1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Kako učiniti seks uzbudljivijim...

Kako učiniti seks uzbudljivijim – za svaki horoskopski znak?

22. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Horoskop ne greši - ovako ćete prirediti i partneru i sebi noć za pamćenje.

Nije retkost da odnos zapadne u monotoniju. Ali bez brige – horoskop će vam dati odgovor kako učiniti seks uzbudljivijim nego ikada.

Kako učiniti seks uzbudljivijim?

Ponekad je teško razumeti šta je ono što nam zaista fali u krevetu. U zavisnosti od vašeg horoskopskog znaka, u nastavku ćemo otkriti kako da rasplamsate strasti sa partnerom. Bez daljeg odlaganja, pogledajte kako učiniti seks uzbudljivijim prema horoskopskom znaku.

Vatreni znaci

Ako ste Ovan, potrebno je da izrazite svoja najdublja osećanja, umesto da se pretvarate da ne postoje. Zajedno sa partnerom poradite na otklanjaju monotonije tako što ćete svoju strast obasuti novim tehnikama ili lokacijama. Takođe, pošto vam ne ide baš najbolje sa intimnošću, isprobajte spor i senzualan odnos koji će vam dati prostora da se emotivno povežete sa partnerom. Kombinacija topline i nestašluka zadovoljiće vašu glad.

Ako ste Lav, nikada ne zapostavljajte svoju kreativnost i razigranost, jer je to jedan od vaših najvećih aduta. Isprobajte lov na blago koji uključuje niz tragova koji vode do seksi, vrele nagrade. Tada tretirajte jedni druge senzualnim dodirima koji će rasplamsati plamen.

Ako ste Strelac, nikada ne govorite „ne“ avanturi, bilo da je to organizovanje putovanja za dvoje ili intimni odnos na otvorenom. Kladite se na svoju razigranu stranu koja voli da se smeje i traži sve što može da bude inspirativno. Kombinacija zabave, uzbuđenja i rizika održaće vašu strast u životu.

Vazdušni znaci

Ako ste Blizanac, Merkur, kao vaš vladar, može vam dati rešenje, jer ako vam je um blokiran, onda je i vaše telo. Stoga, pokušajte da smislite originalne načine kako učiniti seks uzbudljivijim. Na primer, napišite ljubavnu priču ili pesmu i pročitajte je, pošto se može ispostaviti da je savršena seks igračka. Plus, igranje uloga je nešto što odgovara vašoj prirodi.

Ako je vaš horoskopski znak Vaga, reči su vaša stvar. Dakle, ako svoju strast izrazite rečima, pojačaćete faktor „romantike“. Ostavite nežnu, ali promišljenu poruku na partnerov telefon ili sakrijte poruku ispod jastuka kako bi mogli da je otkriju neposredno pred spavanje. I ne zaboravite da iskoristite svoju eleganciju da stvorite atmosferu koja će sigurno inspirisati strastvenu reakciju oboje.

Ako ste Vodolija, vi ste inovativni i obično otvoreni za eksperimentisanje. Oslobodite um i razgovarajte sa svojim telom. Komunikacija u krevetu se može obaviti bez reči, ali uz mnogo dodira. Ako možete da kombinujete inteligenciju sa nežnošću, i partner i vi ćete izuzetno izuživati.

Zemljani znaci

Ako je vaš horoskopski znak Bik, dobra hrana i piće, muzika i primamljive seks igračke sa laganim mirisom ulja za masažu su obavezne za dobar seks. Međutim, ako uđete u monotoniju, potrebno je da to pomešate sa malo avanture, kao što je spontani seks popodne ili na drugoj lokaciji. Sa svežom perspektivom ponovo ćete pokrenuti libido.

Ako ste Devica, važno je da se opustite, prepustite se… Dakle, prvo dogovorite mirno veče u elegantnom restoranu ili uživajte u finom obroku kod kuće u jednostavnom, mirnom okruženju. Devica je možda vaš simbol, ali imate nestašnu stranu u intimnim odnosima. Iskoristite to.

Ako ste Jarac, prepustite se senzualnoj masaži tela ili se opredelite za aromaterapiju. Poput senzualnog zemljanog znaka, koji voli da se opusti u prirodnom okruženju, možete zagrejati atmosferu ako se prepustite tokom planinarenja ili tokom romantičnog vikenda. Isključite mobilni telefon i zaboravite na posao kako biste mogli neometano da se „igrate“.

Kako učiniti seks uzbudljivijim za vodene znakove?

Ako je vaš horoskopski znak Rak, večerajte gde ste se prvi put sreli sa svojim partnerom ili napravite obrok koji podseća na vaš prvi sastanak. Kao vodeni znak, opuštanje u kadi ili seks pod tušem može da izazove nalet seksualnog uzbuđenja. Samo budite oprezni!

Ako ste Škorpija, i vama se može desiti da izgubite interesovanje za seks. Ali kada budete spremni da rasplamsate stare strasti, malo misterije može pomoći. Šta biste rekli kada biste ceo dan pokušavali da privučete partnera insinuacijama i znacima, pripremajući ih za ono što će da usledi?

Ako je vaš horoskopski znak Riba, ne zaboravite da vaš horoskopski znak i mašta idu ruku pod ruku. Tako da jednostavno možete da odigrate ulogu, pustite neku opuštajuću muziku i pustite da vas preuzme vaš alter ego. Ili se pretvarajte da ste na prvom sastanku i da prvi put vodite ljubav.

Izvor slike: LightFieldStudios/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate