1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Koji su strahovi horoskopskih...

Koji su strahovi horoskopskih znakova u vezi?

08. фебруар 2024.

| Snežana Vranić
Da li se slažete?

Svi imamo strahove koje su povezani sa osobom sa kojom smo u vezi. Evo koji su strahovi horoskopskih znakova u vezi?

Horoskopski znaci imaju određene karakteristike, a svako od nas se ponaša na određeni način u vezi. Međutim, kakvi strahovi u vezi su nam prirodno urođeni prema horoskopskom znaku?

Koji su strahovi horoskopskih znakova u vezi?

Ovan

Ovnovi ne žele da se osećaju kao da ih druga osoba uzima zdravo za gotovo u vezi. Ako to osete, smatraju da će ih ta osoba iskoristiti, a njihov temperament to neće tolerisati.

Bik

Bikovi ne žele da se osećaju da njihov partner manje zavisi od njih nego ranije, da je manje vezan za vas nego što je to bilo ranije. Takođe, plašite se da ako partner raskine sa vaa da će vas lako preboleti.

Strahovi horoskopskih znakova u vezi: Blizanci

Oni se plaše da će uložiti u vezu više nego što ste to planirali. Tačnije, boje se da se prepuste drugoj osobi u potpunosti i da ih vole više od sebe. To bi im dalo osećaj kao da gube sebe, naročito ih ta osoba ostavi.

Rak

Rakovi se plaše da će biti zamenjenim nekim boljim od njih. Ovo bi ih psihički uništilo i povredilo zauvek, pa bi se teško oporavili od ovoga. Pored toga, predstavnici ovog znaka se teško suočavaju sa negativnim emocijama, pa bi preboljevanje bilo poseban problem.

Lav

Lavovi uopšte ne žele da osećaju da daju previše. Tačnije, ne žele da daju više nego što primaju. Međutim, sa druge strane im je sasvim u redu da se ova neravnoteža odvija u suprotnom pravcu.

Devica

Pošto veliku pažnju obraćaju na detalje, one se plaše da će se jednog dana probuditi i da će biti mnogo malih stvari koje su pošle naopako i uopšte neće moći da sastavite situaciju kako treba.

Strahovi horoskopskih znakova u vezi: Vaga

Vage se plaše da im se neko toliko dopadne, a da ta osoba bude loša za njih. Ovom znaku bi jako teško palo da primete mnogo crvenih zastavica kod osobe koja im se dopada. Jako.

Škorpija

Škorpije su uvek u strahu da će biti izdani na ovaj ili onaj način. Ovo se ne odnosi samo na ljubavne odnose, ali je ovde posebno izraženo. Ovo bi značilo da ste delili svoja osećanja bespotrebno, a to bi vas naročito bolelo.

Strelac

Predstavnici ovog znaka se plaše da će ih pronaći duhovi iz prošlosti ili greške koje sučinili i da će biti pozvani da plate račun što će ih koštati trenutne veze. To je dovoljno da se stalno drže na oprezu.

Jarac

Jarčevi u sebi misle da će ih partneri jednog dana pogledati i zaključiti da su umorni od njih i da želi druge osobe. Ovo bi predstavnike ovog znaka slomilo, pa se zbog toga ponekad i previše trude.

Strahovi horoskopskih znakova u vezi: Vodolija

Vodolije nemaju problema sa tim da ignorišu partnera, ali ako se desi obrnuto, biće veoma povređene. Predstavnici ovog znaka ne podnose kada ih ignorišu i tu uvredu će teško zaboraviti.

Ribe

Ribe imaju strah da će se jednog dana probuditi i ustanoviti da je magija na početku veze isparila i nestala. Međutim, one se ne plaše da će se to desiti kod drugog partnera, već kod vas.

Izvor slike: Viacheslav Peretiatko/GettyImagesPlus