1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Kako izgleda idealno venčanje...

Kako izgleda idealno venčanje prema horoskopskom znaku?

26. мај 2024.

| Snežana Vranić
Svaki znak želi drugačiji poseban dan...

Mnoge stvari su određene našim znakom Zodijaka, pa je zato moguće pretpostaviti kakvo je vaše idealno venčanje prema horoskopskom znaku.

Ukoliko maštate o vašem venčanju, onda bi zvezde mogle da vam pošalju talase inspiracije i ideja za detalje. Jasno je da ne volimo svi iste stvari i da svako od nas drugačije zamišlja svoj savršen dan.

Savršeno venčanje prema horoskopskom znaku

Ovan

Smeli i avanturistički vatreni znak bi lako moga oda pred matičara stigne skačući iz padobrana kako bi napravili spektakl. Nemojte očekivati od ovog znaka da se drži tradicije jer će oni tražiti nešto drugačije što će njihovo venčanje učiniti nezaboravnim za sve.

Bik

Jedna od stvari koje Bikovi mrze je svakako da su pod pritiskom vremena. Zbog toga za ovaj znak nikada nije prerano da započnu planiranje svog venčanja. U idealnom slučaju, oni će verovati organizatoru venčanja kako bi bili sigurni da im nijedan detalj neće promaći.

Venčanje prema horoskopskom znaku: Blizanci

Ovaj znak je neraskidivo povezan sa darom komunikacije i naglasiće sve što ima veze sa ljudskim kontaktom – od pozivnica do muzike. Blizanci će želeti što veći broj ljudi na svom venčanju, pa će pozvati sve voje prijatelje i rođake.

Rak

Rakovi  vole tradiciju i intimnost i nema problema ni da napravi malo venčanje kod kuće sa domaćim keteringom. Druga opcija je proslava na plaži nakon venčanja sa kupaćim kostimima i japankama. Najvažnije je da uživa u danu sa svojim voljenima.

Lav

Oni se neće zadovoljiti klasičnim fotografom venčanja, već će unajmiti i slikara da napravi njen portret dok hoda niz prolaz. Neće biti ograničeni na obične automobile, već će unajmiti limuzinu. Njena venčanica će biti najglamuroznija koju ste ikada videli i vrlo rado će praviti selfije sa svima.

Devica

Čak i ako angažuje planera venčanja, ona će biti uključena u svaku fazu. Ona je ta koja će se pobrinuti da i bidermajer bude savršen i da u jelovniku ne postoji nikakva disharmonija ukusa. Nakon ovog iskustva, ona će steći toliko znanja da bi mogla da odluči da i sama postane organizator venčanja.

Venčanje prema horoskopskom znaku: Vaga

Vage su neraskidivo povezane sa romantikom, cvećem, nežnosti i pastelnim nijansama. Čak i ako ovaj znak bude morao da se venča u gradskoj kući, potrudiće se da svaki kutak sale ispuni cvetnim aranžmanima i da svaki trenutak bude ispunjen melodijom filharmonije.

Škorpija

Za Škorpije je suština braka najvažnija, tačnije ljubav koju deli sa drugom polovinom. Da bi to izrazili, zadovoljiće se i jednostavnim gestovima kao što je simbolični cvet na reveru ili lični zavet tokom ceremonije. Ali vodopadi i gusta šuma neće biti loša ideja kao mesto održavanja venčanja.

Strelac

Strelčevi vole da putuju i venčanje je idealna prilika da na svoju listu osvajanja dodaju još jednu destinaciju. Iz tog razloga će izabarati da to urade na ostrvu ili na nekoj drugoj destinaciji, čak iako bi to značilo da treba da ograniči broj gostiju.

Jarac

Jasno je da ovaj znak voli doslednost i postaraće se da ispoštuje svaki minut organizacije i tradicije. Učiniće sve da ne ispadne van rasporeda, pa će vrlo verovatno zamoliti fotografa za neki drugi dan kako ne bi ostavili goste da čekaju u restoranu.

Venčanje prema horoskopskom znaku: Vodolija

Njih oduševljava sve neobično i ljubitelji su iznenađenja. U stanju su da odaberu najneobičnije lokacije za događaj, od muzeja do udaljenog kanjona. Ona voli i svoje prijatelje, pa će napraviti ogromnu listu gostiju.

Ribe

Venčanje ovog znaka će se održati u blizini vode jer se tamo oseća najbolje. Bilo da je u pitanju venčanje uz more ili sa planinskim jezerom, to je nešto što će obeležiti njeno venčanje. Kako je ovaj znak veoma sanjiv oni neće oklevati da ceremoniji pridaju holivudsku atmosferu, birajući temu iz omiljenog filma.

Izvor slike: Docinets Vasil/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate