1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Počinje sezona Riba 2024....

Počinje sezona Riba 2024. – prognoza za svaki horoskopski znak

17. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Pogledajte šta donosi emotivna i dobronamerna Riba.

Sezona Riba 2024. godine obeležiće sve bliža konjukcija Jupitera i Urana u znaku Bika sa neverovatnim uticajem na svaki horoskopski znak.

Sezona Riba 2024. godine

Ovogodišnja sezona Riba priprema nas za jedan od najvećih kosmičkih događaja u godini, a to je konjukcija Jupitera i Urana u znaku Bika.

Iako je Bik daleko od Riba, ova energija će se osećati tokom cele sezone i postaviće temelj za ono što dolazi. Konjukcija Jupitera i Urana predstavlja veliki pomak ili veliku promenu koju će osetiti svi horoskopski znakovi.

Evo šta kaže horoskop.

Ovan u sezoni Riba

Sezona Riba je za vas vreme dubinskog čišćenja – i to ne samo kada je u pitanju prostor. Možda ćete biti primorani da se rešite navika ili ljudi iz svog života koji jednostavno ne donose ništa. Tokom ovog perioda, možete se osećati malo više raštrkano i manje usredsređeno, ali postoji magija koja se može naći u ovom stanju. Pokušajte da radite sve iz srca, a ne iz glave. Pogledajte da li možete da se povežete sa svojim emocijama na dubljem nivou da biste razumeli odakle možda dolazite i šta vas pokreće.

Bik i sezona Riba

Sezona Riba je vreme za prihvatanje kraja. Ako postoji nešto što želite da završite, ovo je dobar trenutak da usmerite svoju energiju u tom pravcu. Krajevi ponekad mogu biti teški, ali uvek pružaju šansu za novi početak. Energija Riba se ponekad može malo raspršiti zbog vaše zemaljske duše, pa se vratite onome za šta znate da će vas dovesti u ravnotežu, poput šetnje prirodom ili dana odmora. Jupiter i Uran se približavaju u vašem znaku i spremaju se da prirede vatromet u aprilu. Iako ima još vremena pre nego što se ovo dogodi, možda ćete osetiti spajanje ove dve planete elektrane sve bliže i bliže. Jupiter i Uran mogu izazvati nove ideje, inspirisati promene i doneti iznenadna iznenađenja u vaš život.

Blizanci u sezoni Riba

Možda se pitate šta je sledeći korak kada je u pitanju vaša karijera. Ako se spremate da se povučete, kraj sezone Riba može doneti dobru priliku da konačno izađete iz ovoga. Možda ćete takođe zaključiti projekat na kome ste radili neko vreme. Oseća se kao da će svaka kreativnost koju ste imali će konačno početi da se oblikuje. Ako ste razmišljali o proširenju porodice, ovo je takođe dobar trenutak da napravite planove i preduzmete akciju.

Rak u sezoni Riba

Ribe su vodeni znak, tako da ćete se uvek osećati opušteno pod ovom energijom. Možda ćete se osećati dodatno kreativno tokom ovog vremena, a možda će se vaša pažnja okrenuti ka iznošenju svojih kreativnih vizija u svet. U stvari, ako ste radili na kreativnom projektu ili naučili nešto novo, sezona Riba bi bila dobar trenutak da iznesete svoj rad i veštine. Možda ćete se samo iznenaditi koja će se vrata otvoriti kada to učinite!

Lav i sezona Riba

Sezona Riba je dobro vreme za opuštanje, a ne za pokušaj kontrole. Možda ste nedavno imali mnogo toga u okviru dnevnih obaveza, ali vibracije Sunca Riba traže od vas da samo dozvolite svom umu da odluta. Ne morate sve da shvatite, umesto toga možete samo da plutate i vidite gde možete da se skućite. Ako imate kreativni projekat na kome radite, možete da usmerite deo ove energije u tom pravcu, ali nemojte vršiti pritisak na sebe. Iskoristite ovo vreme da istražite, kreirate, zamislite i vidite šta se dešava. Ako se oslobodite bilo kakvih očekivanja, možda ćete se samo iznenaditi i smisliti nove i inventivne ideje koje ranije niste videli.

Devica u sezoni Riba

Sezona Riba sedi naspram vas na točku Zodijaka, tako da ste veoma povezani sa njegovim energijama. Sezona Riba je vaša prilika da oslobodite kontrolu i dozvolite sebi da tečete. Umesto da pokušavate da planirate ili pravite strategiju, ovo je vaše vreme da se predate i verujete u to kako će se stvari odvijati. Iako je vaša priroda da budete organizovani i planirani, ovo je dobra prilika da izazovete sebe da budete malo spontaniji. Uradite nešto drugačije, promenite rutinu ili pokušajte nešto što ste oduvek želeli.

Vaga i sezona Riba

Vaš raspored je možda bio veoma zauzet ili ste se možda osećali povučeno u mnogim pravcima, ali sezona Riba je vaša šansa da počnete da precrtavate stvari sa svoje liste obaveza. Možda se čini kao puno posla, ali ako se posvetite tome, zaista možete mnogo postići pod uticajem Riba. Oslonite se na svoju kreativnu i umetničku viziju da biste pronašli rešenja i doveli stvari do tačke završetka. Naravno, pokušajte da uspostavite ravnotežu tako što ćete izdvojiti malo vremena za stvari koje vas ispunjavaju radošću.

Škorpija u sezoni Riba

Kao vodeni znak, sezona Riba će vas možda naterati da osetite sva osećanja. Ovo je dobro doba godine da razmislite o onome što vam je zaista važno. Šta vam omogućava da se osećate kao sami, a šta vas sprečava ili sprečava da budete ono što jeste? Vaša pažnja se takođe može okrenuti vašem domu i porodičnom životu ove sezone. Možda ćete otkriti da morate da budete tu za određenog člana porodice, ili možda samo vaše odrastanje iz detinjstva i rane će vam doneti izlečenje i osećaj dubljeg razumevanja.

Strelac u sezoni Riba

Vaš vatreni duh ima tendenciju da bude pomalo hladan kada je Sunce u Ribama, ali ovaj period hlađenja možete iskoristiti u svoju korist. Ovo je dobro vreme da se usredsredite na odmor i punjenje baterija. Pogledajte da li možete da nađete vremena da smirite svoje emocije i vratite svoje telo u stanje ravnoteže. Radite na tome da otpustite i završite sve ono što više ne želite da nosite. Energija završetka i zatvaranja biće na vašoj strani.

Jarac u sezoni Riba

Pitanja oko vaše samopoštovanja mogu se pojaviti pod sezonom Riba. Možda razmišljate o tome šta vas čini cenjenim i čemu želite da date vrednost u svom životu. Jasno vam je da kada shvatite šta cenite, to takođe može pomoći da se usmere sve odluke koje treba da se donesu. Dok je sezona Riba vreme završetka, i vi imate neku energiju podrške za nove početke, pa stvorite prostor u svom životu za ono što želite i držite svoju viziju snažnom. Sezona Riba je dobra prilika da manifestujete i postavite namere za sledeću godinu.

Vodolija u sezoni Riba

Sunce je upravo napustilo vaš znak Zodijaka, a kako to čini, može se pojaviti nova jasnoća. Možda ćete početi da vidite stvari jasnije ili počnete da postajete svesni stvari koje su skrivene ili maglovite. Ovo je vreme jasnoće za vas, a vaša intuicija i instinkti će biti vaš najveći saveznik. Usredsredite se na ono što je u vašoj kontroli i pokušajte da ne naglašavate previše stvari koje nisu. Kako se sezona Riba bliži kraju, možda ćete osećati potrebu da započnete nešto novo ili promenite svoju rutinu. Prihvatite ovaj način razmišljanja i unesite svežu energiju u svoj život – vreme je!

Ribe i sezona Riba

Srećan rođendan, Ribe! Ovo je vaša sezona Zodijaka i vreme da zablistate! Ovo je sjajan trenutak da se fokusirate na sebe. Zbog čega se osećate dobro? Ovo je vaša šansa da se zaista posvetite brizi o sebi i da usmerite pozitivnu energiju u svom pravcu. Odvojite vreme da se razmazite ove rođendanske sezone i odvojite vreme da se opustite. Vaše zdravlje će vam biti prioritet ove sezone, pa budite sigurni da vodite računa o sebi i balansirate svoje potrebe sa potrebama drugih. Blistajte, Ribe!

Izvor slike: Ridofranz/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate