1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Antistres terapija po horoskopskom...

Antistres terapija po horoskopskom znaku: Koji je najbolji način opuštanja?

02. мај 2024.

| Snežana Vranić
Šta teba da radite da se izborite sa stresom?

Danas smo svi izloženi stresu tokom svakog dana. Srećom, postoje razni načini da se opustite. Kako se horoskopski znaci bore protiv stresa?

Sve više slušamo o anksioznosti ili napadima panika. Zato je važno da znamo kako da se izborimo sa stresom, a svako od nas ima drugačiji način na koji to najlakše čini. Međutim, način sa kojim se borimo sa stresom, zavisi i od našeg horoskopskog znaka.

Kako se horoskopski znaci bore protiv stresa?

Ovan

Najbolji način da se predstavnici ovog znaka izbore sa stresom jeste fizička aktivnost. Ovo je jedini način na koji će uspeti da izbace plamen koji ih peče iznutra i da se potom opuste. Dakle, najbolje bi bilo da uvek imate spremne antistres vežbe.

Bik

Bikovi su zemaljski znak koji voli hranu i dobar provod. Međutim, da bi očuvali svoje zdravlje i lakše se nosili sa stresom, njima je neophodno da se pridržavaju zdrave i uravnotežene ishrane. U suprotnom će u stresnim situacijama sve mnogo teže podnositi.

Kako se horoskopski znaci bore protiv stresa: Blizanci

Ovo su istraživači horoskopa i njima vlada Merkur, planeta razmišljanja i komunikacije. Kada su pod stresom, njima pomaže da sve izanaliziraju, prikupljaju informacije i potom ih iskoriste na najbolji način kako bi se umirili.

Rak

Osećajni Rakovi se najlakše smire u udobnosti svog doma. Njima je najlakše da odagnaju stres kada ostanu kod kuće u krugu svojih najmilijih. Ponekad je dovoljna i toplina njihovog prostora koji je najbolji lek za stres.

Lav

Predstavnici ovog znaka se najbolje opušaju i bore sa stresom tako što izražavaju svoju kreativnu stranu. Dakle, najbolje je da stvarate. Možete slikati, praviti nešto, kuvati ili puštati omiljenu muziku.

Devica

Ovo bi sigurno lako mogli da pogodite: Device su opsednute redom i čistoćom. Najbolji način da se oslobodite stresa jeste da se pozabavite čišćenjem. To je način da se opustite, razbistrite um i pronađete odgovore koji su vam potrebni.

Kako se horoskopski znaci bore protiv stresa: Vaga

Vage su znak druženja. Oni vole da budu okruženi ljudima i najbolji način da smanje nivo stresa jeste da razgovarate o tome kako se osećate sa ljudima. To može biti kafa jedan na jedan ili grupno druženje.

Škorpija

Škorpije vole ljubav i romantiku. Ako želite da se oslobodite stresa, onda postanite romantičniji i strastveniji. Što je vaš seksualni život aktivniji, lakše ćete se oslobađati napetosti i stresa.

Strelac

Vi ste vatreni znak koji voli avanture, putovanja i traži smisao života. Kada ste pod stresom, najbolje je da se pozabavite filozofskim knjigama ili da potražite smislene citate. Možete i da se pozabavite pisanjem u kom ćete sagledati smisao života.

Jarac

Planiranje je glavna i omiljena aktivnost ovog znaka, pa zašto to ne biste iskoristili da se opustite? Dobro organizovan plan će vam pomoći da odagnate stres i da radite šta želite na način na koji želite. Naravno, rad vam takođe može pomoći.

Kako se horoskopski znaci bore protiv stresa:  Vodolija

Za Vodolije je jedan od glavnih načina za opuštanje korišćenje mašte. Vi ste znak koji se nada i sanja. Ukoliko želite da umanjite nivo stresa, fokusirajte si vizualizuje svoj ideal sutrašnjice.

Ribe

Meditirajte! Vi ste poslednji znak Zodijaka koji je veoma osetljiv. Da biste razjasnili svoj um i umirili se, uživajte u opuštajućem kupatilu sa penušavom kupkom ili otiđite u slanu sobu i zaspite sa cvećem i biljem.

Izvor slike: gradyreese/GettyImagesPlus