1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Kakav tip putovanja odgovara...

Kakav tip putovanja odgovara vašem horoskopskom znaku?

28. фебруар 2024.

| Snežana Vranić
Vreme je za planiranje savršenog putovanja...

Znaci Zodijaka u mnogome određuju našu ličnost, pa se tako može definisati i kakvo je idealno putovanje prema horoskopskom znaku.

Polako se bliži vreme godišnjih odmora i svakako ne treba čekati poslednji trenutak da isplanirate savršeno putovanje. Međutim, ako vodite partnera ili idete sa prijateljima, nije na odmet da znate šta za njih predstavlja pravi odmor i kako da uklopite da sve bude savršeno svima.

Kakvo je idealno putovanje prema horoskopskom znaku?

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj smeloj, takmičarskoj i energičnoj prirodi. Oni su neustrašivi, pa je avanturističko putovanje ono što je pravi spoj za predstavnike ovog znaka. Rafting, bandži džamping, paraglajding ili padobranstvo je za predstavnike ovog znaka samo jednostavna šetnja parkom.

Bik

Bikovi su poznati po tome što su prizemljeni, odani i tvrdoglavi. Međutim, oni imaju posebnu hedonističku crtu koja je usko povezana sa luksuzom. Ispunite dane masažom, manikirom i pedikirom, tretmanima lica ili detoksikacijom svakodnevnog života.

Putovanje prema horoskopskom znaku: Blizanci

Blizanci su samo spontani, nestrpljivi i razigrani. Njihova ličnost  voli zabavu, a to znači da je putovanje sa najboljim drugaricama idealan odmor za ovaj znak. Kada velika grupa putuje zajedno, ljudi su obavezni da se razdvoje kako bi prisustvovali različitim aktivnostima tokom dana. To ovom znaku omogućava da isprobava različite stvari, a da usput ima nekoga sa kim može da ćaska.

Rak

Rakove prati reputacija da su preterano emotivni. Iako ima istine i u ovome, to nije suština njihovog bića. Oni su veoma empatični i zaista cene odnose sa voljenim osobama. Putovanje sa porodicom će omogućiti Rakovima da se bave tim odnosima dok se oslanjaju na svoju nostalgičnu prirodu i ponovo se povežu sa svojim unutrašnjim detetom.

Lav

Predstavnicima ovog znaka nije problem da budu izbačeni iz zone komfora, pa je često solo putovanje dobra opcija za njih. Sa svojom otvorenošću i željom za životom, sigurno će steći mnogo prijatelja tokom svoje avanture. Oni veoma dobro znaju da prepričaju zanimljive događaje, pa će im deljenje utisaka posle doći kao dodatan odmor.

Devica

Device imaju snažan afinitet prema listama obaveza i organizaciji. Budući da putovanja zahtevaju iskusnog planera koji će precizno da odredi gde ćete praviti pauze, koliko dugo ćete tamo ostati i šta ćete raditi na toj destinaciji, to je savršen vrsta putovanja za Devicu. Oni uživaju u okruženju gde mogu da kontrolišu plan.

Putovanje prema horoskopskom znaku: Vaga

Predstavnici ovog znaka možda najviše od svih vole lepe stvari, a šta je lepše od savršenog odmora na moru? Vreme na plaži takođe nudi savršenu kombinaciju odmora i aktivnosti što je neophodno za Vagu koja je svesna ravnoteže. Dakle to podrazumeva jutarnje lenčarenje na suncu i popodnevno uživanje u vodi.

Škorpija

Škorpije vole misterije, ali ispod svoje tajnovite spoljašnosti, one su prilično romantične i emotivne. Međutim, veoma su poznate i po seksualnoj energiji. Zbog toga je ovom znaku potrebno da zgrabe tog nekog i da zajedno isplaniraju odmor u kom će ljubav biti glavna tema.

Strelac

Strelčevi su slobodoumni i vole da iskuse nova mesta, naročito ona koja su van utabanih staza. Zbog toga je kampovanje njihov idealan tip odmora jer privlači njihov smisao za avanturu. Osim toga, ovo je odličan način da predstavnici ovog znaka pobegnu od svakodnevnih stresora i da aktivno istražujete. Uživajte u vremenu na otvorenom.

Jarac

Jedan radoholičar se teško zaustavlja dok projekat ne bude u potpunosti savršen. Jarčeve ambicije i nagon su vredne divljenja, ali opuštanje je za njih strani koncept. Upravo zbog toga je za njih wellness tretman koji sadrži masaže, jogu ili meditaciju ono što im je potrebno. Oni moraju da se povežu sa svojim unutrašnjim mirom jer im je potrebno da naprave pauzu.

Putovanje prema horoskopskom znaku: Vodolija

Vodolije se ponose svojom jedinstvenošću i originalnošću. Neobičan znak poput Vodolije neće biti zadovoljan obično isplaniranom odmoru. Ali ako je u pitanju spontano snalaženje sa ruksakom na leđima, to će svakako objediniti slobodoumnu energiju ovog znaka.

Ribe

Ribe su veoma empatične, umetničke i kreativne. Oni veoma cene umetnost, muziku, film i sve kreativne načine izražavanja. Odmor u gradu sa bogatom istorijom ili kulturom omogućiće Ribama da napreduju dok istražuju muzeje, istorijske znamenitosti i lokalna umetnička dela.

Izvor slike: jacoblund/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate