacije ako ne možete da donesete odluku o bilo kom pitanju. Ako neko bude pokušavao da sazna o vama stvari koje ne želite da delite, postavite granice. Budite kreativni tokom vikenda.

Izvor slike: djiledesign/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate