1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Odnosi
  6. /
  7. Crvene zastavice koje odaju...

Crvene zastavice koje odaju onog koji vara: Obratite pažnju!

15. март 2024.

| Snežana Vranić
Ponekad nam sitnice mogu mnogo reći...

Svi želimo da budemo u vezi u kojima će nas druga strana poštovati i ceniti. Ove crvene zastavice koje odaju onog koji vara vam mogu vrlo rano otkriti da li je taj muškarac potencijalna greška.

Moderan način života, savremeni izlasci i veze su veoma složene. Zbog toga je veoma važno da rano prepoznamo crvene zastavice kako bi se na vreme spasili toksičnog odnosa.

Crvene zastavice koje odaju onog koji vara

Često se zaljubimo i ne vidimo problematične osobine koje druga osoba iskazuje. Međutim, najbolje bi bilo da obratimo pažnju na detalje koji nam mnogo mogu reći o osobi.

Prva crvena zastavica se odnosi na to da osoba prati mnoge fintes devojke na društvenim mrežama. To često pokazuje da bi osoba najverovatnije prevarila svog partnera.

Druga zastavica jeste da prati veliki broj žena koje je jedva upoznao ili ih lično ne poznaje. Takvi muškarci koriste društvene mreže samo da bi imali veliki društveni krug žena.

Ovakav stav predstavila je Fiona Shea na osnovu svog iskustva. Dok se veliki broj žena složio sa njom rekavši da su slične osobine videle kod svojih bivših momaka ili partnera, druge su postavile pitanje o ličnom prostoru i privatnosti u vezi.

Druge uobičajene crvene zastavice koje odaju onog koji vara

Crvene zastavice su ovde da nas upozore da nešto u odnosu nije kako treba. Nedostatak komunikacije, ljubomora i nesigurnost, nedostatak poštovanja, emocionalna nedostupnost i kontrolisanje ponašanja su svakako problematični delovi odnosa koji vam ukazuje da tu postoje veći problemi. Međutim, ako primetite neke od sledećih stvari, onda se zapitajte da li vaš partner ima aferu:

  • Optužuju vas za prevaru
  • Pronašli su novi hobi ili su odjednom rame za plakanje svom prijatelju (iako nisu previše empatični)
  • Opsesivno čuvaju svoj telefon
  • Izbegavaju intimne odnose sa vama

U svakom slučaju, uvek je preporučljivo da verujete intuiciji, ali i da proverite sve informacije kako ne biste doneli pogrešne zaključke previše brzo.

Izvor slike: Prostock-Studio/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate