1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Kako zavode horoskopski znaci?

Kako zavode horoskopski znaci?

23. април 2024.

| Snežana Vranić
Evo koji je vaš trik u rukavu...

Taktike zavođenja su uvek tema koja interesuje sve nas. Međutim, svako ima neke svoje trikove u rukavu. Evo kako zavode horoskopski znaci?

Predstavnici horoskopskih znakova se olako prepuštaju ljubavnim zadovoljstvima, dok je drugima potrebno vreme da se naviknu na partnera i njegove želja, pa da se tek onda razotkriju. Ako niste sigurni da li vam se osoba koja vam se dopada udvara, saznajte koji je njegov/njen horoskopski znak i sami otkrijte šta im je u cilju.

Kako zavode horoskopski znaci?

Nekim horoskopskim znacima su određene tehnike zavođenja prosto prirodne i zbog toga je to njihovo tajno oružje. Evo kako osvajaju znaci Zodijaka.

Ljubitelji flerta: Ovan, Rak i Vodolija

Ovi znaci jednostvano obožavaju seks, ali se neće otvoriti prvoj osobi koju sretnu. Njima je uz seksualnu privlačnost, važna i emocionalna povezanost. Međutim, kada ih sretnete, oni će vrlo rado flertovati sa vama. A ako se to dogodi, onda možete biti sigurni da imate šanse da ih osvojite i dođete u njihov krevet. Međutim, to ne mora nužno biti tako jer oni često imaju nevidljiv i neosvojiv zid.

Ovnovi u krevetu vole žar i ekspresivnost, kao i spremnost da dominirate i preuzmete situaciju u svoje ruke. Rakovi su mnogo senzualniji i uvek traže i fizičku i emocionalnu vezu u partneru, dok Vodolije razmišljaju o svom partneru i čine da se sve oseća dobro i nezaboravno.

Kako zavode horoskopski znaci – Romantičari: Devica, Vaga i Ribe

Pre nego što veza postane intimna, sigurno ćete proći kroz period buketa, cveća i vremena zabavljanja. Ako u ovom trenutku, predstavnici svakog od znakova shvate da su vam zaista dragi, onda će i u krevetu dati sve od sebe. Iako možda neće biti tako jednostavno kao par sastanaka, ali što ih je više, to će vas veće iznenađenje čekati kada ih pridobijete.

Vage i Device su prilično nezasite u seksu i neće se smiriti dok ne dobiju potpuno zadovoljstvo. Ribe su veoma krhka i ranjiva stvorenja, ali su i veliki idealisti sa visokim zahtevima prema partnerima.

Eksperimentalisti: Jarac, Blizanci i Bik

Predstavnici ovih znakova nisu samo ljubitelji seksa, već vole i da budu što bolji u njemu. Zbog toga će rado isprobavati nove stvari: od lokacije seksa do raznih poza. Monotoni seks u spavaćoj sobi i u misionarskom položaju definitivno nije njihov fazon. Oni obraćaju pažnju i na partnera zbog čega je istovremeni orgazam zagarantovan.

Jarčevi znaju mnogo o ljubavi i veoma će ceniti nekoga ko deli njihove stavove i seksualne sklonosti. Blizance je skoro nemoguće osvojiti samo zavođenjem jer njihov partner mora biti i odličan sagovornik. Ako ste uspeli da osvojite Bikove pripremite se na mnogo seksa. Međutim, oni umeju da budu ljubomorni.

Zavodnici: Lav, Škorpija, Strelac

Ovi horoskopski znaci prosto zrače seksualnom energijom što privlači pažnju drugih. Svaki od ovih znakova karakteriše vatreni temperament i izražajna priroda. Međutim, sa njima ćete otići u krevet samo ako oni to žele. Oni su osvajači i teško da će slediti vođstvo partnera. Proces osvajanja mora biti u njihovim rukama, a nikako drugačije. Dakle, ovde je važno da pokažete svoju maštu i da budete atraktivni i seksi.

Lavovi imaju visoka očekivanja kada je u pitanju seks. Pored toga, očekuje priznanje sopstvenog uspeha. Škorpije će biti nezasite i inovativne. Međutim, kada se vežu, za njih postoji samo ta jedna osoba. Strelčevi mogu delovati hladno, ali oni su veoma vešti ljubavnici kojima je seks od velike važnosti.

Izvor slike: LightFieldStudios/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate