1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Savršeni parovi prema Zodijaku:...

Savršeni parovi prema Zodijaku: Kod njih ljubav cveta

15. март 2024.

| Snežana Vranić
Da li ste vi već našli svog para?

Svi tražimo onu idealnu polovinu, a horoskop nam može pomoći u tome. Ovo su savršeni parovi prema Zodijaku,

Određene kombinacije horoskopskih znakova imaju astrološku predispoziciju da savršeno funkcionišu kao par. Lako prevazilaze teškoće, pronalaze zajednička interesovanja i zaljubljuju se jedno u drugo.

Savršeni parovi prema Zodijaku

Vodolija i Vaga

Ova dva znaka često imaju iste hobije. Oni vole da rade istu stvar zajedno. Osim toga, oni će biti voljni da popuštaju jedno drugom kako bi postigli harmoniju u vezi. Izglađuju sukobe i pokušavaju da izbegnu preteranu emocionalnost, pa zbog toga deluju veoma skladno i prirodno.

Lav i Strelac

Svako od njih ima svoja interesovanja, ali su istovremeno i pravi prijatelji i poštuju hobije jedni drugih. Oni će pomoći sa praktičnim savetima i uložiti sve napore da pomognu svom partneru u stvarima koje su mu važne. Naravno, ovo su jake ličnosti i verovatno će se posvađati povremeno, ali će se to dešavati mnogo ređe nego kod drugih.

Savršeni parovi prema Zodijaku: Rak i Ribe

Obično se sreću na nekim tematskim događajima i zbližavaju se na osnovu zajedničkih interesovanja. Oba znaka su veoma emotivna, a često su okrenuti umetnosti i strastveni za istu stvar. Oni postaju veoma slični jedno drugom, a imaju i slična mišljenja o različitim pitanjima i uglavnom žive na istoj talasnoj dužini.

Rak i Škorpija

Ovo je veoma emotivna zajednica. Ponekad deluje da će njih dvoje jednostavno mučiti jedno drugo, ali ovo je zabluda. Škorpije brinu o ranjivoj prirodi Raka, a oni poštuju strast Škorpije. Oni se ujedinjuju na najdubljim nivoima što im omogućava da stvore jaku i srećnu zajednicu.

Blizanci i Vodolija

Ova dva predstavnika vazdušnog elementa su na listi idealnih parova. Oni nalaze zajednička interesovanja u najnekonvencionalnijim aspektima života. Zainteresovani su da zajedno otkriju nešto novo o ovom svetu. Ne plaše se eksperimentisanja i snažno podržavaju jedni druge u bilo kom poduhvatu. Nekome će ovaj život izgledati kao haos, ali za njih će to biti uragan emocija, osećanja i sreće.

Savršeni parovi prema Zodijaku: Ovan i Vodolija

Brojne karakteristike Ovna dokazuju da je u savezu sa Vodolijom ovo jedan od najskladnijih parova koji se može nazvati idealnim. Oba znaka teže slobodi, novim iskustvima, putovanjima i uklapuju se kao komadići slagalice. Nikada im neće biti dosadno jer se uvek pojavljuju nove ideje koje su interesantne za oba znaka.

Ovan i Strelac

Ovo je odnos prepun energije čiji entuzijazam i snagu osećaju svi ljudi okko njih. Oni su kao nerazdvojni par prijatelja. Oni su uvek na istoj talasnoj dužini i savršeno se dobro razumeju. Mnogi mogu ovaj odnos nazvati prenaglašenim, ali za njih je to slatko ludilo koje samo oni mogu da razumeju.

Bik i Rak

Oni su jednostavno jak par u kome nema nesuglasica. Njihov odnos je izgrađen veoma suptilno i senzualno. Veoma su pažljivi prema detaljima, a štedljivi u odnosima i nežni. Ovo je jedan od najromantičnijih odnosa.

Savršeni parovi prema Zodijaku: Bik i Jarac

Ovo je zajednica koja je zasnovana na snažnoj strasti i emocionalnosti. Možda nisu previše romantični, ali su potpuno oduševljeni svojim partnerom. Verni su i rado će podeliti hobije. Strastveni Bik i Jarac će provesti dosts vremena u krevetu.

Bik i Devica

Device su veoma stroge i to ih čini prilično teškim partnerom sa kojim je veoma teško naći zajednički jezik. Međutim, Bikovi to lako uspevaju. Oni su jedan od najkompatibilnijih parova. Možda izgledaju dosadno, ali to je samo zato što nijedno od njih nije naviklo da demonstriraju svoja osećanja u javnosti.

 

Izvor slike: PeopleImages/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate