1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Horoskopski znaci koji potiskuju...

Horoskopski znaci koji potiskuju emocije: Teško je otkriti šta zaista osećaju

16. фебруар 2024.

| Snežana Vranić
Čak ni sebi ne priznaju da imaju osećanja...

Horoskopski znaci koji potiskuju emocije sakrivaju ih i od samih sebe, a kamoli od drugih. Ako i primete da nešto osećaju, praviće se da to ne postoji.

Osećanja su često veoma komplikovana i neretko je veoma teško izboriti se sa njima. To je jedan od razloga zašto ovi horoskopski znaci ne žele da iko vidi ono što oni osećaju i da pokažu svoju ranjivu stranu.

Horoskopski znaci koji potiskuju emocije

Jarac

Jarčevi su svakako horoskopski znaci koji zaslužuju trofej kada je u pitanju potiskivanje emocija. Oni na svom licu nikada neće pokazati onako kako se stvarno oseća. Naravno, to je znak da ne žele da pokažu svetu kako se zaista osećaju. Njima nikako ne treba vaše sažaljenje, a niti da mu dajete nepotrebne savete i da im se mešate u život.

Horoskopski znaci koji potiskuju emocije:  Vodolija

Vodolije će radije izmeniti svoja osećanja i praviti se da ne postoje. Čak i ako priznaju sebi da su nešto osetili, oni toliko beže od osećanja da će osetiti olakšanje čim ono prođe. Oni su ponosni na to što kriju emocije, a ako ih pitate zašto to rade, verovatno nećete dobiti nikakav konkretan odgovor. Oni su prosto takvi.

Devica

Device se srame osećanja. Oni ih vezuju i odbacuju kako ih neko ne bi slučajno zamenio sa bićem koje oseća. Oni prosto za sebe smatraju da ne osećaju i da je sramotno da bilo ko to čini. Oni su ozbiljni i bezličnost je njihov glavni trik.

Horoskopski znaci koji potiskuju emocije: Vaga

Vage su veoma poseban slučaj. Sakriće ono što osećaju samo zato da ne bi zakomplikovali situacije, pa će se zbog toga samostalno suočavati sa burom emocija. Međutim, ako im se ukaže da nije sramota osećati, onda će dozvoliti sebi da se uznemire.

Škorpija

Nije baš da uvek žele, ali potisnuće ih jer ih je sramota da ih neko vidi kao laku i osetljivu osobu. Međutim, oni će izraziti svoja osećanja samo ako je to prekršilo njihovu granicu strpljenja. I to samo ako imaju poverenja u tu osobu, a to je veoma teško steći.

Izvor slike: fizkes/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate