1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Kakav je Ovan u...

Kakav je Ovan u vezi: Šta sve treba da znate?

25. март 2024.

| Snežana Vranić
Sa njima ljubav gori...

Ovan je jedan od najstrastvenijih znakova Zodijaka u svemu što rade. Međutim, kakav je Ovan u vezi?

Ovnovi su vatreni i seksi znak, pa uvek i dele takvu energiju. Sa njima nikada nije dosadno. Međutim, neophodno je da znate kako da se postavite ako ste u vezi s ovim znakom da biste znali šta da očekujete i kako da ta veza uspe.

Kakav je Ovan u vezi?

Pozitivne i negativne strane ličnosti Ovnova

Ovnovi ne vole da se igraju igre nagađanja i da vas ostavlja da se pitate gde ste sa njima. Oni su odvažni i hrabri, pa ako im se sviđate, neće imati problem da vam to i kaže. Oni razumeju potrebu za ličnim prostorom i poštovaće i vašu potrebu za nezavisnošću. Ovnovi su veoma spontani, ali su i istovremeno veoma seksipilni znak.

Sa druge strane, ukoliko se ne kontroliše, nezavisna priroda Ovna može dovesti do toga da postanu sebični i da razmišljaju o tome samo što oni žele. Oni takođe imaju i takmičarski duh koji ume da se prenese na vezu, a što potom donosi probleme. Veoma su i temperamenti i čak ako se brzo ohlade kada planu, to može da ostavi posledice u odnosu na partnera.

Ovan u vezi i seksu

Ovnovi su Zodijački znak koji voli uzbuđenje jurnjave i uzbuđenje osvajanja. Veoma su jednostavni i kada nešto žele, oni će to i učiniti pa čak i u spavaćoj sobi. Sa njima u seksu ume da bude veoma vrelo, pa im je svaki trenutak i detalj važan.  Međutim, ponekad im je mnogo teško da vide dalje od sopstvenih potreba i mišljenja. Ali, za vezu su potrebne dve osobe i predstanici ovog znaka moraju da znaju i da je mišljenje druge osobe jednako važno.

Ukoliko ste u vezi sa Ovnom, moraćete da poštujete njihovu potrebu da rade svoje stvari i da budu svoji. Oni su veoma samostalni i nezavisni i moraćete da poštujete taj deo njih ako želite da veza funkcioniše. Međutim, iako vole izazove i da osvajaju, oni takođe vole i da se neko oko njih maksimalno potrudi, u suprotnom bi lako mogli da izgube interesovanje. Pored toga, u odnosu sa njima nema tajni. Sve mora da bude otvoreno i razjašnjeno.

Izvor slike: jacoblund/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate