1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Horoskopski znaci koji nikada...

Horoskopski znaci koji nikada ne plaču: Da li ste među njima?

09. фебруар 2024.

| Snežana Vranić
U njihovim očima ćete tepko videti suze

Nije važno da li prolaze kroz raskid, imaju loš dan ili gledaju srceparajući snimak, horoskopski znaci koji nikada ne plaču neće pustiti ni suzu.

Ovi horoskopski znaci su vešti u tome da ostanu mirni u situacijama koje imaju tendenciju da gurnu druge preko ivice. Dok se neki rasplaču zbog emotivnog filma, drugi ostaju mirni i u teškim životnim situacijama. Oni su prosto ujednačeni bez potrebe da pokušavaju da sakriju to što osećaju.

Horoskopski znaci koji nikada ne plaču

Bik

Bikove emocije teško pomeraju do te mere da bi plakali. Ako osećaju da imaju previše energije, onda je verovatno prošlo bar šest meseci od vašeg poslednjeg dobrog plača. Nije važno da li je u pitanju drama sa prijateljima, stres na poslu ili svađa sa partnerom – ništa od toga vas neće naterati na suze.

To ne znači da niste iznervirani ili ljuti, ali kao zemljani znak težite da se krećete kroz dan ujednačenim tempom. Osim toga, Bikovi su previše ponosni da bi pokazali svoju ranjivu stranu, a veoma su dobri i za upravljanje stresom i pritiskom. Čak i ako imate želju da plačete, to ćete učiniti tek kad se sklonite. Međutim, najčešće ćete samo nekoliko puta duboko udahnuti i to će biti dovoljno da poriv za plačom prođe.

Horoskopski znaci koji nikada ne plaču: Vodolija

Vodolije su previše odvojene od sveta da bi plakale. Poprilično ste srećni što živite u svom malom svetu, a to često znači da niste toliko dirnuti do suza kao svi ostali. Ono što druge dovodi do suza kao što su romantični filmovi, vas mogu nasmejati ili ćete samo prevrnuti očima. Niste od onih koji plaču jer je nešto lepo ili dirljivo ili zato što ste pod stresom ili iznervirani, ali ćete povremeno pustiti suzu kada ste tužni jer to ima mnogo više smisla.

Jarac

Jarčevi su nepokolebljivi. Oni su na vrhu liste kada su u pitanju najmanje emotivni znakovi Zodijaka. Ovaj zemaljski znak teži da životu pristupa praktično i racionalno nasuprot emocionalnog. Dok se neki ljudi nose sa stresom kroz suze, vi obično idete u režim popravljanja. Ovim znakom vlada Saturn, planeta koja je povezana sa zadacima i odgovornostima, a to znači da vam je prirodno da vodite ljude kroz teške situacije. Često se čini da nemate dovoljno vremena u danu da plačete i to je za vas sasvim u redu.

Izvor slike: javi_indy/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate