1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Veza sa vatrenim znakom:...

Veza sa vatrenim znakom: Šta je ono što morate da im pružite?

15. фебруар 2024.

| Snežana Vranić
Njima je ovo najvažnije u ljubavi...

Veza sa vatrenim znakom je svakako strastvena i uzbudljiva. Međutim, predstavnike ovog znaka je veoma teško zadržati uz sebe.

U vatrene horoskopske znake spadaju Ovan, Lav i Strelac. Jasno je da su ovi znaci veoma energični i ponekad ih je teško ispratiti. Međutim, ako im date određene stvari u vezi, oni vas sigurno neće tako lako pustiti.

Šta veza sa vatrenim znakom zahteva od vas?

Svi znamo šta tražimo u drugoj osobi i šta je potrebno da se osećamo potpunim, zadovoljnim i voljenim od strane druge osobe. Međutim, nekada nismo sigurni šta druga osoba očekuje od nas. Nekad su dovoljni samo mali kompromisi, a nekad je jednostavno teško učiniti da veza funkcioniše. Da biste lakše razumeli svog partnera, evo šta je ovim znakovima potrebno u vezi da bi ona bila uspešna.

Ovan

Budući ili sadašnji partner za predstavnike ovog znaka mora da bude jasan u svojim namerama i da ih ne stavlja „na čekanje“. Takođe, pritisak ili nedostatak spontanosti i inicijative može da ubije njihovu želju za romansom. Međutim, oni koji nemaju šanse kod ovog znaka su svakako oni koji nešto kriju od njih ili ih lažu. Oni to ne zaboravljaju.

Veza sa vatrenim znakom: Lav

Lavovima je neophodno da se osećaju nesputano i slobodno da daju. Takođe im je veoma važna iskrenost u vezi. Ono što njih dodatno osvaja su svakako detinjasto ponašanje jer smatraju da ljudi tako postaju bolji i da se podmlađuju. Iako vole i jaku strast u vezi, oni uživaju i u igri flertovanja.

Strelac

Ono što je neophodno u vezi sa Strelcem jeste da postoji velikodušnost između vas i vašeg partnera. Njima je neophodno da imaju slobodu, ali i da im se pružaju čiste emocije. Takođe, veoma je važno da oni ne moraju da kriju ili potiskuju svoje potrebe. Dobar seks je takođe ključan u vezi za njih.

Izvor slike: YakobchukOlena/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate