1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Horoskopski znaci koji ne...

Horoskopski znaci koji ne zaboravljaju bivše ni za dva života

24. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Nikako da puste prošlost...

Neki horoskopski znaci uspostavljaju emotivne veze na dubljem nivou, pa nije iznenađujuće da ne zaboravljaju bivše tako lako.

Nije iznenađujuće da upravo vodeni znaci ostaju privrženi bivšim ljubavima duži vremenski period, čak i kada uplove novu vezu. Pripadnici ovih horoskopskih znakova ne doživljavaju to kao ljubav koji osećaju prema sadašnjem partneru, već kao sećanje na lepe uspomene koje su doživeli u tom periodu.

Horoskopski znaci koji ne zaboravljaju bivše

Preboleti staru ljubav neretko ume biti vrlo dug i bolan proces. Neki horoskopski znaci se neće ni okrenuti, dok drugi ne zaboravljaju bivše ni za dva života.

Pogledajte šta kaže horoskop.

Rak

Kada se pojave poteškoće u trenutnoj vezi ili samo mirisna sveća podseća na parfem bivšeg partnera, Rakovi odmah počinju da osećaju nostalgiju. Rak je upravo horoskopski znak koji će, u znak sećanja na prošle veze, zadržati sitnice koje ga podsećaju na bivšu ljubav,  a zbog toga je velika verovatno da najće naleteti na ljubomoru sadašnje.

Škorpija

Bez obzira na to da li Škorpija razmišlja o mogućnosti da se vrati bivšem partneru, o mogućnostima da mu se osveti, ili se priseća nepravde koja joj je priređenja, neka nevidljiva nit povezuje ovaj horoskopski znak sa prošlošću. Doživljavajući sve duboko u sebi, Škorpije često ne dozvoljavaju da njihove emocije izađu na površinu, zbog čega ne zaboravljaju bivše tako lako.

Ribe ne zaboravljaju bivše

Niko nije kraljica drame kao Ribe. Svesni svakog iskustva, svaki rastanak doživljavaju veoma bolno duži vremenski period. Neretko to pokazuju vrlo razmetljivo kako bi dokazali koliko duboko znaju da vole. Čak i ako se nova, ništa manje vredna ljubav uskoro pojavi u životu Riba, ovaj horoskopski znak jednostavno ne zna kako da jednu osobu zameni drugom, vezujući se za svaku na svoj način, pa joj dajte vremena.

Izvor slike: eternalcreative/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate