1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Horoskopski znaci koji preferiraju...

Horoskopski znaci koji preferiraju veze bez obaveza

23. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Biraju više... slobodnije odnose.

Njihov stav je jasan: ovi horoskopski znaci traže samo veze bez obaveza. Ukoliko ih pokušate ograničiti, pobeći će glavom bez obzira.

U prirodi ovih horoskopskih znakova je da cene svoju slobodu. Uživaju u flertu i zbog toga će se teško obavezati na zvaničan odnos. Pogledajte šta kaže horoskop.

Horoskopski znaci koji preferiraju veze bez obaveza

Kada su u pitanju ovi horoskopski znaci, neobavezne veze su njihovo drugo ime. Često odmah na početku odnosa postavljaju granice i napominju da ih ozbiljna veza ne interesuje. Ako pak pokušate da ih „preobrazite“, vrlo lako će to shvatiti i povući se. Evo koje znakove interesuju samo veze bez obaveza.

Vodolija i neobavezne veze

Slobodni duh Zodijaka. „Opušteni“ horoskopski znak koji se ne obavezuje lako i želi da drži otvorena vrata. Vodolije bi vrlo lako prihvatile vezu bez obaveza i ograničenja, bez „bi trebalo“ i „ne bi“! Ne možete je ograničiti ni pod kojim uslovima, i ako ste ikada predložili tako nešto, samo će preseći odnos.

Ribe i neobavezne veze

Ribe su romantične i uživaju u sklapanju odnosa. To je tačno. Međutim, ima i drugu stranu koju veoma dobro krije. Dok ne pronađe „idealnu“ ljubav, nema problem da bude u vezi bez obaveza i da se samo dobro zabavlja.

Blizanci i veze bez obaveza

Blizanci su predstavnici flerta i vole da sede na bar dve stolice. Neće se lako vezati, a čak i da se to desi, ništa ih neće sprečiti da se vežu za još nekog… i još nekog. Blizanci nemaju problem da budu u neobaveznoj vezi. Dajte im slobodu i biće zadovoljni

Ovan i neobavezne veze

Kao i Blizanci, Ovan voli da flertuje i lako mu postaje dosadno. Bilo bi mu prijatno da prihvati otvorenu vezu, jer bi istovremeno dobio sve što ovom vatrenom znaku treba. I zabava, i pažnja, i seks…  i bio bi stalni lovac koji „uživa“ u drugom plenu svaki put.

Strelac i veze bez obaveza

Strelčevi žele da budu slobodni, neograničeni i oslobođeni briga i drama u svom životu. Da isprobavaju nove stvari, da nikome ne podležu račune i da uživaju u radostima ljubavi. Lako bi mogli da budu u vezi bez obavet, bez pitanja i bez ograničenja. To im je, rekli bismo u… DNK.

Izvor slike: Deagreez/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate