1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Neosvojivi muškarci Zodijaka: Njih...

Neosvojivi muškarci Zodijaka: Njih je nemoguće impresionirati

03. мај 2024.

| Snežana Vranić
Budite veoma promišljeni ako želite njihovo srce...

Neosvojivi muškarci Zodijaka će vas šarmirati već na prvi pogled, ali vam se neće predati u meri u kojoj to očekujete. Evo o kojim znacima je reč.

Postoje određeni horoskopski znaci koji, za razliku od drugih, ne samo da ne daju lako svoje srce, već se i ne uzbuđuju, a ne možete ni da ih impresionirate. Verovatno ćete uložiti mnogo truda, a nećete ništa dobiti zauzvrat.

Neosvojivi muškarci Zodijaka

Blizanci

Predstavnici ovog znaka često nisu sigurni ni šta žele, a ni kako to žele. Oni se u sekundi predomisle u svemu što je povezano sa srcem. Ne uzbuđuju se lako i da biste ih impresionirali, moraćete mnogo da se potrudite. On želi vašu pažnju, a sa druge želi slobodu i da ga ostavite na miru. Zbog toga će vas njihovo ponašanje zbunjivati i može biti veoma frustrirajuće.

Neosvojivi muškarci Zodijaka: Škorpija

Škorpije su jedne od najsumnjičavijih osoba sa kojima se možete susresti. Oni ne veruju ni sopstvenoj senci. Šta god da kažete, oni će to u mislima preispitivati i čekati dokaz da je to istina. Ništa ih ne uzbuđuje i ne impresionira. Oni veruju da iza svakog postupka poštoji neka skrivena namera. Proći ćete mnogo testova dok vas on ne bude smatrao dostojnim da stanete uz njihovu stranu.

Strelac

Strelčevi su slobodnog duha. Jedino što oni žele i strasno traže u svom životu je njihova sloboda. Dakle, ideja da se nekome u potpunosti posvete za njih se pretvara u noćnu moru. Da biste ga pridobili na svoju stranu, moraćete da prevaziđete sva očekivanja. Oni prave uzbudljive veze, ali čim stvari postanu ozbiljnije, to njih počinje da guši i sputava.

Neosvojivi muškarci Zodijaka:Jarac

Jarčevi su veoma oprezni prema svim novim osobama koje sreće. Oni ne dozvoljavaju sebi da se osećaju slobodnim, bar dok u potpunosti ne budu sigurni kako se oseća druga strana. Oni vam nikada neće pokazati šta zaista misle, niti ćete znati kako se osećaju. Kada uđe u vezu, oni žele da to potraje i da im srce ne bude slomljeno. Ali je teško proći sve njihove testove.

Vodolija

Vodolije teško pronalaze žene koje će ih impresionirati. Da bi se on oduševio sa njom, ona treba da bude genije, da ima mnogo interesovanja, da se razume u razne stvari i da ima mišljenje o aktuelnim temama. Ako ne možete da zaintrigirate njegov um, nemojte očekivati ni da ćete osvojiti njegovo srce. Osim toga, on takođe ima problema sa slobodom.

Izvor slike: g-stockstudio/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate