1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Najmanje emotivni horoskopski znaci:...

Najmanje emotivni horoskopski znaci: Sa njima je veoma teško

11. март 2024.

| Snežana Vranić
Treba da strepite od njihovih stavova...

Dok su neki znaci Zodijaka veoma otvoreni povodom toga kako se osećaju, ovo su najmanje emotivni horoskopski znaci za koje nikada ne znate na čemu ste.

Pokazivanje empatije se smatra vrlinom. Međutim, ima onih koji ne samo da nisu empatični nego se teško suočavaju i osećaju svoje emocije. Oni se ponašaju više kao roboti, bez ikakvih osećanja i ne oklevaju da gaze sve pred sobom.

Najmanje emotivni horoskopski znaci

Jarac

Jarčevi nemaju dovoljno energije da obrate pažnju na osećanja i emocije, naročito kada su drugi ljudi u pitanju. Oni se previše fokusiraju na svoj posao. Oni svoju odlučnostu usmeravaju na postizanje svojih ambicija zbog čega je teško dopreti do njih. Teško dozvoljavaju da neko drugi preuzme kontrolu i mogu postati okrutni ako ne postignu željeni rezultat. Oni se jednostavno ne predaju nijednoj emociji.

Blizanci

Blizanci su društveni leptiri Zodijaka koji se kreću od jedne do druge društvene grupe i često skaču sa teme na temu. Pošto su toliko društveni i vole da budu uključeni u bilo koji razgovor, oni imaju tendenciju da ne obraćaju pažnju na osećanja drugih ljudi. Po njihovom mišljenju, ako nešto nije u redu, problem je u vama, a ne u njima.

Najmanje emotivni horoskopski znaci: Ovan

Kao prvi znak Zodijaka, Ovnovi su lideri. Često su toliko fokusirani na sebe i na to kako mogu da ostvare svoje ciljeve da ne obraćaju pažnju na to da zbog drugih gube ljude. Veoma su strastveni i mogu biti sebični, impulsivni i arogantni. Njima takođe vlada Mars, planeta akcije tako da će verovatno početi da se raspravljaju sa vama bez razloga. Imaju problem sa zadržavanjem svojih reči i mogu postati potpuno zli prema drugima.

Škorpija

Ovo je složeni vodeni znak oštrog uma koji je i izuzetno hladan i zatvoren po karakteru. Ćutanje i sarkazam su njihovo oružje i on će ih bez problema upotrebiti. Oni pokazuju mekšu, emocionalnu stranu onima koji su im najbliži. One su veoma strastvene, ali istovremeno i udaljene. Ako se dogodilo nešto što im je bilo važno, one će postati veoma osvetoljubive.

Devica

Na vrhu liste najmanje emotivnih znakova je Devica. Oni koji pripadaju ovom znaku su veoma kritični i nemaju problema da ukažu na mane drugih ljudi. Nije ih briga koliko ste se trudili za nešto, ako je pogrešno, to je jedino što oni vode. Oni vide stvari samo kroz logiku, nikada emocionalno što ih ostavlja nesposobnim da vide kako se druga osoba oseća. Oni se mogu lako zatvarati i raskinuti veoma brzo, bez preteranog gledanja unazad.

 

Izvor slike: yasinemir/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate