1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Znakovi koji se često...

Znakovi koji se često nalaze u ljubavnom trouglu i uživaju u tome

19. април 2024.

| Snežana Vranić
Proverite šta misle o ovoj ideji pre nego što stupite u vezu sa njima..

Neki horoskopski znaci u ljubavnom trouglu lako funkcionišu. Njima je ovo na neki način uzbudljiva avantura i nemaju problem sa „trećom“ osobom.

Postoje znaci Zodijaka koji se neće protiviti ideji ljubavnog trougla, naprotiv. Ovo je njima i neka vrsta fantazije, pa ih zbog toga dodatno uzbuđuje. Razlog ovome je što za njih ne postoji tabu tema, otvorenog su uma i prirodno radoznali, pa im neće biti problem da pokušaju nove stvari.

Horoskopski znaci u ljubavnom trouglu: Kome ne smeta ova situacija?

Strelac

Strelčevi su po prirodi slobodnog duha. Tačnije, oni bi se mogli smatrati hipicima Zodijaka. Njih ljubavni trougao čini slobodnijim i opuštenijim. Na ovaj način dobijaju zadovoljstvo, a ne guši ih osećaj zarobljenosti u vezi. Oni nemaju problema sa ljubomorom, posesivnošću i nemaju osećaj takmičenja sa konkurencijom. Oni će vam se čak i zahvaliti što im dopuštate ovakav odnos i možda će vas još i više ceniti.

Horoskopski znaci u ljubavnom trouglu: Blizanci

Blizanci su predstavnici Zodijaka kod kojih nema sramote. Njima vrlo brzo dosadi jedna osoba u vezi, pa ako postoji druga, onda su im stvari mnogo zabavnije. Što se njih tiče, što više to bolje. Blizanci su otvorenog uma, nemaju problema sa ljubomorom i posesivnošću, a ljubavni trougao bi ih verovatno činio sretnim i činio da se osećaju slobodno. Osim toga, ako je u pitanju tajna veza, ovo će njima biti dodatno zanimljivo.

Vodolija

Poslednji znak na ovoj listi je svakako Vodolija. Poput Blizanaca i Strelčeva, Vodolije su otvorenog uma i nemaju problem da prihvate i isprobavaju nove stvari. Ukoliko im se otvori šansa za ljubavni trougao, oni će lako pronaći način da se zabave u njemu. Vodolije nisu ljubomorne i sigurno ih nećete videti kako se bore za pažnju sa konkurencijom. Oni su takođe mišljenja da niko nikome ne pripada, pa je ideja ljubavnog trougla idealna za njih.

 

Izvor slike: igor_kell/GettyImagesPlus