1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Znaci Zodijaka koji izlaze...

Znaci Zodijaka koji izlaze sa zauzetima: Čak i uživaju u tome

05. април 2024.

| Snežana Vranić
Oni nemaju stida...

Kažu da je u ljubavi u ratu sve dozvoljeno, a neki horoskopski znaci to shvataju bukvalno. Znaci Zodijaka koji izlaze sa zauzetima svakako spadaju u te tipove ličnosti.

Iako mnogi parovi imaju nemonogamne odnose, ne drže svi baš stvari otvorenim.
Neki ljudi prosto vole uzbudljivu tajnovitost, šunjanje i sve vreme posmatrajući da li ih neko prepoznaje. Sa druge strane, nekim ljudima odgovara to što neće morati da se u potpunosti posvete drugoj strani jer je njihov partner već zauzet.

Znaci Zodijaka koji izlaze sa zauzetima

Jedna stvar koja je zajednička svim ovim znakovima je ta da se lako zaljubljuju. Prosto ne mogu da pomognu sebi čak i ako je neko zauzet. Evo koji horoskopski znaci imaju tendenciju ka tome.

Rak

Kada Rak počne da se zaljubljuje u nekoga, on ne vidi ništa drugo. Oni imaju tendenciju da puste emocije da preuzmu volan bez trunke razuma. Ako Rak završi u ovakvom odnosu, velike su šanse da su se zaljubili, a da nisu znali da je druga osoba zauzeta. Prosto započnu flert, udube se u duge razgovore i kada primete burmu ili saznaju za treću osobu, već bude kasno.

Pored toga, oni će ubediti sebe da je u redu da izlaze sa tom osobom ako veza te druge veze nije u potpunosti savršena. Ako čuju da postoje tenzije ili svađe, pretpostaviće da je razvod na pomolu i da će osoba koja ih interesuje uskoro napustiti brak. Kako su beznadežni romantičari, to ume da poremeti njihovu logiku.

Znaci Zodijaka koji izlaze sa zauzetima: Lav

Lava nikada nije sprečilo da izlazi sa nekim koga želi. Njima vlada Sunce tako da su navikli da budu u centru pažnje i uvek će se potruditi da dobiju tačno ono što žele, čak i ako neko drugi bude uhvaćen u ljubavnu priču. Oni imaju mnogo šarma i znaju da to iskoriste u svoju korist.

Ukoliko se zaljube u nekoga ko je zauzet, sve će se pretvoriti u neku vrstu igre. Oni neće prestati da flertuju, šalju poruke i zovu sve dok ne pridobiju predmet svojih naklonosti. Oni žive za uzbuđenje i dramu i da upoznaju svog ljubavnika. Ponekad će i Lav čak sanjariti o tome da bude uhvaćen jer će imati onda uzbudljivu priču koju će moći da ispriča.

Vodolija

Vodolije imaju iskustva u zabavljanju sa oženjenim ljudima. Kao vazdušni znak, oni retko dozvoljavaju da budu uvučeni u okvire društvenih očekivanja i pravila. Oni će vrlo rado biti treći u otvorenoj vezi jer znaju da neće proći mnogo vremena pre nego što se vrate u svoj stan i uživaju u svojoj nezavisnosti.

Međutim, ako neke Vodolije završe slomljenog srca zbog ovakvog odnosa, onda će se nadati da će se njihov partner razvesti od partnera i započeti novu vezu sa njima.

Izvor slike: Prostock-Studio/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate