1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Mars ulazi u Ribe...

Mars ulazi u Ribe u subotu: Evo šta nam to donosi

21. март 2024.

| Snežana Vranić
Uzbudljiv tranzit će doneti malo napete odnose..

Mars ulazi u Ribe i donosi izazove. Ovaj tranzit naglašava hrabrost i potrebu za izražavanjem, ali na način koji može biti neobičan ili zamagljen. Evo kako će se različiti znakovi  nositi s ovim  tranzitom.

Mars ulazi u Ribe: Šta nam to donosi?

Ovan

Veoma je važno da pazite na svoje zdravlje tokom ovog tranzita, Ovnovi. Lako ćete se iznervirati. Možda ćete patiti od nesanice i problema vezanih za spavanje. Takođe, veoma je moguće da ćete doživeti nedostatak energije ili malaksalost, pa ćete izgubiti volju za napornim radom.

Bik

U ovom periodu, Bikovi koji su sami će biti okrenuti jednim od svojih prijatelja, možda će čak i razmatrati da žive s tom osobom. Oni koji imaju partnera, on će im doneti finansijsko obilje, što će ih povezati još više i pojačati strast prema partneru. Putovanje u inostranstvo se može pojaviti kao opcija, ali bi Bikovi trebali paziti da ne postanu rasipnici jer bi mogli postati zabrinuti zbog prihoda.

Mars ulazi u Ribe: Blizanci

Blizanci će se istaknuti kao pobednici u različitim takmičarskim situacijama, što će se posebno odnositi na uspeh u pronalaženju posla iz snova. Moći će rešiti svaki zadatak koji se stavi pred njih. Morate ostati aktivni i nemojte se previše opuštati, ako želite da održite dobre odnose s kolegama. Takođe, deljenje posla s prijateljima može biti korisno.

Rak

Rakovima će se pružiti prilika da upoznaju ljubav iz snova. Studenti će moći da se fokusiraju na svoje studije i postignu uspeh, posebno u oblastima medicine. Moguća su putovanja u inostranstvo radi daljeg obrazovanja, dok će jedan deo predstavnika znakova postati hrabriji i skloniji avanturama. Prijava u organizaciju iz snova i dobijanje posla može biti ostvarivo, uz interesovanje za sportske aktivnosti i fizičku kondiciju.

Lav

Lavovi će imati priliku da prodaju svoju kuću ili imanje, ali će možda primetiti i porast kućnih troškova jer će biti potrebno ulaganje u popravke. Neočekivani finansijski dobitak je takođe moguć.  Treba obratiti pažnju na zdravlje roditelja, dok putovanja u inostranstvo možda neće doneti koristi.

Devica

Tokom ovog tranzita, Device mogu očekivati izazove u odnosu sa partnerom, gde će se ideološke i intelektualne razlike češće pojavljivati. Partner će možda trošiti više nego obično, što može dovesti do iritacije i sukove. Važno je rešavati bračne probleme na miran način i podsetiti se kako oboje gledate na određene stvari kako bi se izbegli budući sukobi.

Mars ulazi u Ribe: Vaga

Za Vage, ovaj tranzit može doneti češće sukobe sa partnerom ili ukućanima, posebno oko finansijskih pitanja. Važno je pažljivo upravljati imovinom i izbegavati verbalnu ili fizičku agresiju. Takođe, treba voditi računa o ishrani i zdravlju, te inspirisati partnera da se pridruži zdravim ritualima.

Škorpija

Škorpije će se suočiti s hrabrijim izražavanjem ljubavi tokom ovog tranzita, ali treba paziti da impulsivnost ne dovede do prekida veze. Energiju treba kanalisati kroz fizičke aktivnosti i usredsrediti na pobedu nad izazovima, a uz to uživati u poljskim poslovima i drugim aktivnostima koje donose zadovoljstvo.

Strelac

Tokom tranzita, Strelčevi će biti motivisani da se posvete projektima kod kuće i porodičnim obavezama, uz posebnu pažnju prema majci. Agresivno traženje kupaca može biti ključno ako planirate prodaju nekretnine ili stana, pa nemojte lako odustajati.

Jarac

Jarčevi će tokom ovog tranzita imati intenzivniju komunikaciju s rodbinom, posebno sa majčinom stranom porodice. Vaše ubedljive komunikacijske veštine mogu doneti uspeh u poslu, ali treba biti pažljiv s agresivnim tonom i neprijateljskim raspoloženjem. Podrška porodice će biti ključna u ostvarivanju karijernih ciljeva.

Mars ulazi u Ribe: Vodolija

Vodolije će tokom tranzita biti aktivnije u zajednici i angažovane na porodičnim projektima. Uporno ubeđivanje poslodavaca može dovesti do uspeha u karijeri, ali treba pripaziti na preterano laganje. Fokus na prodaju, pravo, marketing ili nekretnine može doneti značajan profit.

Ribe

Za Ribe, porodične obaveze i lični rast će biti prioritet tokom ovog tranzita. Studiranje prirodnih nauka ili medicine može doneti uspeh, uz fokus na zdrav način života i telesnu aktivnost. Takođe, putovanje u inostranstvo može biti izvodljivo i inspirativno, pa spakujte kofere.

Izvor slike: VladTeodor/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate