1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Mlad Mesec u Biku...

Mlad Mesec u Biku 2024. će nastupiti sutra: Evo kako će se to odraziti na nas

07. мај 2024.

| Snežana Vranić
Pripremite se na promene...

Mlad Mesec u Biku 2024. će nastupiti 8. maja i označava prvu lunarnu fazu uoči punog cvetnog meseca koji će biti 23. maja ove godine.

Majski mlad Mesec u drugom znaku Zodijačkog kruga će skrenuti pažnju na aspekte kojima ovaj znak vlada kao što su bogatstvo, materijalno dobro i fizički svet. Osim toga, istovremeno poravnanje Meseca sa Saturnom može dugoročno doneti stabilnost i sigurnost u naše živote. Ako se planovi sada verovatno je da će doći do ispunjenja u budućnosti.

Šta nam donosi mlad Mesec u Biku 2024?

Ovan

Otvoriće vam se nove prilike na finansijskom planu. Mogući su novi prihodi, imovine ili investicija. Ukoliko se izvor prihoda promeni ili prestane u trenutku, to vas nebi gura da otkrijete nove načine za zaradu. Spoznajte svoju vrednost i borite se za nju.

Bik

Vreme je da prihvatite nove perspektive i da krenete u novim pravcima. Sada je vreme da se fokusirate na ono što vas čini najsrećnijim i da to potvrdite. Znajte da imate sposobnost da sve svoje snove i nade pretvorite u stvarnost. Ne zadovoljavajte nečim zbog čega ćete biti nesrećni.

Mlad Mesec u Biku 2024: Blizanci

Vreme je da napunite baterije, Blizanci. Ovo će vam pomoći da napravite neophodne korake za poboljšanje ukupnog zdravlja. Ako se osećate umorno ili po stresom, moguće je da ćete pronaći način da to ostavite u prošlosti. Potrudite se da se oslobodite umorne energije koja vas opterećuje.

Rak

Bićete spremni da napokon vidite neke od svojih najiskrenijih nada, snova i ambicija kako se ostvaruju. S jedne strane ovo bi moglo da se odnosi na dostizanje potpuno novog nivoa radosti i ispunjenja. Ovo će takođe pojačati vaš društveni krug i moguće je da ćete se ukrstiti sa srodnom dušom.

Lav

Pripremite se da dosegnete nove visine po pitanju karijere. Ovo će vam otvoriti vrata za dostignuća, javno priznanje i uspeh na profesionalnom planu. Sa druge strane, ovo bi mogao da bude i vaš poziv za buđenje. Možda ćete shvatiti da vas posao ne ispunjava kao nekada.

Devica

Spremite se za avanturu, Device. Možda ćete osetiti iznenadnu želju da napustite zonu udobnosti i da poletite ka novim horizontima. Neke Device mogu imati priliku da fizički putuju ili se ukrcaju na novo putovanje kako bi istražili nove kulture ili duhovnosti.

Mlad Mesec u Biku 2024: Vaga

Vreme je da se otvorite Vage. Bićete veoma fokusirani na to gde stojite sa drugom osobom jer će ovam mlad Mesec osvetliti vaš sektor intimnosti. Ako ste osećali kao da treba da nešto podelite sa svojim partnerom, ovo bi bio dobar trenutak da to učinite. Pored toga, bilo bi dobro da se posvetite finansijama.

Škorpija

Može doći do promena u partnerstvima. Mlad Mesec u Biku predstavlja novi početak i mogli biste da se dugoročno posvetite lično ili profesionalno. Balans se može naći u vezama što će podstaći neke Škorpije da započnu zajednički život ili da se venčaju. A ako dođe do raskida, to je znak da ste namenjeni nekom ko je bolji za vas.

Strelac

Ovo je vreme za proboj u balansu između posla i privatnog života. Ovaj mesec bi mogao da vam pomogne u poslu i da privuče novog poslodavca ili da vas  natera da radite na novom prekretničkom poslu. Ova energija bi mogla da skrene vašu pažnju na zdravlje, fitnes i ishranu.

Jarac

Pripremite se za nove početke. Majski mlad Mesec će učiniti da se osećate euforično i da osetite inspiraciju na polju romantike, kreativnost i strasti. Oni koji su sami mogu da upoznaju srodnu dušu, dok oni koji se slučajno zabavljaju mogu odjednom shvatiti da su ludo zaljubljeni.

Mlad Mesec u Biku 2024: Vodolija

Nema boljeg mesta od doma. Ovo je novi početak i na polju poslova oko doma u pravcu u kom ste dugo želeli. To mogu biti i porodične situacije i mogu vam pomoći da se ponovo zbližite sa rodbinom ili da izazovete proboj oko renoviranja i nekretnina.

Ribe

Pripremite se da ubrzate tempo, Ribe. Moguće je da ćete biti pozvani na putovanje i avanturu. Ovo će vam dati priliku da uzdrmate stvari i da možda budete i turista u svom gradu. Možda ćete započeti rad na prekretničkom poduhvatu pisanja ili marketinga koji će vam pomoći da izgovorite svoju istinu.

Izvor slike: Primorac91/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate