1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Kakav je vaš odnos...

Kakav je vaš odnos prema muškarcu po horoskopskom znaku?

01. март 2024.

| Snežana Vranić
Ko glumi nedodirljivu, a ko pada na slatke reči?

Horoskopski znak određuje mnoge karakteristike naše ličnosti, pa tako i odnos prema muškarcu po horoskopskom znaku u kom ste rođene.

Zvezde nam mnogo toga mogu reći o nama samima. Upravo to je slučaj i sa našim odnosom prema suprotnom polu. Dok se neke devojke pretvaraju da su hladne i nepristupačne, druge veoma lako padaju na slatkorečive momke. Pa kako vi komunicirate sa suprotnim polom?

Kakav je vaš odnos prema muškarcu po horoskopskom znaku?

Ovan

Žene Ovnovi uživaju u takmičenju i zapravo vole da prave zamke muškarcima. One smatraju da ih njihova aura povučene hladne devojke čini još privlačnijim. Njihovo samopouzdanje omogućava ovom znaku da igraju takvu igru. One znaju da je muškarac praktično pred njenim nogama, ali se zabavlja držeći ga na udici. Oni odišu harizmom i samopouzdanjem i neće dva puta razmišljati o tome da flertuju sa nekim momkom.

Bik

Devojke Bikovi su tradicionalisti u duši. Oni vole gospodu koja će im otvoriti vrata i pomoći im. To znači da uvek čekaju da muškarac povuče prvi potez, bez obzira koliko to traje. One vole da im se muškarci udvaraju, a ako moraju da preuzmu odgovornost za vezu od početka, izgubiće interesovanje. Osim toga, one nisu dobre u flertovanju i može se dogoditi da zamišlja porodicu sa muškarcem iako ga poznaje sat vremena.

Odnos prema muškarcu po horoskopskom znaku: Blizanci

Žene u ovom znaku su veoma promenljive: Ponekad vruće, ponekad hladne. U jednom trenutku će ove žene smatrati da je čovek sa kojim pričaju čovek njihovog života, a sutra će već u potpunosti zaboraviti da on i postoji. One čak i u istom društvu, mogu da flertuju da jednim momkom, a potom da se samo sekundu kasnije smeju šalama drugog.

Rak

Devojke Rakovi su ponekad veoma teški partneri kada su veze u pitanju. One su poznate po promenama raspoloženja i potreban im je čovek koji je odan i strpljiv. Imaju romantične ideale koje je gotovo nemoguće postići. Međutim, njihova melanholična priroda ih može učiniti nezadovoljnim gotovo svime.

Lav

Sve devojke žele da se osećaju željenim, ali za predstavnice ovog znaka je to vitalna potreba. One se ponašaju kao da su previše dobre za tipa koji pokušava da ih upozna ili da razgovara sa njima. Lavice obožavaju da se pretvaraju da su nedostižne, ali istovremeno ostavlja muškarcima dovoljno nade da se ne okrenu i odu nekom jednostavnijem. Međutim, jednom kada se smiri, ona će biti potpuno neverovatno odana i privržena.

Devica

Žene u ovom znaku moraju biti do ušiju zaljubljene, ali muškarac to neće ni pretpostaviti jer ona čeka da on napravi prvi korak. Ona je pomalo neurotična i nesigurna u sebe, pa joj je potrebna inicijativa momka. U komunikaciji, Device mogu da flertuju i da ponude nešto, ali su previše zabrinute šta će njihov partner da misli o njima.

Odnos prema muškarcu po horoskopskom znaku: Vaga

Vage ne smeju i ne mogu da budu usamljene. One uvek traže svoju srodnu dušu. Dakle, onaj ko je trenutno sa njima bi mogao da bude samo nasumična opcija dok se ne pojavi neko pogodniji. Ipak, ona neće dozvoliti da muškarac to oseti. Ona voli da bude okružena muškarcima zato što svaki ponaosob zadovoljava određenu potrebu. Kao rezultat toga, njoj je veoma teško da odabere.

Škorpija

Žene u ovom znaku su stručnjaci u tome da svoje partnere nateraju da budu ljubomorni. Njihova lukavost i inteligencija im omogućavaju da lako identifikuju nečiju slabost i iskoriste je u svoju korist. Žene u ovom znaku žele da njihovi partneri budu stalno zainteresovani za njih i da budu zahvalni za svaki dan kada se bude pored njih. Istovremeno, ona će biti strastvena, puna ljubavi i privržena muškarcu koji će joj dokazati svoju ljubav.

Strelac

Ovo su žene koje odbijaju da budu vezane. Ona želi da ide tamo gde je vetar nosi, pa monogamija nije njena stvar. Međutim, to je situacija samo do momenta dok nije potpuno spremna na vezu. Ženama u ovom znaku je potreban muškarac koji može da održi korak sa njenim avanturističkim duhom. A ona potom pomera planine za tu osobu.

Jarac

Ove žene su toliko zauzete sve vreme da često ne mogu da nađu vremena ne samo za izlazak, već jednostavno ne mogu da odgovore na poruku. Ovo često čini da se njihov partner ostavlja zapostavljeno. Oni koji to prihvate mogu da budu uz nju. Što se tiče osvajanja, ona će muškarcu koji je zanima pokazati svoje veštine šta god da je u pitanju.

Odnos prema muškarcu po horoskopskom znaku: Vodolija

Ona jednostavno ne može da bude svaki minut sa nekim jer joj je potrebna sloboda, lični prostor i vreme. Iznenadni nestanak bez objašnjenja je obeležje ovog znaka. Veze veoma teško padaju ovim devojkama. Iako im se sviđa ideja ljubavi i porodice, one ne vole da zavise od druge osobe ni u čemu. To znači da će ona dugo birati muškarca za ceo život, ali će na kraju pronaći svoj ideal.

Ribe

Pod ovim znakom su rođeni sanjari. Upravo stoga svaka stvarna veza retko odgovara idealu koji su izgradili u svojoj glavi. To znači da devojke u ovom znaku jednostavno ne znaju šta da rade sa muškarcem kada ga zainteresuje. Istovremeno, Ribe su veoma dobre u čitanju ljudi i prilično su društvene i vole da flertuju.

Izvor slike: Jovanmandic/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate