1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Odnosi
  6. /
  7. Kakav je osećaj imati...

Kakav je osećaj imati seks sa najboljim prijateljem?

22. јун 2024.

| Snežana Vranić
Da li ovo drastično menja vaš odnos?

Seks sa najboljim prijateljem može biti veoma primamljiv. Međutim, uvek se postavlja pitanje da li će to uticati na vaš odnos i pokvariti?

To da li postoje muško-ženska prijateljstva je još uvek tabu tema. Ipak, ako imate najboljeg prijatelja, onda znate da stvari ponekad mogu postati pomalo čudne. Naravno, ovo se može dogoditi u bilo kom prijateljstvu. U nekom trenutku, jedna osoba može da počne da gleda drugu osobu kroz seksualnu prizmu.

Kakav je seks sa najboljim prijateljem?

Da budemo u potpunosti realni, to potpuno zavisi od situacije i vašeg odnosa. Međutim, neka iskustva vam mogu pomoći da vidite u čemu su rizici kada je u pitanju spavanje sa najboljim prijateljem.

Ako ste veoma bliski sa nekim i provodite puno vremena sa njim, velike su šanse da se jedne noći nakon nekoliko pića, nešto desi, naročito ako postoji seksualna hemija ili jedno od vas dugo nije imalo odnose. Dve devojke su podelile svoja iskustva.

Prvi put sam doživela orgazam samo od penetracije, ali je to promenilo naš odnos

Za Danijelu je spavanje sa najboljim drugarom bilo jako zabavno, ali je tek dalje primetila da je to nepovratno promenilo njihov odnos.

„ Imali smo seks četiri puta, a prvi put sam doživela orgazam samo od penetracije. Činjenica da sve se to dogodilo sa tipom kojeg sam poznavala više od deset godina – i koji me nikada nije privlačio – sinulo mi je tek tri sata kasnije, kada smo bili obučeni i sedeli na odvojenim stolicama na suprotnim stranama dnevne sobe soba. Tog popodneva, zagrlili smo se i kasnije poslali jedno drugom poruke o nepovezanim, neseksualnim stvarima, jer svesna predstava videti jedno drugo gole ništa ne menja“, objasnila je ona prve osećaje.

„Osim što sam ispričala za to našem zajedničkom prijatelju kasnije te nedelje, lako sam sve stavila u pozadinu. Kada me je šest meseci kasnije iznenada pozvao da kaže da je pozitivan na hlamidiju i da se zabrinuo da mi ju je dao, naše prijateljstvo je ponovo olakšalo stvari. Iskreno sam  mislila kada sam rekla da ne ljutim ako mi je preneo, a znao je da može da mi veruje.“ Sada su oboje u dugotrajnim vezama, a seks od pre tri godine se ne pominje.

Seks sa najboljim prijateljem: Ništa se nije promenilo, a seks je bio odličan

Lija je spavala sa najboljom prijateljicom.

„Kate i ja smo imali osamnaest godina kada smo se prvi put sreli kao brucoši na Univerzitetu u Bristolu. Živeli smo zajedno u istom stanu u studentskom domu i brzo smo postali bliski prijatelji – uprkos njenoj opsednutosti F1 i mom potpunom nedostatku interesovanja za većinu sportova.“

Bila je sjajna – uvek prva u pabu, ali i tu da te podrži ako i ti prolaziš kroz težak period. Jedne noći – posle mnogo pića, mogu da dodam – ​​pijane smo se ljubile, teturajući se nazad u njenu sobu i imale seks.

Seks je bio neverovatan – lako najbolji koji sam ikada imala – i to što sam je dobro poznavala učinilo je stvari manje nezgodnim i mnogo uzbudljivijima. Kada smo se vratili na fakultet na leto, stvari su bile potpuno normalne, ali je seksualna iskra nestala. Nije bilo neprijatnosti ili ljutnje jer smo se obe osećali potpuno isto – bilo je to samo malo pijane zabave. Sada smo najbolje prijateljice godinama“, završila je ona.

Dakle, kako će seks uticati na vaš odnos u potpunosti zavisi od vaše veze i toga kako se osećate povodom jedno drugog. Stvari se mogu zakomplikovati ako neko poželi dugotrajniju vezu, ali ako nema povređenih osećanja, to ne mora prouzrokovati probleme.

Izvor slike: Vasyl Dolmatov/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate