1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Horoskopski znaci koji će...

Horoskopski znaci koji će vas iskoristiti bez griže savesti

22. март 2024.

| Snežana Vranić
Budite veoma oprezni kada su oni u pitanju...

Postoje horoskopski znaci koji će vas iskoristiti i da ni na trenutak ne osete grižu savesti. Dobiće sve što žele od vas, a potom će odustati od vas.

Svi želimo da se klonimo osoba koje mogu da nas povrede. Ovi horoskopski znaci lako mogu da vas iskoriste, a zatim odbace nakon što nemaju više koristi od vas. To naravno nije prijatno iskustvo. Međutim, kada su u pitanju ovi horoskopski znaci najvažnije je to što imaju na umu ili šta zaista žele da urade. Oni neće voditi računa o tome kako ćete se vi osećati i neće osećati krivicu.

Horoskopski znaci koji će vas iskoristiti bez imalo stida

Blizanci

Blizanci nisu sentimentalan horoskopski znak. Oni neće posvetiti ni trunku vremena da razmisle o tome da li da vas iskoriste ili ne. To apsolutno nije upitno – naravno da će vas iskoristiti na bilo koji način. Uzeće šta hoće, a kada ne budete imali ništa drugo da im ponudite, veoma lako će vas odbaciti. Biće veoma hladni i nepopustljivi i neće osećati ni kajanje ni krivicu. Prosto oni vole avanturu, zabavu i svoju nezavisnost. Brinu samo o sebi i to je iznad svih i svega.

Horoskopski znaci koji će vas iskoristiti: Škorpija

Ako Blizanci deluju kao okrutni i bezdušni, Škorpije će se svakako dokazati kao takve. Oni su sposobni da učine sve da dobiju što žele. Naravno, kada to dobiju, oni će vas u potpunosti odbaciti. Predstavnici ovog znaka su sami sebi na prvom mestu, pa ih stoga i ne zanimaju tuđe potrebe. Iako mogu biti veoma emotivni, istovremeno su izuzetno manipulativni i eksploatatorski. Dokle god služite njihovim interesima i pomažete, za njih je sve u redu. Ukoliko nemate šta da pružite, onda ste teret kog treba da se otarasite. Naravno, oni ne brinu o tome na koji način će to da urade i kako će to uticati na vas.

Izvor slike: nicoletaionescu/ GettyImagesPlus

Nastavite da čitate