1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Nedeljni horoskop od 6....

Nedeljni horoskop od 6. do 12. maja: Nemojte se ograničavati

05. мај 2024.

| Snežana Vranić
Sprema nam se mlad Mesec u Biku, a evo šta nam donosi...

Nedeljni horoskop od 6. do 12. maja će nam pokazati koliko je samokontrola važna kada su emocije u pitanju.

Očekuje nas prijatan početak nedelje u drugoj nedelji maja, dok će se do kraja atmosfera malo pokvariti. Najvažniji astrološki događaj ove nedelje će biti mlad Mesec u Biku u sredu. Krajem nedelje ćemo se odlično snalaziti u svetu informacija koje su nam dostupne.

Nedeljni horoskop od 6. do 12. maja

Ovan

Ovnovi ove nedelje neće imati jedinstvena dostignuća kakvim se nadaju. Međutim, sve će ispasti dobro i imaćete svega u izobilju. Mnogi problemi će nestati sami od sebe, strahovi će se povući, a vaše raspoloženje će se popraviti. Vaše želje će se poklopiti sa vašim mogućnostima.

Bik

Iako imate stare probleme koje treba da rešite, ovo neće biti jedine stvari koje će vam pokvariti raspoloženje. Bikovi. Neko iz vašeg najbližeg okruženja će vam dodatno smetati. Ukoliko želite da razgovarate o tome, razgovor bi mogao da izgleda nepredvidivo, ali ćete uspeti da pronađete kompromis.

Nedeljni horoskop od 6. do 12. maja: Blizanci

Ukoliko ste planirali odmor ove nedelje, onda ste napravili dobar izbor. Čak i ako imate previše radnih zadataka, zapamtite da se možete odmoriti uveče nakon radnog dana. Glavna stvar je da izaberete metod koji vas opušta – knjiga, druženje ili topla kupka.

Rak

Imate poptunu slobodu da uradite ono što ste zamislili. Ne bi trebalo da se susrećete sa bilo kakvim problemima ili kontroverznim situacijama. Jedino što će biti važno jeste samo da budete oprezni i da ne pravite greške. Odvojite vreme da još jednom proverite svoje postupke.

Lav

Ako se trenutno ne slažete sa nečim u svom životu, poslu ili vezama, vreme je da to i kažete i nema potrebe da budete stidljivi. Problemi se neće rešavati sami od sebe. Svaki razgovor koji budete vodili će ići na vašu vodenicu ako zaista pomaže razvoju odnosa.

Devica

Ovo je nedelja kada ćete postati aktivnije. Iako se nećete suočavati sa većim problemima, to bi mogla da bude muka ljudi oko vas. Sredinom nedelje će se od vas tražiti pomoć. Ukoliko je odbijete, niko se neće naljutiti, ali ako to ipak učinite, ta osoba će vam biti večno zahvalna. Na kraju nedelje je moguć finansijski bonus.

Nedeljni horoskop od 6. do 12. maja: Vaga

Za Vage će ova nedelja biti odlična za sve finansijske transakcije koje će vam pomoći da povećate prihod. Nema potrebe da se plašite odgovornosti, ali ne treba ni da rizikujete. Obratite pažnju na svoju porodicu da bi u vašem domu bilo dobro raspoloženje. Videćete kako će se sve promeniti na bolje.

Škorpija

Ovo je pravo vreme da se fokusirate i donesete pravu odluku. Sve zavisi isključivo od vas, pa dobro razmislite. Sem toga, ova nedelja će biti prilično mirna. Moraćete da budete prilično aktivni, ali nemojte da se preforsirate. Fokusirajte se na kvalitet.

Strelac

Definitivno nećete imati vremena da završite sve što ste zamislili, ali to nije loša stvar. Važno je da uradite nešto smisleno što će vam za kratko vreme doneti rezultate. Ne treba da radite po tuđim naredbama. Pokušajte da promenite situaciju u skladu da svojim željama. U početku će izgledati nemoguće, ali je ostvarivije nego što mislite.

Jarac

Možda ćete upadati u smešne situacije. Dogodiće se mnoga iznenenađenja koja vas mogu uznemiriti na kratno. Međutim, nemojte preterano razmišljati i samo se ponašajte u skladu sa situacijom. I dalje ćete imati mnogo zanimljivih trenutaka. Vreme je da radikalno promenite svoj život.

Nedeljni horoskop od 6. do 12. maja: Vodolija

Uspeh će vas čekati samo ako se potrudite, Vodolije. Vaš trud i profesionalnost će postati vaša prednost i ništa vas neć odvratiti od realizacije važnih projekata. Asertivne akcije će biti jedina opcija razvoj događaja. Ne trošite mnogo vremena na razmišljanje.

Riba

Ukoliko vas neko primorava da nešto uradite, ne morate da i to uradite. Međutim, ne bi trebalo da odbijete pomoć. Sada morate biti aktivni, pa nemojte biti lenji jer ćete tada gubiti vreme i ništa nećete uspeti. Ne žurite sa zaključcima, već donosite prve odluke. Dobra analiza situacije će pomoći.

Izvor slike: stockfour/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate